Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim bu adetimde sürekli et parçaları geliyor doğru dürüst kan gelmiyor bile ve dört gün gecikmiştim bu da beni düşündürüyor bebek için korunmuyoruz ya sizce neden böyle

Merhaba benimde adetime 8 gun var yumurtlama gununden sonra goguslerimde cok agri basladi hatta bugun sol koluma dogruda agri yayilmaya basladi ara arada kasiklarima agri vuruyo geciyo kabizlikta var acaba mi sizece ? belirtilerde hamile kalan arkadaslar varmi ??

Selam bende aynı tıpa tıp belirtilerini yaşadım hatta benim adetim evlendiğimden beri düzenli altı aydır hemen hemen geçen gün tam dört gün geciktim dedim kendi kendime hamileyim kan tahlili yaptıracaktım baktım öğlen adet olmuşum ben olmadım maalesef inşşalah sen hamile olursun sadece demek isteğim kendini o şeye hazırlayıp üzülme test yap gecikir. Gecikmez inşşalah hayırlı haberler alırsın ben tam on gün o belirtileri yaşadım bize de hayırlı haberlerle gel

Kızlar benim bu adetimde sürekli et parçaları geliyor doğru dürüst kan gelmiyor bile ve dört gün gecikmiştim bu da beni düşündürüyor bebek için korunmuyoruz ya sizce neden böyle
Kadinlarda yumurtalik kistleri olusuyor bunlar iki cesit. 1. Cisi eriyen kist 2. Si de erimeyen kist yani cikolata kisti. Cikolata kistleri cerrahi operasyon gerektirir. Erıyen kistler ise adet zamani parca halinde düşer. Adete yakin biraz uzun sureli ve fazla agri cekersiniz. Ama adetten sonra vucudunuz temizlenmis olur yani olusan kistler erimistir. Korkmana gerek yok. Yine de rahatsizlik hissedersen doktora görün derim.

Canım çok çok agrım oluyor ilk gün sancıdan öldüm ve şu an beşinci günüm üç gün adet oldum sayılır iki gündür kan gelmiyor lekelenme oluyor ama bazı kişiler iyi diyorsa bakalım dediğin gibi sanırım

Kızlar merhaba adetim 7 gün gecikti. 2 gün geçtiğinde kan vermiştim negatif çıkmıştı. Hiç adet agrılarım da Yok sadece bol bol akıntım var. Bir daha kan vermeli miyim sizce yoksa adet söktürücü mü kullansam

Kist oldugu icin cok sancilanmissin canim ama erimistir zaten. Ben adetin ilk günü arveles diye agri kesici var onu aliyorum cok iyi geliyor. Zaten acil doktora gitsen igneye arveles yaziyor onu vurduruyorsun.

Önce idrar testi yap varsa cikar bayagi gecikmissin canim. Negatif cikarsa doktora görün öyle tedavi yoluna git.

Ben bekarken çikolata kistlerim vardı A
Kist oldugu icin cok sancilanmissin canim ama erimistir zaten. Ben adetin ilk günü arveles diye agri kesici var onu aliyorum cok iyi geliyor. Zaten acil doktora gitsen igneye arveles yaziyor onu vurduruyorsun.
aynen ilaç aldım işe yaramadı İnan’ o derece ağrım

Bazen teste çıkmayabiliyor erken olduğu için ne olur ne olmaz tekrar test yaptır bence

Arkadaşlar merhaba, benim adetimin ilk günü hafif kahve pembe lekelenmem oldu kesildi, bi kaç gün sonra yine pembe lekelenmem oldu kesildi, bugün 13.gün yine aynı şey oldu geçti. Gecikmenin 7.günü idrar testi yaptım evde negatif çıkmıştı O yüzden ben hiç umursamamıştım ama hiç düzenim aksamazdı niye böyle oldu anlamadım. Hep adet oldum olucam gibi sancı var ama olamıyorum. Böyle olup da hamile kalan var mı aranızda? Ne yapmalıyım sizce?

Bana kalırsa adet olacaksiniz ama olamıyorsunuz. adet söktürücü kullanin bence. test negatif cikmis zaten ama garanti olmasi acisindan bir de kana baktirin isterseniz ama olsaydi testte cikardi diye dusunuyorum. ya da bir daha test yapin. o da negatif cikarsa da yok demektir. adete sure olsa olabilir derdim ama gununuz gelmis geçmiş. olsa testte cikardi diye dusunuyorum.

Insallah canim cok istiyoruzya psikolojikte olabilir ama bugun karnim adet sancisi gibi agirmaya basladi belkide olmadi hamilelik belirtisyle regl belirtisi hep ayni

Cikolata kistlerin noldu aldirdin mi yoksa duruyor mu hâlâ
Doktor üç ay tedavi verdi ben de yaptım o tedaviyi sonra üç ay sonra yanıma gel dedi gidemedim araya evlilik derdi girdi evlendim sonra kontrole gittim doktor dediki kistin var dedi ama bu kendi kendine geçermiş çikolata kistin görünmüyor dedi

Insallah canim cok istiyoruzya psikolojikte olabilir ama bugun karnim adet sancisi gibi agirmaya basladi belkide olmadi hamilelik belirtisyle regl belirtisi hep ayni
Ama adet agrılarıyla aynı olurmuş farkedilmez derece de aynı olabiliyor dikkat et test yaptır

Cikolata kisti kendi kendine kaybolmaz insallah doktorun dedigi dogrudur. Yine de başka bir doktora git derim. Cikolata kisti hamileligi cok etkiliyor cunku bende de vardi bu yuzden biliyorum. Ben bir kapali bir acik ameliyat oldum canim riskini en iyi ben biliyorum. Umarim yoktur cikolata kistin. Zaten varsa hamile kalmani engeller.

Ayy inanmıyorum ilk defa duydum bu kadar kötü olduğunu ben 20 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…