Teşekkür ederim nasip herşey Allahım nasip eder inşallah sağlıklaSeninki yumurtlama ağrısı olabilir canım bugünü değerlendir istersen bu kadar erken belirti vermiyor
İnşallah canım gönlüne göre versin rabbimTeşekkür ederim nasip herşey Allahım nasip eder inşallah sağlıkla
Göğüslerde hassasiyet de var acır gibi ara sırada mide bulantısı oluyor mide bulantısı için erken olabilir belki ama bata daha çok varken göğüs ağrısı yaşamak ilginç geldi bana ordan biraz ümitlendim işteİnşallah canım gönlüne göre versin rabbim
Göğüs ağrısı bende de olmuştu hatta dokunamıyordum ama adet oldum. Tavsiyem hiç bir belirtiye inanma . Hüzünle sonlanıyor ben 1 yıldır belirti yaşıyorum sanıyordum hep ümit bu ay belirti hiç yok hamileyim. Umarım sende mucizene kavuşursunGöğüslerde hassasiyet de var acır gibi ara sırada mide bulantısı oluyor mide bulantısı için erken olabilir belki ama bata daha çok varken göğüs ağrısı yaşamak ilginç geldi bana ordan biraz ümitlendim işte
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da en kısa zaman da isteyen herkese olsun. Bizde ki umut işte sadece en ufak bişeyi ona yoruyoruz hemen Allah aratmasın.Göğüs ağrısı bende de olmuştu hatta dokunamıyordum ama adet oldum. Tavsiyem hiç bir belirtiye inanma . Hüzünle sonlanıyor ben 1 yıldır belirti yaşıyorum sanıyordum hep ümit bu ay belirti hiç yok hamileyim. Umarım sende mucizene kavuşursun
ne kadardır deniyorsunuzRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da en kısa zaman da isteyen herkese olsun. Bizde ki umut işte sadece en ufak bişeyi ona yoruyoruz hemen Allah aratmasın.
Henüz yeni evliyim 3 ay önce karar verdik o zamandan beri deniyoruzne kadardır deniyorsunuz
Oo yeni daha yumurtlama günlerini iyi takip et canım adetin düzenli miHenüz yeni evliyim 3 ay önce karar verdik o zamandan beri deniyoruz
Düzenli evet takip ediyorum sürekliOo yeni daha yumurtlama günlerini iyi takip et canım adetin düzenli mi
O zaman sabır :) inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun sende :)Düzenli evet takip ediyorum sürekli
Allah nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim cevapların içinO zaman sabır :) inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun sende :)
bende de oldu canim hem de cok siddetliydi. yumurtlama agrisiydi benimki. seninki de oyle sanirim.Kızlar yaşadığınız en erken belirti nedir benim iki gündür sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir gün ara verdi yine başladı ağrımaya ümitlenmek istemiyorum ama başka belirtiler de var aklıma takılıyor
İlk kez o kadar şiddetli ağrı ile karşılaştım ve araştırdığımda hamilelik belirtisi olarak çıktı hep karşıma o nedenle ümitlenmiştimbende de oldu canim hem de cok siddetliydi. yumurtlama agrisiydi benimki. seninki de oyle sanirim.
Aynı ağrı bende de var bat 5 kasım ama özellikle bugüm ayağımın üstüne bile basamadım ağrıdan inşallah ikimiz için de hayırlısı olurKızlar yaşadığınız en erken belirti nedir benim iki gündür sol kasığımda inanılmaz ağrı var bir gün ara verdi yine başladı ağrımaya ümitlenmek istemiyorum ama başka belirtiler de var aklıma takılıyor
Aynen canım benim de bat 5 kasım çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırız minik de olsa bi umut var halaAynı ağrı bende de var bat 5 kasım ama özellikle bugüm ayağımın üstüne bile basamadım ağrıdan inşallah ikimiz için de hayırlısı olur
Benim tam bi umut geliyor sonra aniden kanatlanıp uçuyor zaman geçmek bilmiyorAynen canım benim de bat 5 kasım çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırız minik de olsa bi umut var hala
Kaybolup var olan umutlar Allah boşa çıkarmasın ne diyeyim beklediğimiz için zaman geçmiyor maalesefBenim tam bi umut geliyor sonra aniden kanatlanıp uçuyor zaman geçmek bilmiyor
Amin canım amin bu ay olmazsa aşılama için doktora gidicem artık daha fazla beklemek istemiyorum 14 ay olduKaybolup var olan umutlar Allah boşa çıkarmasın ne diyeyim beklediğimiz için zaman geçmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?