- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
İnşallah canm. Hakkında hayırlısı olsun.Hayır t nin altında yoktu çizgi bugün kan tahlili yaptırmak istiyorum bakalım sonuçlara ne çıkacak inşşalah hayal kırıklığına uğramam
Hadi ya tüh sağlık olsun canım hayırlı zamanda olsun inşallah, biter bitmez başlarsınız tekrar çalışmalaraAz önce kan geldi adet oldum ya
aynen ne diyelim canım kısmetimizde ne varsa görecez iki aydır deniyoruz altı aylık evliyimHadi ya tüh sağlık olsun canım hayırlı zamanda olsun inşallah, biter bitmez başlarsınız tekrar çalışmalara
Bende aynı senin gibi oldum adetim 3 gun gecikti 4. Gun oldum idrar yesti kan testi hepsini yaptirdim negatif. Evlilikten sonra adet duzeni degistigi icin gecikme oluyormus doktor 7 gun gecikince şüphelen dedi. Bizde 2 aydir deniyoruz bakalim nasip insallah diger aya artık:)aynen ne diyelim canım kısmetimizde ne varsa görecez iki aydır deniyoruz altı aylık evliyim
Aynen inşşalah sağlıklı Bebişlere sahip oluruz kaç aylık evlisin kaç yaşındasınBende aynı senin gibi oldum adetim 3 gun gecikti 4. Gun oldum idrar yesti kan testi hepsini yaptirdim negatif. Evlilikten sonra adet duzeni degistigi icin gecikme oluyormus doktor 7 gun gecikince şüphelen dedi. Bizde 2 aydir deniyoruz bakalim nasip insallah diger aya artık:)
Aynen bende yeniyimoo canım senin yeniymiş korkulacak bir durum yok, olur Allah'ın izniyle
3 ayliķ evliyim canim 29 yaşım bakalım insallah Rabbim bir bebek nasip eder bekliycez artik napalim :) daha yeniyiz olaya böyle bakiyorum şimdilikAynen inşşalah sağlıklı Bebişlere sahip oluruz kaç aylık evlisin kaç yaşındasın
Bir kadinin yumurtlama gunu adet gununden 10 ve 15. Gunleri arasinda her hangi bir gun oluyor. Bu yuzden 10. Ve 15 gunleri arasinda iliskiye girmek saglikli bir kadinda hamilelik olasiligini yukseltiyor. Bu demek degildir ki diger gunler iliski yasamayacaksin diger gunlerdeki iliskinde de hamile kalma olasiligin var ama yüksek ihtimal taşımaz sadece. Şimdi hamile olabilir misin onu adet gecikmende test yaparak öğrenebilirsin istiyorsan sayet insallah tutmuştur istegin olur:)Kızlar yumurta akı akıntı yumurta catladıgında mı geliyor bende gecen ay bır kere yogun bır sekilde geldı ogun ilişki oldu ama sonrasını degerlendıremedık. Dun yıne geldi. Şimdi yumurta catladı mı yanı. Çatladıktan sonra ilişki olsa da hamile kalınmaz mı
Yok su an degılım biliyorum ama bu ay denemek istiyorumBir kadinin yumurtlama gunu adet gununden 10 ve 15. Gunleri arasinda her hangi bir gun oluyor. Bu yuzden 10. Ve 15 gunleri arasinda iliskiye girmek saglikli bir kadinda hamilelik olasiligini yukseltiyor. Bu demek degildir ki diger gunler iliski yasamayacaksin diger gunlerdeki iliskinde de hamile kalma olasiligin var ama yüksek ihtimal taşımaz sadece. Şimdi hamile olabilir misin onu adet gecikmende test yaparak öğrenebilirsin istiyorsan sayet insallah tutmuştur istegin olur:)
Deneyeceksen adetinin ilk gununden say 10. Gunu basla iliskiye 18. Gune kadar gun aşırı olarak Allah izin verirse tutar insallah:)Yok su an degılım biliyorum ama bu ay denemek istiyorum
Arkadaşlar 10. Ve 18. Günler arasında hergunmu yapmak olumlu sonuç verir yoksa birgün araylamiDeneyeceksen adetinin ilk gununden say 10. Gunu basla iliskiye 18. Gune kadar gun aşırı olarak Allah izin verirse tutar insallah:)
Gun aşırı yani 1 gun arayla olmali diyor uzmanlar. Cunku hergun olmasi sperm hizini ve sayisini dusuruyormus. Sperm hizinin dusmesi demek yumurtaliklara ulasimin azalmasi demek. Bundan dolayi.Arkadaşlar 10. Ve 18. Günler arasında hergunmu yapmak olumlu sonuç verir yoksa birgün araylami
Anladım teşekkürlerGun aşırı yani 1 gun arayla olmali diyor uzmanlar. Cunku hergun olmasi sperm hizini ve sayisini dusuruyormus. Sperm hizinin dusmesi demek yumurtaliklara ulasimin azalmasi demek. Bundan dolayi.
Aynen inşşalah canım benim her zaman umutlu ol umudunu kaybetme Allah’ın izniyle olur hep dua et3 ayliķ evliyim canim 29 yaşım bakalım insallah Rabbim bir bebek nasip eder bekliycez artik napalim :) daha yeniyiz olaya böyle bakiyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?