Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah canmmmm çok sevindim

canim adete ne kadar kala verdin? ya da gecikince mi verdin? hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Ben adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım değerim 190 çıktı çok yeni olduğunu 2 hafta sonra tekrar kan testine gitmemi söyledi bilgin olsun :)

Merhaba kızlar ben de bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak. Sonuçlarda sayısal değer olarak pozitif olması durumunda kaç olması gerekiyo?

Merhaba kızlar ben de bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak. Sonuçlarda sayısal değer olarak pozitif olması durumunda kaç olması gerekiyo?
5 den yüksek olan değerler pozitif olarak değerlendiriliyo ama önemli olan değerin iki güne bir iki kat artması.. inşallah hayırlı ve güzel bi sonuç alırınız :)

Kızlar bende bişeyi çok merak ediyorum sizde benim gibi evde eskilerin yaptığı gibi testler yapıp anlamaya çalıştınız mı gebeliğinizi

Kızlar yaşadığınız en erken belirti nedir benim iki gündür sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir gün ara verdi yine başladı ağrımaya ümitlenmek istemiyorum ama başka belirtiler de var aklıma takılıyor

Bata kaç gün var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…