Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

masallah canim.. buarada bende kahve ve yastik olayi ise yaadi mutlaka yap onlari olurmu? benim zarim tam olarak yirtilmamisti sorun olabilir diye korkuyordum..
ama yastik gercekten ise yaradi diye düsünüyorum.. biraz sancili olsada yolu acildi.. bu bilgiler icinde sana ayriyetten tesekkür ederim.:1hug:

kuzum benim şubat enerjisi bitti mart kedileri başladı nisanda kebelekler bizde umutlar bitmez kuzum sana demedim yeniler var gelip gidenlere sen uzun zamandır bizlesin bizleri bırakmayacağını biliyoruz
Suzan ve tubacık bıraktı mı ki sen bırakasın :))

iki gün normal oldum bugün yok bişe lekeden başka

benimde kahverengi leken olmustu ama cok azdi gercekten..sadece sildigimde vardi.. daha sonra bi kac kez pempe leke geldi oda sadece sildigim.de bence bi doktora git düsükte yapmis olabilirsin.. yada insallah üstüne görme buna deniliyordur.. hakkinda hayirli olsun..

ceylancim cok sevindim tuplerin acik olduguna. simdi sansin daha fazla emin ol kaydirigubbakcemile2
umarim mart bereketli olurr.herkes hamile kalirrrrrrrr

saol ilgin için canım bende bu ay bütün belirtiler vardı umutlanmıştım ama şimdi çok üzgünüm ilk defa ağladım eşim destek oldu

birakmam zaten.. daha birbirimizden ögrenecegimiz cok seyler var.. tecrübelerimizi paylasicaz daha.. her namazda hepimiz icin dua ediyorum.. RAbbim gönlümüze göre versin..

Ceylancim ben yarin doktora gidicem ama merak ediyorum.. ilk kontrolde alttan bakiyormu? görümcen sakin baktirma dedi... ama yengem bakiyorlar diyor.. kafam karisti..benneyaptımki

ceylancim cok sevindim tuplerin acik olduguna. simdi sansin daha fazla emin ol kaydirigubbakcemile2
umarim mart bereketli olurr.herkes hamile kalirrrrrrrr
İnşallah canım hayırlısı ..Hsg illetindende kurtulmuş oldum ama filmden sonra sıksık idrara çıkıyorum neyapacağım yarın işte bilmiyorum mart kedileri:lepi:

saol ilgin için canım bende bu ay bütün belirtiler vardı umutlanmıştım ama şimdi çok üzgünüm ilk defa ağladım eşim destek oldu
Eşlerimiz hep destek oluyorlar çok şanslıyız mükemmel eşlere sahibiz .nazar
birakmam zaten.. daha birbirimizden ögrenecegimiz cok seyler var.. tecrübelerimizi paylasicaz daha.. her namazda hepimiz icin dua ediyorum.. RAbbim gönlümüze göre versin..
Saol canım sizin dualarınızla martta da hamile patlatacağızdelikafadulden

Ceylancim ben yarin doktora gidicem ama merak ediyorum.. ilk kontrolde alttan bakiyormu? görümcen sakin baktirma dedi... ama yengem bakiyorlar diyor.. kafam karisti..benneyaptımki

druna göre değişiyor ama akıntında anormallik varsa baktırma bitanem ne olur neolmaz akıntın normalse korkma bişeycik olmuyormuş için rahat etsin

WUZGUN bebeğin varsa sağlıklı olması için önlemini alman gerek sen anne olacaksın ateşi çıkınca ayy korkuyorum diye soğuk suya sokamayacakmısın

druna göre değişiyor ama akıntında anormallik varsa baktırma bitanem ne olur neolmaz akıntın normalse korkma bişeycik olmuyormuş için rahat etsin

suan hersey normal görünüyor.. cok fazla akintim yok zaten.. ama günlük ped kullanmam gerekiyor yinede..yarini bi atlatsaydim biraz rahatlicam..
bide su temizlik isimiz olmasaydi.. her muayneye temiz gitmek cok zor olucak.benneyaptımki

ceylan geçmiş olsun temz çıkmış tplerin nasıldı bayılttılarmı bnm kızkardeşimede yapıcaklarmış korkuyo

arkadaşlar okadar moralim bozukki hiç bişe yapmak istemiyorum 4 aydır testlerle uğraştım yaptım negatif çıktı birdaha görmek istemiyorum hele kan testi yaptırmıştım bişe yok demişti başımdan aşşağı kaynar sular dökülmüştü

herzaman temiz olunmuyor kii dr.bakmıyorlar bile
ceylan geçmiş olsun temz çıkmış tplerin nasıldı bayılttılarmı bnm kızkardeşimede yapıcaklarmış korkuyo

canım bayıltmadılar dr.dayanırsın dedi evet dayanılıyor meleğimi düşündüm o dakikalarda bebek geliyormuş gibi açıyorlar sonra işlem başlıyor biraz ürtücü ama sadece tüplere ilaç verilirken acıyor dayanabiliyorssun sonra kasık ağrın kanama olabiliyor benim hala sancım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…