Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaa şu kaçi boynuzunu bende mi alsam herkes söylüyor gerçekten çok faydası var mı kızlar..??ama benim eşim yemez ki...ben mi yiycemkaydirigubbakcemile3

özle bende ada yağını ypmaktan waz geçtm bugn balla polen taze tarçın aldım yarın başlıycam bakalım kocişimde keçi boynzu aldım baklım hayırlısı inşlh işe yarar

yaa ben de dedım esıme kecıboynuzu alayım sana ben nefret edıyom o seyden yıyemem dedı daha baska ne yedırebılırım kı bı akıl verseneeeekafamçokkarıştı

adetimin 43.günü hala adet görmedim .test yapmakta istemiyorum ya olmazsa diye.
gluphoce kullanıyorum 1 aydır.gögüslerimin uçları çok şişti.sizce ne olabilr.
hafta içi kan testi yaptırcam.1 önceki adetimde 42 sürmüştü.doktora gittim gluphoce vermişti.akıntımda var.

kac yasındasınn

yaa şu kaçi boynuzunu bende mi alsam herkes söylüyor gerçekten çok faydası var mı kızlar..??ama benim eşim yemez ki...ben mi yiycemkaydirigubbakcemile3

canımmmm aslında kadınlara pek önerilmiyor çünkü erkeklik hormonu testesteronu çoğaltıyormus. aslında kadın erkek ikisininde sağlığı için mucize bir meyve ama bırak bebek için uğrasırken riske atma, eşine kaynatıp suyunu içir. bebek için falan deme stres olmasın adam. :)))) sağlık için cok önemliymiş de:)))):jeyyar::jeyyar:

keçi boynuzu kürünn tarifini tam bilen warmııı

bilmyrm ki bilen warsa banada sylesnkaydirigubbakcemile3
arastırmak lasımm vallaaaa
pekmez yeseler olmaz mı??:)))kaydirigubbakcemile3
bılmem kı olarr mıkaydirigubbakcemile3

ayyy allah sızı naaabmasınkaydirigubbakcemile3

hosgeldın fıstık naber ben de daha yenı geldımmmm

goşbulduk şekerlerimmmmkaydirigubbakcemile5

canım bence var sende bişeyler baksana 43. gündesin. valla ne sabır nasıl dayandında test yapmadın bu gune kadar :)))

pekmez yeseler olmaz mı??:)))kaydirigubbakcemile3

keçi boynuzu pekmezi, syu kadar etkili olmuyormus canımmm

uff eşim de sevmiyor hiçbirşey ya ben ne yapayım bozo
yine seninki sağlıklı besleniyor benimki yemez hiçbirşey gıcık ne olacak!!!!Çok üzgünüm çoook

29 yaşındayım. daha önceleri kist vardı dogum kontrol hapıyla geçti.bir önceki adetim 42 gün sürdü doktor a gittim kist yok dedi.gluchope verdi 7 -8 kilo zayıfladım. bu adetimde 43.gün ve hala adet olmadım..akıntım var.meme uçlarım şiş .idrar testi yapmak istemiyorum.ne zaman yapsam ertesi gün adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…