Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sakın ol ve bekle canım evet hep aynı hastanede yaptır testı. Insallah duzenlı olarak ıkı gunde bır artar

BEN bu haftasonu frely ile yaptım üstüne bebe ile yaptım ikiside pozitif cıktı
Gecen ay frely negatif cıkmıstı
Bence güvenilir bi test ama sen yinede gec döllenme olabilir kan degerine baktır bikaç gün daha bekleyip

Kızlar sizce En guvenilir kaset gebelik testi markası hangisi?? Laboquick hep kullanıyordm ama sonuc hep hüsran bekledikce mutlaka çizgi çıkıyor hatta bi ara hemen bile çizgi çıkmstı ama hamile değildim. Sizce en guvenilir hangisi ??

P
Predictor cnm . Yüzde yüz doğru gösteriyor . Erken gebelik testi de normalide güzel çalışıyor

Arkadaşlar bişey sorucam size . Aklıma takılıyor . Yumurtlama günü ilşkiye girdikten sonra korunmasız şekilde 2 gün sonra beyaz kıvamlı akıntı gelmeye başladı benden birde hafif kasik hassasiyeti. Acaba bu spermler tuttu da döllenme oldu gibi bi işaret olabilir mi ya
Cvp verirseniz çok sewinirim

Bu kadar erken olması mümkün değil. Öyle hissetmek istediğiniz için hissediyor olabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar adet gunum 13 eylül ve 4 gün sürüyor eşimle adetten 3 gün sonra korunmasız birliktelik oldu ve bu günden 8 gün sonra bir gün sürecek açık kahve renkli lekelenme oldu bir de çok rahatsız etmeyen kasık sancısı oldu bu olay da yumurtlama günlerimde yaşandı yerlesme kanaması mı yumurta catlama günümüydü çözemedim yardımcı olur musunuz

Aynısını bende yaşadım şimdi batı bekliyorum dört gözle. Dr a gittiğimde 10 gün içinde betahcg pozitife dönebilir demişti bana.

Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ve artık yardıma ihtiyacım var çevremde umut veren kimse yok benim son adet tarihim eylülün 7siydi ve 28 günde bir olurum hep düzenlidir ama bu ay 3 gün gecikmem oldu kaç test yapmama rağmen hep negatifgördüm sizce sebebi ne olabilirkist yada farklı bi rahatsızlığım yok geçen cuma doktor kontrolümde yapıldı

Stresten olabilir . Gebeliği falanda çok düşünüuorsanız buda gecikmeye sebep olms olabilir

İlk defa böyle olup aklıma geldi gebelik normalde adet sancısı bile çekmeyen bi insanım ama bu ay haddinden fazla kasık ağrısı yaşıyoruö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…