özle bende ada yağını ypmaktan waz geçtm bugn balla polen taze tarçın aldım yarın başlıycam bakalım kocişimde keçi boynzu aldım baklım hayırlısı inşlh işe yarar
ben geldım kıslarrrrr
selam kızlar ben geldim. napıyorsunuz
hoşgeldin canım
selam kızlar ben geldim. napıyorsunuz
yaa ben de dedım esıme kecıboynuzu alayım sana ben nefret edıyom o seyden yıyemem dedıdaha baska ne yedırebılırım kı bı akıl verseneeeekafamçokkarıştı
adetimin 43.günü hala adet görmedim .test yapmakta istemiyorum ya olmazsa diye.
gluphoce kullanıyorum 1 aydır.gögüslerimin uçları çok şişti.sizce ne olabilr.
hafta içi kan testi yaptırcam.1 önceki adetimde 42 sürmüştü.doktora gittim gluphoce vermişti.akıntımda var.
yaa şu kaçi boynuzunu bende mi alsam herkes söylüyor gerçekten çok faydası var mı kızlar..??ama benim eşim yemez ki...ben mi yiycemkaydirigubbakcemile3
pekmez yeseler olmaz mı??:)))kaydirigubbakcemile3
canımmmm aslında kadınlara pek önerilmiyor çünkü erkeklik hormonu testesteronu çoğaltıyormus. aslında kadın erkek ikisininde sağlığı için mucize bir meyve ama bırak bebek için uğrasırken riske atma, eşine kaynatıp suyunu içir. bebek için falan deme stres olmasın adam. :)))) sağlık için cok önemliymiş de:)))):jeyyar::jeyyar:
arastırmak lasımm vallaaaabilmyrm ki bilen warsa banada sylesnkaydirigubbakcemile3
bılmem kı olarr mıkaydirigubbakcemile3pekmez yeseler olmaz mı??:)))kaydirigubbakcemile3
canımmmm aslında kadınlara pek önerilmiyor çünkü erkeklik hormonu testesteronu çoğaltıyormus. aslında kadın erkek ikisininde sağlığı için mucize bir meyve ama bırak bebek için uğrasırken riske atma, eşine kaynatıp suyunu içir. bebek için falan deme stres olmasın adam. :)))) sağlık için cok önemliymiş de:)))):jeyyar::jeyyar:
hosgeldın fıstık naber ben de daha yenı geldımmmm
goşbulduk şekerlerimmmmkaydirigubbakcemile5hoşgeldinnnn
canım bence var sende bişeyler baksana 43. gündesin. valla ne sabır nasıl dayandında test yapmadın bu gune kadar :)))adetimin 43.günü hala adet görmedim .test yapmakta istemiyorum ya olmazsa diye.
gluphoce kullanıyorum 1 aydır.gögüslerimin uçları çok şişti.sizce ne olabilr.
hafta içi kan testi yaptırcam.1 önceki adetimde 42 sürmüştü.doktora gittim gluphoce vermişti.akıntımda var.
pekmez yeseler olmaz mı??:)))kaydirigubbakcemile3
keçi boynuzu kürünn tarifini tam bilen warmııı
hosbulduk tatlım naberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?