Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

uff eşim de sevmiyor hiçbirşey ya ben ne yapayım bozo
yine seninki sağlıklı besleniyor benimki yemez hiçbirşey gıcık ne olacak!!!!Çok üzgünüm çoook

benımkı de bu aralar cok calısıyo ama dogru duzgun beslenmıyo kızlar ıyıce zayıfladı gunun her saatı mesaj atıyorum askım nolur yemek yeee o kadar yogun kı dukkanda basını kasıycak vaktı yok ınanın adamceizimm tufalete bılem cıkamıyorr yaaaaakaydirigubbakcemile3 ama gercekten beslenme duzensızlıgı benı korkutuyorrr ne bıleyımmm nabsam kı yaaaaakafamçokkarıştı

hımmmmmmmm :uhm: insallah vardır tatlım benım yaaaa

benimde adetim 1 hafta felan kayardı soğan kürünü yaptım düzene grdi sayılır

ii akşamlar fıstıklar nasılsınız....
bende 3 gün gecikmeyle regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti
çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile herkes sabter diyo ama sabretmek kolay değil insan başına gelmeyince anlamıyo ama sakın isyan etmeyelim ve hayırlısını dilemeye devam edelim çok zor ama sabretmek zorundayız inş en kısa zamanda rabbim isteyen herkese versin....

galiba ben bu konuda şanslıyım kızlar. eşim artık benim sağlıklı beslenme adına ona yedirip içirdiklerime gık cıkartmıyor :))))))))))) elimde sopaaa iç dedim ben sana diyeee:)))
ama şaka bir yana eşimin spermlerdede hareketli sprem sayısı az çıktı onuda aklınızda olsun havuç hızlandırıyormus. amaaaaaaaaaaa asla iki kürü bir arada kullanmayacaksınız o zaman ters teper allah korusun . eğer hareketlerinde problem varsa, her aksam bir bardak havuç suyu iyi olacak kızlar.

hımmm cnm bende de kıst vardı ılac tedavısıyle ıyılestım bır sene kadar oluyor bırakalı en son aralık sonunda gıtmıstım kontrole doktor ılacı bıraktıktan sonra bana hıcbı ılac vermedııı sana neden verdı kı beklemek daha kotu be aşkum testı yap ıcın rahat etsın cok uzun aralıkları adetlerının doktor bunun ıcın bısı soylemedı mı normal degıl cunku bu kadar arasının acık olmasııı
iyi ne yapalım reglimi bekliyom bugün gelmedi daha çok kötü göğüslerim sızlığı ara sıra kasıklarıma sancı saplanıyo

umudun yokmu yafrum oyle umıtsız konustun gıbı geldı banaaaasenağlama

hosgeldın cnm
ınsallahh hepımıs en kısa zamanda meleklerımıze kavusuruzzzzz:Saruboceq:

ah be özlemcim çok fazla iştahsızlık ii değil ama çok fazla iştah da iideğil
benimkisid e çok yoğun çalışıyor ama bayağı iştahlı boyu variye fazla göstermiyor ama
evlendiğimizden beri bayağı aldı bende aldım tabi bu ara mecbur spor yapamıyorum maalesef..
gel gelelim eşinin iştahsızlığına balık yağı diycem ama o da bırakınca kilo üstünde kalıyor..
benim annem tahinle pekmezi karıştırır yedirirdi hep kardeşime zayf diye bayağı ii geldi..
bir de sabahları kuru üzüm,kuru kayısı,kuru incir de iiymiş bi dene istersen canım..

ne bleyim ben düne kadar kesin hamileyim diyodum içimde öyle bi his vardı ama bilmiyorum artık

ceylanmı söylemişti tam hatrlmıyrm bide sert kahve diye onuda denycem bklım kocişte bende herşeyi denycez baklım

selam arkadaşlar çok düzenli olan adetim bu ay bozuldu çok az geldi ve durdu şaştım kaldım allah hepinize bebiş nasip etsin ama benim 2 yaşında kızım var ve istemiyorum şu an yarın kan testi yaptırcam bakalım

ah canım benımde gecen ay uc gun gecikmeli olmustu hatta ne heveslenmiştim ama sonunda yıne hüsran oldu. dısardan soylemek çok kolay ama sana bir tavsiyem olacak. yeni ben her adet olduğumda bi beş on dakka üzülüp, ahh diyorum yeni bir ay başladı bu ay daha çok çalışmalıyım. biran once yumurtlama donemim gelsede çalışsam diye motive ediyorum kendimi. biliyorum çookk zor ama sonunda kendinle bas basa kalıyorsun ve kendini yeni bir ay için motive etmen lazım be bitanem...

aynen bende sporu bırkmak zorunda kaldım plates yapıyodum güya hamile kalmadan braz daha zayıflıcktım sanki kilo almaya başldım

ceylanmı söylemişti tam hatrlmıyrm bide sert kahve diye onuda denycem bklım kocişte bende herşeyi denycez baklım

evet canım ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve içir eşine, spremleri daha zinde tutar. daha hızlı daha şanslı olurlar.:jeyyar:

pekı cnm aklımda olsun denıycemmmŞeniz

bende yapmayı düşünüyordum ki bu akşam..
eşim bu akşam dediki(hiç içmez çok nadir içine doğdu heralde)
bir türk kahvesi yapda içelim dedi sanırım iki saat önceden yapmak gerekiyomuş...bende yapmış oldum bunu..:))

haklısın patriciacım bende şimdi relim bitmesini bekliyorum dr değiştiricem dr a gitmeyi bekliyorum bende umutlar azalıyo sonra artıyo ama hiçbizaman umudumu yitirmiyorum kısmetse bu at olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…