pozitif canım sonucunBoyut yüzünden olmuyor nasil yukliyim bilen varmi
Vajinal enfeksiyonlarda yada ilişki esnasinda kasılma sonucu zorlanmadan kaynakli yara olusabiliyor bu yüzden gelir. Bir sonraki ilişkinde ağrı hissedebilirsin.Kızlar ben 2 ay önce bi kimyasal gebelik geçirdim ama bu geride kaldı.. Neyse demem o dur ki.. Ben 25 Ekimde yumurtladım (LH testiyle) dün ilişkiden sonra hafif bi kan geldi ama arkası da gelmedi.. yani sildim geçti.. Bugün de kahverengi ıslaklık gelip duruyor.. Başına gelen yada yorum yapabilecek tecrübeye sahip bi arkadaş yazabilir mi acaba bu nedir diyeee
Bilemiyorumki normal kan gibi.acık pembe değil yani.cok gelmiyor ama lekede sayılmazBununbAdet olduğuna emin misin peki?
ne yaptınız sonuç nedir?
benimde bata 4 gün var bugün test yaptım çıkmadı. yani hiç silik falan hiç iz yoktu. markası days comfort. erken gebelik testiydi yaptığım. Adetimin gecikmesini bekliycem şimdi. tabi o da gecikirse..
Adet günün 3 gun gecikirse bir daha test yap en dogru sonuc adet günü gecince veriyor inşallah iyi haberler alırsınMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım benimde sizlere bilgisi olanlara sorum var. Yumurtlama döneminde ilişkiye girdim eşimle çocuk istiyoruz adet gunume 1 hafta kala kahverengi leke geldi ve bugün 4 . Gün hala kahverengi leke oluyor adetime 2 gün var test yaptım negatif çıktı acaba yerleşme kanamasını değilmi yardımcı olur musunuz çok umitlenmistim negatif çıkınca moral bozuluyor
yumurtlama döneminden itibaren sanırım en erken 11-12. günler idrarda çıkabilir. yerleşme de yumurtlamadan 1 hafta sonra falan olabilir. adete 2 gün varsa testte çıkması lazım ancak geç döllenmeyse belli olmazMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım benimde sizlere bilgisi olanlara sorum var. Yumurtlama döneminde ilişkiye girdim eşimle çocuk istiyoruz adet gunume 1 hafta kala kahverengi leke geldi ve bugün 4 . Gün hala kahverengi leke oluyor adetime 2 gün var test yaptım negatif çıktı acaba yerleşme kanamasını değilmi yardımcı olur musunuz çok umitlenmistim negatif çıkınca moral bozuluyor
insALLah teşekkürlerAdet günün 3 gun gecikirse bir daha test yap en dogru sonuc adet günü gecince veriyor inşallah iyi haberler alırsın
Umarım öyledir şimdi adet günü geçince yapcm insALLAH sevindirici. Haber alırım teşekkürleryumurtlama döneminden itibaren sanırım en erken 11-12. günler idrarda çıkabilir. yerleşme de yumurtlamadan 1 hafta sonra falan olabilir. adete 2 gün varsa testte çıkması lazım ancak geç döllenmeyse belli olmaz
Gebelik testi yaptınız mı ?Kızlar size bir şey sormak istiyorum benim adetim evlendiğim günden beri düzenlidir her zaman takvim tutmuşumdur beş aydır düzenli ve bu ay ayın 30 da olmam gerekiyordu 3gün geciktim ve bugünde olmadım bir haftadan fazla göğüslerim çok çok agrıyor belim de aşırı şekilde çok agrıyor kasıklarım da yanma kramplar oluyor midem ara ara çok bulanıyor ve çok akıntım var bana yrdımcı olun lütfen sizce neden oluyor hamilemiyim.
İki gün gecikmem de yaptım c tarafımda çizik net çıktı ve c nin arkasında bir silik çizgi çıktı anlam veremedimGebelik testi yaptınız mı ?
Testin fotosunu koyar msn ? :)İki gün gecikmem de yaptım c tarafımda çizik net çıktı ve c nin arkasında bir silik çizgi çıktı anlam veremedim
Çöpe attım vallahi keşke saklasaydımTestin fotosunu koyar msn ? :)
Sence benim belirtilerim ne anlama geliyor düşünmekten yoruldumÇöpe attım vallahi keşke saklasaydım
Hımm t nin altında mıydı çizgi ? Altında değilse büyük ihtimalle idrar birikintisidr.Çöpe attım vallahi keşke saklasaydım
Hayır t nin altında yoktu çizgi bugün kan tahlili yaptırmak istiyorum bakalım sonuçlara ne çıkacak inşşalah hayal kırıklığına uğramamHımm t nin altında mıydı çizgi ? Altında değilse büyük ihtimalle idrar birikintisidr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?