Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin mucizelerimizeAmin canım amin bu ay olmazsa aşılama için doktora gidicem artık daha fazla beklemek istemiyorum 14 ay oldu
Degerlendir canım testi yapmaya da devam et benceKızlar bu ovulasyon testim az önce yaptim. Ovulasyon bugün mu sizce ? Geçen ay da yapmıştim internetteki hesaplamayla aynı güne denk gelmişti degerlendirmistik ama hamile kalamamistim.bu ay internet heaaplayicisi pazar günü ovulasyon gösteriyor ama test bugün gösteriyor sanırım.adetimin 11.gunu bugün .
Aynen cnm bugün değerlendireelim bakalim yarin da yaparım anlarızDegerlendir canım testi yapmaya da devam et bence
Cnm var gibi gölge gibi . Geçen ay bende de böyle oldu çok heveslenmiştim ama adet oldum hemde hamilelik belirtileri yaşayarak . 2 gün sonra tekrarla . Adetine var mi dahaKızlar sizce yanlış mı görüyorum ?? Yoksa pembe bir çizgi mi vaaaarrrr ?
En alttaki foto ilk çektiğim
İnşallah hayırlısıyla hamilesinMerhaba hanımlar. 2 senedir evliyim ve hiç korunmadık ama bebeğimiz olmadı malesef bu ay rahim filmi çektirmeye karar vermiştik ama adetim 4 gün gecikti test yapmaya korkuyorum sizce olma ihtimali varmıdır
İnşallah ya okadar çok istiyoruz ki 2 senedir Rabbim nasip etmedi inşallah vardır ama test yapmaya çok korkuyorumİnşallah hayırlısıyla hamilesin
Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Kesin sonucu öğtenmek istiyorsan test yap ama eli varmıyorsa biraz daha bekle inşallah hamilesinİnşallah ya okadar çok istiyoruz ki 2 senedir Rabbim nasip etmedi inşallah vardır ama test yapmaya çok korkuyorum
İnşallahCanın nasıl istiyorsa öyle davran. Kesin sonucu öğtenmek istiyorsan test yap ama eli varmıyorsa biraz daha bekle inşallah hamilesin
Adetlerim düzensiz ne zaman olcagım belli olmuyo canm. Bnide genelde silik çizgiler yanılttı ama bunda 5 dk da belirdi çizgi onun için çok heycanlandm birazfan tekrarlıycam inşallah vardrCnm var gibi gölge gibi . Geçen ay bende de böyle oldu çok heveslenmiştim ama adet oldum hemde hamilelik belirtileri yaşayarak . 2 gün sonra tekrarla . Adetine var mi daha
Insallah cnm paylaş burda bakalimAdetlerim düzensiz ne zaman olcagım belli olmuyo canm. Bnide genelde silik çizgiler yanılttı ama bunda 5 dk da belirdi çizgi onun için çok heycanlandm birazfan tekrarlıycam inşallah vardr
Dünkü testin son hali bu. Ama inanamıyorm. Çnkü bi kaç kez basıma geldiği için. İnşallah bu kez doğrudurInsallah cnm paylaş burda bakalim
Cnm büyük ihtimal var gibi . Yarin da yap yada ptesi günü yap iyice netleşince kan testi verDünkü testin son hali bu. Ama inanamıyorm. Çnkü bi kaç kez basıma geldiği için. İnşallah bu kez doğruduryoksa gerçekten oturup aglıycam
Ne zamandır istiyosun bebek cnm bi rahatsızlık varmıydı . Bir de şuan belirtilerin varmiCnm büyük ihtimal var gibi . Yarin da yap yada ptesi günü yap iyice netleşince kan testi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?