Kan ver istersen canım bugün. Bi de testin fotoğrafını yükle istersen bakalım biz deHanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti normalde hep günümde olurdum böyle olmazdı dün ve bugün de prodoctor gebelik testi yaptım gölge gibi yani var gibi yok gibi çıktı anlam veremedim aşırı derecede yorgun hissediyorum akşamları başım ağrıyor kafamı kaldırmakta zorlanıyorum resmen bide sürekli afedersiniz akıntım var kasıklarıma bazen kramp giriyor gibi oluyor acaba kan versem mi biraz daha beklesem mi negatif görmeye de dayanamaz oldum ne yapsam acaba geç döllenmede olabilir mi
Fotoğraf da zor gözüküyor canım denedim de belli olmuyor sağlık ocağı 10 dan sonra kan almıyormuş acile gitsem alırlar mı acaba bi ara almıyorlar diyorlardıKan ver istersen canım bugün. Bi de testin fotoğrafını yükle istersen bakalım biz de
Bide afedersiniz böyle az az krem gibi beyaz akıntım geliyorKan ver istersen canım bugün. Bi de testin fotoğrafını yükle istersen bakalım biz de
Canım ben bugun KD.doktoruna gittim.bana bir adet yumurtan çatlamış , hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi .az önce idrar testi yaptım negatif.ayın 10ydu.benim beklenen det tarihim 17Süreç çok uzun henüz varsa bile yerleşme olmamıştır regli zamanı akıntı devam ederse o zaman test yapın derim
Hamile siniz büyük ihtimalleİyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka
İnşallah ya hayırla sağlıkla olsun inşallah .Allah hepimize nasip etsin .Bugün kan vereceğim bugün belli olacak Allah'ın izniyleHamile siniz büyük ihtimalle
İnşaAllah canım.rabbim isteyene nasip etsinİnşallah ya hayırla sağlıkla olsun inşallah .Allah hepimize nasip etsin .Bugün kan vereceğim bugün belli olacak Allah'ın izniyle
Naptın canım.sın durumun nedirBen de dün sarı bi akıntı farkettim sık idrara çıkma durumum başladı zaten yarın doktor randevum var gittiğimde 3 gün kalmış olucak belki varsa belli olur
Devlette alırlar mı bilmiyorum ama özelde kesin alırlarFotoğraf da zor gözüküyor canım denedim de belli olmuyor sağlık ocağı 10 dan sonra kan almıyormuş acile gitsem alırlar mı acaba bi ara almıyorlar diyorlardı
Ben bugün normal kaset test ile testi tekrarlamayı düşünüyorum adete 2 -3 gün kalmış oldu bugün ile birlikte ayrıca göğüs hassasiyetim var benim normalde adetten 10 gün önce başlar bu defa 2-3 gün kala başladı sık idrara çıkma durumum devam ediyor dün gece yattıktan sonra uyuyana kadar 3 defa tuvalete kalktım bakalım kaset teste inancım erken gebelik testine göre daha fazla benim o yüzden onu deniycem senin de henüz o zaman daha 5 gün var doktor da yumurtayı görmüş henüz döllenme aşamasındadır inşallah o yüzden testin negatiftir birbirimizi haberdar edelimNaptın canım.sın durumun nedir
Bende çok fazla koku hassasiyeti vardı.Ağzımda da şekerli bir tat.Su bile içemedim.Mutfağa gitmeyi bırak sevdiğim şeyleri bile görünce çok kötü oluyordum.Çok ağlıyordum.İnanılmaz bi kasık ağrım oldu adet olacam sandım hep ama gelmiyordu.Bir de idrar renginde değişiklik oluyor daha sarı geliyor.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim şöyle canım.1 şubatta pik gördüm değerlendirdim.zaten 30 günde 1 adet görüyorum.bu ay klomen kullandım ben.ovulasyon testinde pik gününden sonraki gün 3 adet havuç yedim.çatlama olsun diye.bir sonraki gün tekrar test yptım.çizgi teke düşmüş yani 2 şubat 3 şubat arası ben zaten çatladığını anladım.neyse yumurta var ama tembel.17 sinde adet olmam gereken gün.ayın 10unda mide agrıyla gittiğimde negatif çıktı sonuç.haliyle hamile değilim.doktor muayene yaptı.bir adet yumurtan çatlamış hamile olabilirsin dedi.az önce paylaşmış olduğum idrar testini yaptım belki hamile olabilirsin dediği için oda negatif.hebüz 5 gün var kanda ve idrarda çıkmayan muayenede belli olur mu bilmiyorum.bilen varsa yazsınBen bugün normal kaset test ile testi tekrarlamayı düşünüyorum adete 2 -3 gün kalmış oldu bugün ile birlikte ayrıca göğüs hassasiyetim var benim normalde adetten 10 gün önce başlar bu defa 2-3 gün kala başladı sık idrara çıkma durumum devam ediyor dün gece yattıktan sonra uyuyana kadar 3 defa tuvalete kalktım bakalım kaset teste inancım erken gebelik testine göre daha fazla benim o yüzden onu deniycem senin de henüz o zaman daha 5 gün var doktor da yumurtayı görmüş henüz döllenme aşamasındadır inşallah o yüzden testin negatiftir birbirimizi haberdar edelim
İlaveten sol göğüs ucumda da acıma var.hormonel olduğu için mensturasyonda da olabilirBenim şöyle canım.1 şubatta pik gördüm değerlendirdim.zaten 30 günde 1 adet görüyorum.bu ay klomen kullandım ben.ovulasyon testinde pik gününden sonraki gün 3 adet havuç yedim.çatlama olsun diye.bir sonraki gün tekrar test yptım.çizgi teke düşmüş yani 2 şubat 3 şubat arası ben zaten çatladığını anladım.neyse yumurta var ama tembel.17 sinde adet olmam gereken gün.ayın 10unda mide agrıyla gittiğimde negatif çıktı sonuç.haliyle hamile değilim.doktor muayene yaptı.bir adet yumurtan çatlamış hamile olabilirsin dedi.az önce paylaşmış olduğum idrar testini yaptım belki hamile olabilirsin dediği için oda negatif.hebüz 5 gün var kanda ve idrarda çıkmayan muayenede belli olur mu bilmiyorum.bilen varsa yazsın
Kanda çıkardı. Kanda belli bile değilken nasıl kese görmüşBenim şöyle canım.1 şubatta pik gördüm değerlendirdim.zaten 30 günde 1 adet görüyorum.bu ay klomen kullandım ben.ovulasyon testinde pik gününden sonraki gün 3 adet havuç yedim.çatlama olsun diye.bir sonraki gün tekrar test yptım.çizgi teke düşmüş yani 2 şubat 3 şubat arası ben zaten çatladığını anladım.neyse yumurta var ama tembel.17 sinde adet olmam gereken gün.ayın 10unda mide agrıyla gittiğimde negatif çıktı sonuç.haliyle hamile değilim.doktor muayene yaptı.bir adet yumurtan çatlamış hamile olabilirsin dedi.az önce paylaşmış olduğum idrar testini yaptım belki hamile olabilirsin dediği için oda negatif.hebüz 5 gün var kanda ve idrarda çıkmayan muayenede belli olur mu bilmiyorum.bilen varsa yazsın
Yook kese hiç demedim.bana hamile olabilirsin dedi kanda çıkmadı dediğim.8 9 günde beta artmayabilir dediKanda çıkardı. Kanda belli bile değilken nasıl kese görmüş
Evet canım doğru söylemiş o zaman biraz daha bekle sonra kan verYook kese hiç demedim.bana hamile olabilirsin dedi kanda çıkmadı dediğim.8 9 günde beta artmayabilir dedi
Hayırlısı amh 5.07 ama bir adet yumurtan çatlamış gebelik olabilir demesi bana onca rezervden demek tek 1 tane çatlamış demek diye düşünmeden edemedimEvet canım doğru söylemiş o zaman biraz daha bekle sonra kan ver
Önemli olan bir tane de olsa kaliteli yumurta olması. Benim de amh 0,41 ama yumurtam gelişip çatladıHayırlısı amh 5.07 ama bir adet yumurtan çatlamış gebelik olabilir demesi bana onca rezervden demek tek 1 tane çatlamış demek diye düşünmeden edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?