Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kafanızı, kendinizi rahatlatmanız lazım, düşünmemeye çalışın. İnanın çok etkisi var. Hem sperm 72 saat yaşıyormuş, inşallah olur. Bir gün arayla ilişki sperm kalitesi açısından da iyi. Bu yönden düşünün.

Cokk haklısınız . Bu ay diğer aylara göre daha rahatım gibi zaten . Umarım ise yarar diğer aylar yumurtlamaya dikkat etmemistim pek iki aydır takip ediyorm inşallah olur kızıma bi kardeş..

arkadaslar en guvenilir gebelik testi markasi ne? surekli eczaneden almaya cekiniyorum biraz. internetten siparis verecegim. ayri ayri çok marka çikti. hangisini onerirsiniz?

Kızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim ve pko var. az önce test yaptım ama aklım karıştı 2.çizgi çok silik çıktı bu gebelik demek mi oluyor şimdi

Eklentiler

• 3C3A8A7E-EEBD-476F-91C3-26B3E0631DAF.webp
    4 KB · Görüntüleme: 124
arkadaslar en guvenilir gebelik testi markasi ne? surekli eczaneden almaya cekiniyorum biraz. internetten siparis verecegim. ayri ayri çok marka çikti. hangisini onerirsiniz?

Merhaba, internette uygun fiyat laboquick marka ovülasyon ve gebelik testi kullanıyorum. Genelde ikisi bir kampanya şeklinde oluyor. Memnun kaldım. (gittigidiyor, n11 sitelerine bakabilirsiniz)

Kızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim ve pko var. az önce test yaptım ama aklım karıştı 2.çizgi çok silik çıktı bu gebelik demek mi oluyor şimdi
merhaba. valla bu silik degil ki.net sekilde pozitif. hamileyim yazanlarin cogunun testi bu kadar belirgin degildi.ilk bakista net gordum hemen. testte sikinti yoksa hamilesiniz sanieim. kan tesyi ile destekleyin. hayirli olsun. tebrik ederim.

Merhaba, internette uygun fiyat laboquick marka ovülasyon ve gebelik testi kullanıyorum. Genelde ikisi bir kampanya şeklinde oluyor. Memnun kaldım. (gittigidiyor, n11 sitelerine bakabilirsiniz)
tesekkur ederim cevapladiginiz icin. evet o markayi gormustum. ondan alayim o zaman.

merhaba. valla bu silik degil ki.net sekilde pozitif. hamileyim yazanlarin cogunun testi bu kadar belirgin degildi.ilk bakista net gordum hemen. testte sikinti yoksa hamilesiniz sanieim. kan tesyi ile destekleyin. hayirli olsun. tebrik ederim.
Çok teşekkür ederm çtş günü rand aldm bakalm kan testi yaptırıcam

Merhaba arkadaslar. Bende 1 yıllık evliyim ve son 5 aydır her ay umutla bekledim. Sonunda hamileyim dün öğrendim. Normalde periyodum 26 güne birdi. Geçen ay 29. Günde adet oldum ve bı daha yikilmistim. Ve önceki aylar kadar da yoğun bir uğraşı olmadığı halde bu ay da 29. Günde test yaptım ve çok koyu iki çizgi gördüm. Aynı adet olacakmış gibi sancılar kasilmalar göğüste acı hepsi vardı. Çok ilginç ki normalde adetimin bitmesi gerektiği günde ağrı bitti. Şimdi ara sıra girip girip çıkan ağrılar ve yoğun halsizlikvar. Merak eden arkadaşlar varsa soruları yanitlayabilirim.

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?

acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? gerçi bgn 5.gün geçti adetim ama test güvenilir mi değildi acaba yaa

9 gün önce belirtilerle kan testi yaptirmistim 0.1 cikmisti şimdi adetim 1 gün gecikti hamile olabilir miyim

Kızlar sabah sulu kahverengi leke geldi şimdi devamı yok yerleşme kanaması olabilir mi hiç ağrım filan yok hafif bir ıslaklık şeklinde geldi
Canım şimdi gördüm mesajını.. benim de aynı şekilde kahverengi ıslaklık var.. ama damla şeklinde bi kan gemedi. BAT a 9 gün var.. senin durum neymiş öğrenebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…