Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım
Cokk haklısınız . Bu ay diğer aylara göre daha rahatım gibi zaten . Umarım ise yarar diğer aylar yumurtlamaya dikkat etmemistim pek iki aydır takip ediyorm inşallah olur kızıma bi kardeş..Kafanızı, kendinizi rahatlatmanız lazım, düşünmemeye çalışın. İnanın çok etkisi var. Hem sperm 72 saat yaşıyormuş, inşallah olur. Bir gün arayla ilişki sperm kalitesi açısından da iyi. Bu yönden düşünün.
arkadaslar en guvenilir gebelik testi markasi ne? surekli eczaneden almaya cekiniyorum biraz. internetten siparis verecegim. ayri ayri çok marka çikti. hangisini onerirsiniz?
Kızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim ve pko var. az önce test yaptım ama aklım karıştı 2.çizgi çok silik çıktı bu gebelik demek mi oluyor şimdi
merhaba. valla bu silik degil ki.net sekilde pozitif. hamileyim yazanlarin cogunun testi bu kadar belirgin degildi.ilk bakista net gordum hemen. testte sikinti yoksa hamilesiniz sanieim. kan tesyi ile destekleyin. hayirli olsun. tebrik ederim.Kızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim ve pko var. az önce test yaptım ama aklım karıştı 2.çizgi çok silik çıktı bu gebelik demek mi oluyor şimdi
tesekkur ederim cevapladiginiz icin. evet o markayi gormustum. ondan alayim o zaman.Merhaba, internette uygun fiyat laboquick marka ovülasyon ve gebelik testi kullanıyorum. Genelde ikisi bir kampanya şeklinde oluyor. Memnun kaldım. (gittigidiyor, n11 sitelerine bakabilirsiniz)
Çok teşekkür ederm çtş günü rand aldm bakalm kan testi yaptırıcammerhaba. valla bu silik degil ki.net sekilde pozitif. hamileyim yazanlarin cogunun testi bu kadar belirgin degildi.ilk bakista net gordum hemen. testte sikinti yoksa hamilesiniz sanieim. kan tesyi ile destekleyin. hayirli olsun. tebrik ederim.
Hala kuşku duyuyorum var mı die h.içi gidip kan testi vericem bilemiyorum hala. Ar mı yok mu :) 5.gün bgn geçtiAy inşallah var çizgi, bat ne zaman ? :)
Üzüldüm ben deMaalesef peçetede pembe lekelenmem oldu az önce test yanılttı galiba çok üzüldüm
inşallahÜzüldüm ben de
Bir dahakine inşaallahh
Selam inşallah öyledir canım benimde testim aynı seninki gibi çıktı yaacaba yerleşme kanaması olabilir mi ? gerçi bgn 5.gün geçti adetim ama test güvenilir mi değildi acaba yaa
inşallah senin sağlıklı ilerler canım. bana da dua edin olur muSelam inşallah öyledir canım benimde testim aynı seninki gibi çıktı ya
Canım şimdi gördüm mesajını.. benim de aynı şekilde kahverengi ıslaklık var.. ama damla şeklinde bi kan gemedi. BAT a 9 gün var.. senin durum neymiş öğrenebildin mi?Kızlar sabah sulu kahverengi leke geldi şimdi devamı yok yerleşme kanaması olabilir mi hiç ağrım filan yok hafif bir ıslaklık şeklinde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?