Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylancım yukarıda yazdım neden giremediğimi bu arada ben girmeyince herşey değişmiş site , listemiz hepsi değişmiş çok özlemişim sizleri listemiz ne güzel olmuş :))))

sağol canım benim iyiki sizler varsınız sizleri çok seviyorum inanın

geçen akşam yazdıklarınızı okudum herkesler merak etmiş sormuşlar beni inanın derya nerde yazılarını her okuduğum yerde ağladım içimden çok girmek istiyorum ama elim gitmiyo dedim hep bugün biraz daha iyi hissettim kendimi girmeye gücüm vardı sanki ve girdim inanın hepinizi çok seviyorum

iyiyim vallah bu ay çok umutluyum zaten bu günde reglim gelnedi idrar testi yaptırsam çıkarmı acaba

Canım benim ..Çıkar tabii bence yaptır artık kaydirigubbakcemile2

Canım bence ağlamak yerine bizle paylaşabilseydin daha çok rahatlardın canın saolsun bence çocuğun hakaret edildiğini devamlı düşünüyorsan herkesi ez geç çocuğunun kimse tarafından ezilmesine imkan verme kusura bakma da kocaların çoğu öylee ailelerine karşı sesleri çıkmıyor Sen sen ol ve kendini ve oğlunu ezdirme sağlıklısın ve onlar hayatında olmadan da yaşayabilirsin

canım ya sen boşver onları kendi hayatına bak sonra ilerde neden bir tane daha yapmadım diye pişman olma hem kendinde çok istiyormuşsun anladığım kadarıyla Allah a havale et onları zaten bizim yaptığımız da bundan ibaret değilmi Allah ından bulsun de yeter ben Allahın adaletine çok inanıyorum yakın oturmanız da kötü aslında yok mu bir ümit uzağa gitmek gibi???

ceylancım yukarıda yazdım neden giremediğimi bu arada ben girmeyince herşey değişmiş site , listemiz hepsi değişmiş çok özlemişim sizleri listemiz ne güzel olmuş :))))

canım bu arada bu bahsedilen liste nerede ben yeniyimde bir de ben bakayım şu meşhur listeye

derya002 canım belki beni hatırlamazsın ama ben seni net hatırlıyorum ve evet uzun zamandır kızlarla derya002 niye girmiyor diye konuşuyorduk. Eşin keske seni ezdirmeseymiş o ayrı tabi ama sen demişsin hayattan soğudum. ne munasebet canım niye soğuyasın hayattan, onlar soğusun. yanı bunları konuşacak topik burası değil biliyorum ama yazmadan edemeyeceğim, nekadar yakın olursan okadar sorun çıkıyor eşinin ailesiyle. bende görümcemle altlı üstlü oturuyorum ama artık hiç muhattap olmuyorum kapısını bile çalmıyorum artık. baktım ezmeye calısıyorlar o zaman hiç sevmediğim bişey yaptım. hepsine yüksekten baktım , bakısımla aşşaladım, oyle bi düzeldilerki sana anlatamam ama artık ben hıçç çalmıyorum kapılarını. allah kolaylık versin canım.

bilmiyorum canım yaa herkesinki öylemidir gerçekten inanın çok iyi bir eşim var ne içkisi ne sigarası ne kahveye gitme alışkanlığı hiçbiri yok ve bizi hiç kırmaz ama annesi ortaya atladığı zaman sesini çıkaramıyo tek sorunumuz bu geçen gün dediki farkındamısın biz hiç kendi sorunlarımız için kavga etmedik doğru söylüyo hiç kendimiz için kavga etmedik eşimle ama annesi gelip iki laf sokuyo bana özellikle oğlu yokken yapıyo bunu oğlunun yanında canım yavrum diyo hep ben böyle ikiyüzlülük görmedim sonra gece bende eşime ağlayarak içimi dökmeye kalkıyorum eşimde hiç tepki yok eltimin kocası yani eşimin abisi öyle değil eşine laf söyletmez bu yüzden eltimi el üstünde tutuyolar olan bana oluyo artık çok tükendim

sen hep gel ya derya sitedekilerin seni ne kadar çok sevdiğini merak etmelerinden anladım
bak hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız

ceylanımmm cimcimem, istersen girme ben seni elimle koymus gibi bulurum kaydirigubbakcemile2
mart miyavlamasına hazırmısınız kızlarrrrrrrr, hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Bulursun anacım sen kaydirigubbakcemile3
Miyavlayacağız bu ay Şubat gibi patlama yaratacağız :CüvCüv:
Kasık bölgem ağrımaya başladı şakkıdı

yok canım yaa eşimin dükkanı burda ve biz dükkanı daha yeni aldık eltim uzakta istanbulda o ama burda kayınpederimin iki katlı evi var müstakil üst katta ben oturuyorum eşimin kendi işi dükkanın ödemesi az kaldı inşallah hayırlısıyla bitince başka derdimiz kalmıyo ondan sonra ev ödiycez kendimize anca o zaman kendi evime çıkarım biraz daha sabır gerekli

kız delü hatırlıyomusun beni demişsin döverim seni haa neden unutayım seni adım gibi hatırlıyorum :)))) bende aynen canım hiç inmiyorum aşağıya ama yinede yetiyo işte napayım

deryacığım yaşadıkların gerçekten kötü ama hiçbizaman beddua etme olurmu çünkü döner dolaşır sana bulaşır seninde oğlun var bırak ne halleri varsa görsünler sende içini dökmüşsün iyi olmuş keşke başında yapsaymışsın çünkü örnek ben başında yaptım yapıcağımı ve bana karışamıyolar artık sende soğuk davran artık boşver sen çocuğunla ve kocanla mutlu olmaya çalış şimdi eşlerimizede hak vermemiz gerekiyo eşinin yerine oğlunu koy sana laf söylemesi hoşuna gidermi anne ve babaya karşı gelinmez bizim ailede ben en azından böyle gördüm o yüzden eşinede kızma olurmu

kızlar gebelik belirtileri arasında, belin yan tarafından bir sızlama sanki sol taraftakı yumurtalıkla bağlantılı bir sizlama oluyor , önce belde sonra yumurtalığa doğru yoneliyor. ayyy bi cümle kurupta anlatamadım ama boyle bişey duyanınız varmı?

sağolun kızlar tavisyelerinize uyucam bu arada kendi derdimle sizleride sıkmıyım hadi söyleyin bakalım kimler hamile ne gelişmeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…