WUZGUN olabilir kan geldiyse düşük yapmış olabilrsin yada üstünede görmüş olabilirsin kan az sa bence dr.git
canım hsg çekildiği an şans ikiye katlarmış dr.dedi çok umutlusun her gördüğümde bu ay demeni çok seviyorum inşallah olacak diye ..Tedaviye yumurtalarım çok güzel cevap veriyormuş maşallah yumoşlarıma:1hug:
evet sen demistin dimi ama.. subat daha bitmedi diye..yerimseniben subata hepimiz inandik..ama martada inaniyoruz.. buarada sen demissin ki onlar daha takilmaz buraya.. burdaki herkes hamile kalana kadar burdayiz canim biz... sonra yeni bi topicte buluscaz insallah:sm_cool:
iki gün normal oldum bugün yok bişe lekeden başka
kuzum benim şubat enerjisi bitti mart kedileri başladı nisanda kebelekler bizde umutlar bitmez kuzum sana demedim yeniler var gelip gidenlere sen uzun zamandır bizlesin bizleri bırakmayacağını biliyoruz
Suzan ve tubacık bıraktı mı ki sen bırakasın :))
iki gün normal oldum bugün yok bişe lekeden başka
İnşallah canım hayırlısı ..Hsg illetindende kurtulmuş oldum ama filmden sonra sıksık idrara çıkıyorum neyapacağım yarın işte bilmiyorum mart kedileri:lepi:ceylancim cok sevindim tuplerin acik olduguna. simdi sansin daha fazla emin ol kaydirigubbakcemile2
umarim mart bereketli olurr.herkes hamile kalirrrrrrrr
Eşlerimiz hep destek oluyorlar çok şanslıyız mükemmel eşlere sahibiz .nazarsaol ilgin için canım bende bu ay bütün belirtiler vardı umutlanmıştım ama şimdi çok üzgünüm ilk defa ağladım eşim destek oldu
Saol canım sizin dualarınızla martta da hamile patlatacağızdelikafaduldenbirakmam zaten.. daha birbirimizden ögrenecegimiz cok seyler var.. tecrübelerimizi paylasicaz daha.. her namazda hepimiz icin dua ediyorum.. RAbbim gönlümüze göre versin..
Ceylancim ben yarin doktora gidicem ama merak ediyorum.. ilk kontrolde alttan bakiyormu? görümcen sakin baktirma dedi... ama yengem bakiyorlar diyor.. kafam karisti..benneyaptımki
druna göre değişiyor ama akıntında anormallik varsa baktırma bitanem ne olur neolmaz akıntın normalse korkma bişeycik olmuyormuş için rahat etsin
bozo85 bittimi adetin?
suan hersey normal görünüyor.. cok fazla akintim yok zaten.. ama günlük ped kullanmam gerekiyor yinede..yarini bi atlatsaydim biraz rahatlicam..
bide su temizlik isimiz olmasaydi.. her muayneye temiz gitmek cok zor olucak.benneyaptımki
ceylan geçmiş olsun temz çıkmış tplerin nasıldı bayılttılarmı bnm kızkardeşimede yapıcaklarmış korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?