Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim hiç bukadar yakın tarihler olmadı hep 1 hafta önce olurdum ama ilk defa bu sefer böyle şimdi bide sol kasığım ağırıyo

ya kızlar bu bundan sonra söz size bir daha şikayet etmeyeceğim halimden...
çok konuşuyorum çok soru soruyorum..
Ama" Allaha olan güvenim nerde benim"diye sormuyorum hiç kendime..
bugün uzun zaman sonra ilk defa içten şükretmeyi bildim.ebrubunun yazdığı yazı ve yamansağın yaşadıkları beni çok etkiledi..
size söz bi daha başınızı ağrıtmayacağım ve sabırla bekleyeceğim olacakları....

Ebrubu teşekkürler yazı için......
Kızlar güzel yazı görünce yine yollayın lütfenn ben çok sevıyorum böyle seyler okumayı...

evet böyle yazılar insanı dahada düşündürüyor..
ve daha da sakinleşiyorsun..ve haline de şükretmeyi öğreniyorsun
yani özellikle ben..

adetimin 43.günü hala adet görmedim .test yapmakta istemiyorum ya olmazsa diye.
gluphoce kullanıyorum 1 aydır.gögüslerimin uçları çok şişti.sizce ne olabilr.
hafta içi kan testi yaptırcam.1 önceki adetimde 42 sürmüştü.doktora gittim gluphoce vermişti.akıntımda var.

ben regli olmuştum şimdi bitti sayılır marta hazırlık başlıycak bakalım

hadi bakalım çalışmalara devam..
martta hamile olacağız martta hamile,martta hamile olacağız..martta hamile olcağız..martta hamile olacağız martta hamile olacağız...martta hamile olacağız..
bir şeyi kırk kere söylersek olur belki...

evet kıslar kesınlıkleee bu ayı bos gecırmek tembellık etmek yok full calısma varkaydirigubbakcemile hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
martta hamıs olacagızzzzzzz:lepi:

özle bende ada yağını ypmaktan waz geçtm bugn balla polen taze tarçın aldım yarın başlıycam bakalım kocişimde keçi boynzu aldım baklım hayırlısı inşlh işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…