Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah canım gönlüne göre versin rabbim
Göğüslerde hassasiyet de var acır gibi ara sırada mide bulantısı oluyor mide bulantısı için erken olabilir belki ama bata daha çok varken göğüs ağrısı yaşamak ilginç geldi bana ordan biraz ümitlendim işte

Göğüs ağrısı bende de olmuştu hatta dokunamıyordum ama adet oldum. Tavsiyem hiç bir belirtiye inanma . Hüzünle sonlanıyor ben 1 yıldır belirti yaşıyorum sanıyordum hep ümit bu ay belirti hiç yok hamileyim. Umarım sende mucizene kavuşursun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da en kısa zaman da isteyen herkese olsun. Bizde ki umut işte sadece en ufak bişeyi ona yoruyoruz hemen Allah aratmasın.

bende de oldu canim hem de cok siddetliydi. yumurtlama agrisiydi benimki. seninki de oyle sanirim.

Arkadaşlar ben de her turlu belirti vardi. ve hamile olduguma artik emindim. mide bulantisi, kokuda hassasiyet, agizda metalik tat, yoğun gaz, karinda sislik, sol yumurtalikta karincalanma hissi. normalde adet oncesi goguslerim siserdi. gogusler şismedi. resmen vucudum bana oyun oynadi. bat tarihimin ilk gunu hem de sabah adet gordum.bu ay o kadar sabirsiz ve heyecanli degilim. sizleri takip ediyorum. guzel haberlerinizi bekliyorum.

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Aynı ağrı bende de var bat 5 kasım ama özellikle bugüm ayağımın üstüne bile basamadım ağrıdan inşallah ikimiz için de hayırlısı olur

Aynı ağrı bende de var bat 5 kasım ama özellikle bugüm ayağımın üstüne bile basamadım ağrıdan inşallah ikimiz için de hayırlısı olur
Aynen canım benim de bat 5 kasım çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırız minik de olsa bi umut var hala

Aynen canım benim de bat 5 kasım çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırız minik de olsa bi umut var hala
Benim tam bi umut geliyor sonra aniden kanatlanıp uçuyor zaman geçmek bilmiyor

Kaybolup var olan umutlar Allah boşa çıkarmasın ne diyeyim beklediğimiz için zaman geçmiyor maalesef
Amin canım amin bu ay olmazsa aşılama için doktora gidicem artık daha fazla beklemek istemiyorum 14 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…