Sakın ol ve bekle canım evet hep aynı hastanede yaptır testı. Insallah duzenlı olarak ıkı gunde bır artarKızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
BEN bu haftasonu frely ile yaptım üstüne bebe ile yaptım ikiside pozitif cıktıMerhaba kızlar benim bir sorum olacaktı
ben normalde 26 günde Regl Oluyorum fakat son 2-3 aydırBu süre birkaç gün ileri yada geri olabiliyor normalde 29 Eylül’de olması gerekirken hala regl Olmadım. Herhangi bir belirti de yok sadece ayaklarım çok üşüyor ve bazen benim hafif ağrıyor bunun dışında da hissettiğim bir şey yok
ben29 Eylül’de ve bu sabah test yaptım ancak negatif çıktı sizce hala gebelik olma ihtimali var mı?
Testi ne zaman yenilemediği testin markası freely diye daha önce duymadığım bir markaydı Aranızda kullanan var mı acaba
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum
Predictor cnm . Yüzde yüz doğru gösteriyor . Erken gebelik testi de normalide güzel çalışıyorKızlar sizce En guvenilir kaset gebelik testi markası hangisi?? Laboquick hep kullanıyordm ama sonuc hep hüsran bekledikce mutlaka çizgi çıkıyor hatta bi ara hemen bile çizgi çıkmstı ama hamile değildim. Sizce en guvenilir hangisi ??
Bu kadar erken olması mümkün değil. Öyle hissetmek istediğiniz için hissediyor olabilirsiniz.Arkadaşlar bişey sorucam size . Aklıma takılıyor . Yumurtlama günü ilşkiye girdikten sonra korunmasız şekilde 2 gün sonra beyaz kıvamlı akıntı gelmeye başladı benden birde hafif kasik hassasiyeti. Acaba bu spermler tuttu da döllenme oldu gibi bi işaret olabilir mi ya
Cvp verirseniz çok sewinirim
Haklisiniz galiba....Bu kadar erken olması mümkün değil. Öyle hissetmek istediğiniz için hissediyor olabilirsiniz.
Normali varmı ki onun hiç görmedimP
Predictor cnm . Yüzde yüz doğru gösteriyor . Erken gebelik testi de normalide güzel çalışıyor
Var eczanede cnm.Normali varmı ki onun hiç görmedim
Hımm peki canm çok tsk ederim :)Var eczanede cnm.
Merhaba arkadaşlar adet gunum 13 eylül ve 4 gün sürüyor eşimle adetten 3 gün sonra korunmasız birliktelik oldu ve bu günden 8 gün sonra bir gün sürecek açık kahve renkli lekelenme oldu bir de çok rahatsız etmeyen kasık sancısı oldu bu olay da yumurtlama günlerimde yaşandı yerlesme kanaması mı yumurta catlama günümüydü çözemedim yardımcı olur musunuz
Stresten olabilir . Gebeliği falanda çok düşünüuorsanız buda gecikmeye sebep olms olabilirKızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ve artık yardıma ihtiyacım var çevremde umut veren kimse yok benim son adet tarihim eylülün 7siydi ve 28 günde bir olurum hep düzenlidir ama bu ay 3 gün gecikmem oldu kaç test yapmama rağmen hep negatifgördüm sizce sebebi ne olabilirkist yada farklı bi rahatsızlığım yok geçen cuma doktor kontrolümde yapıldı
Hımmm belki gec döllenme olms olabilirİlk defa böyle olup aklıma geldi gebelik normalde adet sancısı bile çekmeyen bi insanım ama bu ay haddinden fazla kasık ağrısı yaşıyoruö
Hımmm belki gec döllenme olms olabilir
En son ne zamn gebelik testi yaptınız?Bir bilgim olsa ona göre hareket edecem ama
Malesefki bugünEn son ne zamn gebelik testi yaptınız?
Hımm hayırlısı olsn beklerin bir kaç gun daha olmazsanz tekrar yaparsınız negatif ise dr gidersnzMalesefki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?