uff eşim de sevmiyor hiçbirşey ya ben ne yapayım bozo
yine seninki sağlıklı besleniyor benimki yemez hiçbirşey gıcık ne olacak!!!!Çok üzgünüm çoook
29 yaşındayım. daha önceleri kist vardı dogum kontrol hapıyla geçti.bir önceki adetim 42 gün sürdü doktor a gittim kist yok dedi.gluchope verdi 7 -8 kilo zayıfladım. bu adetimde 43.gün ve hala adet olmadım..akıntım var.meme uçlarım şiş .idrar testi yapmak istemiyorum.ne zaman yapsam ertesi gün adet oluyorum
29 yaşındayım. daha önceleri kist vardı dogum kontrol hapıyla geçti.bir önceki adetim 42 gün sürdü doktor a gittim kist yok dedi.gluchope verdi 7 -8 kilo zayıfladım. bu adetimde 43.gün ve hala adet olmadım..akıntım var.meme uçlarım şiş .idrar testi yapmak istemiyorum.ne zaman yapsam ertesi gün adet oluyorum
hımmm cnm bende de kıst vardı ılac tedavısıyle ıyılestım bır sene kadar oluyor bırakalı en son aralık sonunda gıtmıstım kontrole doktor ılacı bıraktıktan sonra bana hıcbı ılac vermedııı sana neden verdı kı beklemek daha kotu be aşkum testı yap ıcın rahat etsın cok uzun aralıkları adetlerının doktor bunun ıcın bısı soylemedı mı normal degıl cunku bu kadar arasının acık olmasııı29 yaşındayım. daha önceleri kist vardı dogum kontrol hapıyla geçti.bir önceki adetim 42 gün sürdü doktor a gittim kist yok dedi.gluchope verdi 7 -8 kilo zayıfladım. bu adetimde 43.gün ve hala adet olmadım..akıntım var.meme uçlarım şiş .idrar testi yapmak istemiyorum.ne zaman yapsam ertesi gün adet oluyorum
iyi ne yapalım reglimi bekliyom bugün gelmedi daha çok kötü göğüslerim sızlığı ara sıra kasıklarıma sancı saplanıyo
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız....
bende 3 gün gecikmeyle regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti
çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile herkes sabter diyo ama sabretmek kolay değil insan başına gelmeyince anlamıyo ama sakın isyan etmeyelim ve hayırlısını dilemeye devam edelim çok zor ama sabretmek zorundayız inş en kısa zamanda rabbim isteyen herkese versin....
kızlar bu keçi boynuzunu mümkünse kaynatmadan çiğ olarak yedirin kocalarınıza ben öyle yaptım
benımkı de bu aralar cok calısıyo ama dogru duzgun beslenmıyo kızlar ıyıce zayıfladı gunun her saatı mesaj atıyorum askım nolur yemek yeee o kadar yogun kı dukkanda basını kasıycak vaktı yok ınanın adamceizimm tufalete bılem cıkamıyorr yaaaaakaydirigubbakcemile3 ama gercekten beslenme duzensızlıgı benı korkutuyorrr ne bıleyımmm nabsam kı yaaaaakafamçokkarıştı
hımmm cnm bende de kıst vardı ılac tedavısıyle ıyılestım bır sene kadar oluyor bırakalı en son aralık sonunda gıtmıstım kontrole doktor ılacı bıraktıktan sonra bana hıcbı ılac vermedııı sana neden verdı kı beklemek daha kotu be aşkum testı yap ıcın rahat etsın cok uzun aralıkları adetlerının doktor bunun ıcın bısı soylemedı mı normal degıl cunku bu kadar arasının acık olmasııı
umudun yokmu yafrum oyle umıtsız konustun gıbı geldı banaaaasenağlama
yiyo zaten benmki sabhtan beri bende hiç sewmyrm kokusunu feln
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız....
bende 3 gün gecikmeyle regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti
çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile herkes sabter diyo ama sabretmek kolay değil insan başına gelmeyince anlamıyo ama sakın isyan etmeyelim ve hayırlısını dilemeye devam edelim çok zor ama sabretmek zorundayız inş en kısa zamanda rabbim isteyen herkese versin....
ah be özlemcim çok fazla iştahsızlık ii değil ama çok fazla iştah da iideğil
benimkisid e çok yoğun çalışıyor ama bayağı iştahlı boyu variye fazla göstermiyor ama
evlendiğimizden beri bayağı aldı bende aldım tabi bu ara mecbur spor yapamıyorum maalesef..
gel gelelim eşinin iştahsızlığına balık yağı diycem ama o da bırakınca kilo üstünde kalıyor..
benim annem tahinle pekmezi karıştırır yedirirdi hep kardeşime zayf diye bayağı ii geldi..
bir de sabahları kuru üzüm,kuru kayısı,kuru incir de iiymiş bi dene istersen canım..
ceylanmı söylemişti tam hatrlmıyrm bide sert kahve diye onuda denycem bklım kocişte bende herşeyi denycez baklım
ah be özlemcim çok fazla iştahsızlık ii değil ama çok fazla iştah da iideğil
benimkisid e çok yoğun çalışıyor ama bayağı iştahlı boyu variye fazla göstermiyor ama
evlendiğimizden beri bayağı aldı bende aldım tabi bu ara mecbur spor yapamıyorum maalesef..
gel gelelim eşinin iştahsızlığına balık yağı diycem ama o da bırakınca kilo üstünde kalıyor..
benim annem tahinle pekmezi karıştırır yedirirdi hep kardeşime zayf diye bayağı ii geldi..
bir de sabahları kuru üzüm,kuru kayısı,kuru incir de iiymiş bi dene istersen canım..
ceylanmı söylemişti tam hatrlmıyrm bide sert kahve diye onuda denycem bklım kocişte bende herşeyi denycez baklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?