Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yıkılmadığına sevindim üzüldüğüne üzüldüm evet ya lütfen kafaya takmayın kıssslar ya herşey çok güzel olacak

Sevilcim sağlıkolsun ben marta aktarırım belirsizler arasında beynimi çok etkilyoruz bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım sonra ilaçla görebildim adet

esterya canım tebrikler hayırlı olsun

kızlar herkese meraba benim gözler şiş salya sümük ağlıyom inanın yazarken tusları göremiyom etrafımda birsürü sümüklü mendil var cok kötüyümm ben cok yıprandım artık hayata karsı dik duramıycam allah beni rezillik için yaratmıs bunu anladım artık bana hiç güzel bi gün yasatmadı evlendiğimden beri rezilim illa millete dedirtecek tüpbebek merkezine tasındım diye bebeğim yok biliyorum anneler hisseder ben hissetmiyorum bebeğimi ya su testler hele biri cok nettiilk cizginin nerdeyse aynısıydı hevesim kusagımda kaldı ben bittim artık buseekildemi yasıycam bu yasamakmı salya sümük mu olcam hep allah görmüyomu beni

canım ne olur uzulme hersey kader kısmet, bir arkadasımın ablası 10 sene sonra bebisini kucagina aldı. tıp teknoloji cok ielerledi artık gun dogmadan neler dogar Allah bize neler kısmet etmistir kim bilebilir ki..

canım ne diyorsun sakın isyan etme:mymeka: herşeyin hayırlısını iste vardır bir hayır...
bak ben 2 yıldır bekliyorum her ay bu stresi yaşıyorum 10 gün geçti ve hamile değilim ben ne yapaym güclü olmamız gerekkaydirigubbakcemile5
çalışmalara devam et tamamı canım olacak inş herkesin derdi kendine büyüktür Allah yardımcımız olsun yılmak yok tam gaz devam :CüvCüv:

yüzdeyüz akrep ağlayınca yada böyle sitem edince değişiyomu herşey kendine gel ve umut doldur kalbine hiçbizaman yıkılma birgün bunlar için pişman olabilirsin o yüzden böyle düşünme olurmu tatlım o güzel günler gelicek kötü bişey mi oldu neden böyle oldun testlerde hepimiz alıştık tek çizgi görmeye bunu hiç bi zaman dert etme doktoruna güvenmiyosan değiştir her ay farklı bi doktora git ama böyle yapma bizleride üzüyosun burada tk bi yürek oluyoruz kendini bu kadar yıpratma olurmu canım

selam kızlar bu listeler nereden yapılıuyor bilgisi olna varmı?degişik resimli falan bi yere yapmam lazımda..

yuzdeyuzakrep canim hic bu sekilde Allah'a yakarma. bir nevi isyan bayragini acmis oluyorsun...veren de alan da o biliyorsun....ben 2 senedir istiyorum ama ne yapalim alnimizdaki yazi buymus. cocuk isterken de dikkatli olmak gerekiyor. allah korusun cok kotu, caresiz hastaliklar var...her gun gozunun onunde eriyen bir evladin olsa daha mi iyi..Allah dusmanimin basina dahi vermesin bu sinavi...bak bir unlunun cocugunun MS hastaligi varmis, dun TV'de gordum. Ne aci...ya da esinin basina ya da senin basina birsey gelse ne olacak? o yuzden yilmadan usanmadan Allah'tan hayirlisini dileyerek yola devam et.

Canim buradaki cogu arkadasin bir hikayesi var. biliyorum bunlari yasamak cok aci veriyor, ama demek ki bu sabri Allah bizden istiyor, biliyorsun ki hayat bir sinav sen bu sinavdan kalma canimcim. benim gecmis mesajlarima bakarsan bir hikaye bulacaksin. bir bayanin esinin tek spermini bulmuslar, onun da kromozomu normal cikmamis...baska bir hikaye bir kadinin rahmi yok...bunun gibi binlerce ornek varken oturup biraz dusunmemiz gerekli diye dusunuyorum. canim bol dua et, hayirlisini dile...dualarim hep sizinle...her firsatta kendim kadar sizler icin de dua ediyorum...insallah en hayirli zamanda hepiniz yavrucaklarinizi alirsiniz saglicakla. hayirli evlat olurlar onlar da...hadi canim yipratma kendini ve toparla bir an evvel :1hug:

ceylancim yazini okudum, tuplerin acik olmasina cok cok sevindim...insallah guzel haberlerini aliriz tez zamanda

severcim merhaba, iyiyim canim sen de iyisin ins
uzaktan takip ediyorum kac gundur...okuyorum sizleri ...cok muhim birsey oldugunda yaziyorum ...bu aralar biraz yogun isler...sen nasilsin canim 7 mart ta bir planin var mi

Canım vallahi maalesef benim kırmızılar 7 marta kadar bile dayanamıyacaklar :))))) erken gelmeye kararlı gibiler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…