- 8 Ekim 2018
- 27
- 2
- 1
- 34
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah canmmmm çok sevindimSonra verdim sat 8 eylül en geç 10’unda olmam gerekiyodu. Göğüslerim çok ağrıyordu emzirirken süt dolunca hafif ağrılar olur ya öyle gibi ağrım oluyodu çok hassastı. Testyaptım gölge bi pembelik çıktı sonraki gün bidaha test yaptım kuruyunca incecik kırmızı çizgi oldu en son testimde de çıkmıştı artık doktora gittim ultrasonda gözükmedi. İki gün sonra tekrar kan vericem
canim adete ne kadar kala verdin? ya da gecikince mi verdin? hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Kızlarr kan verdim değerim 290 çıktı hamileyim :))
canim adete ne kadar kala verdin? ya da gecikince mi verdin? hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
canim adete ne kadar kala verdin? ya da gecikince mi verdin? hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
5 den yüksek olan değerler pozitif olarak değerlendiriliyo ama önemli olan değerin iki güne bir iki kat artması.. inşallah hayırlı ve güzel bi sonuç alırınız :)Merhaba kızlar ben de bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak. Sonuçlarda sayısal değer olarak pozitif olması durumunda kaç olması gerekiyo?
İnşallah amin çok teşekkür ederim birazdan gidicem sonuç için :)5 den yüksek olan değerler pozitif olarak değerlendiriliyo ama önemli olan değerin iki güne bir iki kat artması.. inşallah hayırlı ve güzel bi sonuç alırınız :)
Hayırlı hbrlerle dönersin inş.İnşallah amin çok teşekkür ederim birazdan gidicem sonuç için :)
Teşekkür ederim kızlar dualarınız için:) ancak sonuç negatifHayırlı hbrlerle dönersin inş.
Of yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yaa çok üzülüyorum ben böyleTeşekkür ederim kızlar dualarınız için:) ancak sonuç negatif(
Amin canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Üzüldüm biraz amaOf yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yaa çok üzülüyorum ben böyle
zamanı değilmiş demekki.. Rabbim en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah..Teşekkür ederim kızlar dualarınız için:) ancak sonuç negatif(
Doğru söylüyosun canım amin inşallah..zamanı değilmiş demekki.. Rabbim en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah..
Bata kaç gün var canımKızlar yaşadığınız en erken belirti nedir benim iki gündür sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir gün ara verdi yine başladı ağrımaya ümitlenmek istemiyorum ama başka belirtiler de var aklıma takılıyor
Hesaplamama göre 12 gün var dahaBata kaç gün var canım
Seninki yumurtlama ağrısı olabilir canım bugünü değerlendir istersen bu kadar erken belirti vermiyorHesaplamama göre 12 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?