Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız.ben meraktayım.gecen ay 27 günümde adet olmuştum.normalimde 28 veya 27 gün.yaklaşık 4 aydır düzensizleşmeye başladı.25 güne bir geldiğide olmaya başlamıştı.ve bugün 29 günüm daha regl olmadım.yaklaşık 1 haftadır 2 gecede bir adet oluyormuşum gibi kasıklarımda batma falan hemen tuvalete koşuyorum bakıyorum bişey yok.5 gün öncesine kadar da göğüslerim dokunulmayacak derece ağrıyordu ama 2 gündür ağrım hafiflemiş.vücudumu dinlediğimde bazı belirtileri yaşıyorum ama yaklaşık 9 aydır hüsrana uğradığım için psikolojiktir diyip fazla dinlememye calışıyorum.ama psikolojik olmadığından emin olduğum iştahımın felaket acık olması yemek ten 1 saast sonra tekrar acıkıyor olmam.ha bu arada burdan bir arkadaş karbonat testi yazmıştı.ilk okuduğumda cok gülmüştüm.ama dün deneyeyim dedim ve gercekten kabardı.resmen üstte kabartılardan bulut gibi oluştu.ateşimde son 2 gündür 36.8 cıktı.allahım tüm isteyenleri yanı sıra benide tez zamanda evlat sıcaklığına kavuştursun inşallah......

mavikentli canım insallah hamilesindir bu arada neden hiç test yapmadın idrar testi bile yapmamıssın ayy insallah hamilesindir ben bunların hiçbirini yasamıyorum bacıı ama bi ümitbekliyorum insallah hamileyizdir

inşallah bacum inşallah.bundan önce yine umutlanıp test yapmıştım falan cıkmayınca cok üzülmüştüm.korkuyorum açıkcası.ama içimdeki sesi dinleyince tamam işte bu ay oldu diyo ama yinede cok korkuyorum.hafta içi salıya kadar beklerim olmazsam o gün test alırım diyorum.senin kaçıncı günün

ceylancım ateş ölçümlerinde tablom var bir bakarmısın sana zahmet.ben 3 aydır ölçüyorum.adet olmadan bir gün önce ateşim 36.0 lara düşüyor.bu ay daha düşmemiş.belkide geç yumurtlamışımdır.bi bakarmısın arkadaşım saol.

selam kızlar bende yumurtlama ilgili sorcaktım bende hiç bir belirti yok nasıl takip eder anlarım adetten sonraki 15 .gun bugun.öyle akıntım falanda yok nasıl anlarım..

yo bende iltihap yok adetlerimde çok düzenli

bende wardı iltihap fitil kullandım soğan kürü yaptım geçti gibi ama tedbirimi almak istryrm zaten bende reglym son gnleri bakalım inşllh işe yarar ada yağıyla polen kürünü kullanıcam inşllh ikiside işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…