Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canım 1 soğan bir de sabah akşam içeceksin taze taze yapacaksın ...adet gününden beşgün öncede yapabilirsin...
hı bu arda akıntın da fazla olacak o da içinin temizlendiği anlamına geliyormuş..

hımm ben bu sabah yapmadım öğlen yaparım diye bişi olmaz heralde. aç tok farkedermi? şimdi başladım adetliyken yumurtlamaya kadar yaparım. tşkler canım bu arada.

herkese günaydı.benim hamileleik kesin artık .çok mutluyum inşallah rabbim sizlerede verir.hamilelik üzerine sizlere tavsiyelerim var.
1)-ilk önce bu topikten uzak durmalısınız.ben adetimden 6 gün önce başladım topiğe.psikolojim bozuldu.adetten önce hiç test yapmama rağmen merakımdan duramdım.bir sürü sorun yaşadım.
2)-eşim de sperm hareketliliği yavaştı bol bol incir yedik.ilişkiden önce sert türk kahvesi içti
3ilşkiden sonra ayağa kalkmayın.mümkünse sabahın ilk saatlerinde olsun bu ay denedik tuttu.ilk saatlerde spermler daha kuvetli ve hızlı.
4)ilişkiden sonra kendinizi zorlayacak hareketler yapmayın.

hımm ben bu sabah yapmadım öğlen yaparım diye bişi olmaz heralde. aç tok farkedermi? şimdi başladım adetliyken yumurtlamaya kadar yaparım. tşkler canım bu arada.

canm birşey değil..
aç tok farkedermi bilmiyorum onunla ilgili bir bilgimyok ama
sabah içememişsin öğle ile akşam içilir mi onu da bilmiyorum..benim bildiğim
sabah akşam içilmesi gerekiyor....

hoşgeldin özlemcim
heh sonunda gorebıldınız benım geldıgımı yanı:1closedeyes: gunaydıınnnn
gunaydın cnmma.s.

ccanım bız bu ay tutturucas ınsallahhhh iyi çalışıyosss vallaaaa kalkmıyorum ılıskıden ssonra yatıyorum sabaha kadar bu arada esım de duymus bı yerden bana soyledı sabah yapalım dıyo o zaman kesın tutarrrrkaydirigubbakcemile3 demek dogruymus bı sefer de sabah deneyelım bakalımmm ayyhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm bende yeni üyelerdenim.birkaç kez yazdım bendeki sorunları adetimden 6 gün geçti adet günümde yaptım testi negatifti kaç gün sonra sen anladın hamile olduğunu.benim aylardır düzenliydi karnımdada şişlik ve solunda sürekli kramplar var

İstirik güzel tavsiyeler vermişsin canım... cok saol...

ama sabah saatinde o iş nasıl ocak yaff içimden gelmesski...
hanı o nıyetle yapınca da bebiş olmuyormus .. çık şimdi işin içinden...

kızma canım göremedim arkdaşlara cevap yazıyordum yoksa hiç seni görmez miyim:1no2::1hug:

6 gün önce öğrendim.önce idrar sonra kanda çıktı.kızlar ben bir öğretmenim sabahın köründe okula gidiyorum çocuk için yapmalı yıkanıp birde okula öyle gittim valla faydasını hemen gördüm

canm birşey değil..
aç tok farkedermi bilmiyorum onunla ilgili bir bilgimyok ama
sabah içememişsin öğle ile akşam içilir mi onu da bilmiyorum..benim bildiğim
sabah akşam içilmesi gerekiyor....

ok canım saol son soru adeliyken içilmez denmiş ben içiyorum bırakayımmı? bişi farkedermi?

kızma canım göremedim arkdaşlara cevap yazıyordum yoksa hiç seni görmez miyim:1no2::1hug:
tmm tmmŞeniz

hımmm bı kere mı sabah oldu ve tuttu dıyosun yanı yanı öyle gun asırı ılıskı fılan olmadı yanıııı ben suan yumurtlama haftamdayım daaaaa benım ıcın su ara onemlı bu bılgılerrr:asigim:

belirtilere gelince
1-adet belirtilerinin aynısı yine oluyor.2-göğüslerimde ağrı.göğüs halkasında ki kahverengide dağınıklık farkettim 3-adetten 3 gün önce uykum yoğun bir şekilde ortaya çıktı.4-idrarda çok değişiklik oluyor.afedersiniz ama idrar çok kokuyor 5-adetten 6 gün önce sağlı sollu kasıklarda ara ara kramp oldu.3 gün sürdü.6-mide de ekşime oldu.7- karın şişiyor eğilemiyorsunuz bile.hissediliyor bir şeyler var.

kusurabakma canım cevap biraz gecikti bulaşıkları yıkamaya gitmiştim.benim mide bulantısından başka sorunum olmadı ilk zamanlar.acı ya da çok baharatlı yiyorsan ondanda kaynaklanabilir.benim bu aralar reflüm başladı.biliyorsundur bebek büyüdükçe reflü çıkıyor hamilelerde.Allahtan doğumdan sonra geçecek bir rahatsızlık.

canım bısıy sordum sanrıım gormedın bır kere mı beraber oldunuz esınle ve tuttu bebek???

cunku gun asırı ılıskıden bahsedılıyorrr bunu cevaplayabılırmısınnn

teşekkürler bilgiler için şuan bendede bu belirtiler var 6 gün geçti ama biraz daha beklemek istiyorum test için.karında şilikle birlikte sertlik yada yumuşaklık varmıydı

gun aşırı çok zor oluyor yaa..
insan her zaman uygun olamıyorki..
valla burada gün aşırı yapan varsa tebrik edeyim onu..
hani 1 gün var 1 gün yok olsa tamam ama günaşırıb çok zor yani bana göre...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…