- 14 Ekim 2018
- 20
- 1
- 86
- 32
İkinci çizgin baya belirgin ama sen yinede bi tekrarla bence. Yaptıktan sonra çöpe atacağın arada ne kadar zaman geçti birde oda önemliTestti ilk yaptım bir şey çıkmadı sonra tekrar deneyeyim dedim bekledim bir şey görmedim şimdi çöpe Sönmez bakmak istedim bunu gördüm acaba test mi yanlış yoksa ???
Çok sevindim hayırlısı olsunKızlar kan verdim bugün 28 çıltı değerim yarın regl günüm.günüme göre normalmiş.daha önce kimyasalım oldu düşmez dimi tekrar
Normalde artması gerekiyo ama testten testede farkeder heralde.inş sende güzel haberler alırsınBu sabah yaptığım test 4 gün var ve çokk hafif silik var gibi ama bundan önceki yaptığımda daha netti
Teşekkür ederim nasipNormalde artması gerekiyo ama testten testede farkeder heralde.inş sende güzel haberler alırsın
Canım prodoctor mu? Testin rengi dağılması normal gözükmüyor pek biraz daha beklemeni tavsiye ederim adet gününe kadar en azındanAnneler gününüz kutlu olsun , bu sabah yaptım var gibi sanki değil mi bayanlar ??
Evet profoctorCanım prodoctor mu? Testin rengi dağılması normal gözükmüyor pek biraz daha beklemeni tavsiye ederim adet gününe kadar en azından
Bebde çok yalancı pozitif çıkardı trendyoldan almıştım.Artık hiç bi test güven vermiyor.Başka bir testle tekrar dene istersen var gibiEvet profoctor
Bende trendyoldan aldım yarın sabah denerim yine aslında çok dağılmadı gibi ama hayal kırıklığı yaşamak istememBebde çok yalancı pozitif çıkardı trendyoldan almıştım.Artık hiç bi test güven vermiyor.Başka bir testle tekrar dene istersen var gibi
Bende trendyoldan aldım yarın sabah denerim yine aslında çok dağılmadı gibi ama hayal kırıklığı yaşamak istemem
Var gibi sizdeEki Görüntüle 3589879
Benimde adetime 4 gün var böyle çıktı sizce umut var mı
Bütün belirtiler bende de var adet mi gebelik mi diye baya arada kaldım 24. Günde test yaptım negatif tiKızlar benim de testlerde hafif silik çizgi belirdi ama adete 5 gün var kasık ağrım ve bel ağrım var kasık ağrım regl ağrısına benziyor gidip gidip bakıyorum beyaz akıntı dışında birşey yok erken gebelik belirtisi midir bunlar
Tarihlerimiz aynı gibi benim 2 sinde yumurtlama 3.de çatlama gördüm 6 mayıstan beri göğüs ağrısı tek taraflı sol kasık ağrıları başladı bende dün 24. Gün test yaptım negatif di benim birde şöyle bir saçmalık oldu ilk iki dakika pozitif 2 dk dan sonra da negatif döndü akşamdan beri fazlasıyla karnımın sol tarafında kalkıp gezdikçe kramplar başladı şimdide sol kasık ağrılarıBütün belirtiler bende de var adet mi gebelik mi diye baya arada kaldım 24. Günde test yaptım negatif ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?