hayırlısı olsun :))
Deryacım çok üzüldüm canım yaşadıklarına allahım bilir napacagını eninde sonunda sana yapılalanların karşılıgını bulacaklardır bu dünyada olmasa öbür dünyada inan ne diyecegiimi bilmiyorum bizler yanındayız güçlü olmalısın kocaman bir oglun var canım benim seni çok seviyoruz
iyiyim vallah bu ay çok umutluyum zaten bu günde reglim gelnedi idrar testi yaptırsam çıkarmı acaba
canım benim çok büyük sorunlar yaşadım biliyosun klomen tedavisine başlamıştım doktor bakıyodu yumurtalar büyümüşmü diye kayınvalidem alt katımda oturuyo sonra bi akşam oğlum indi kayınvalideme orda biraz şımarmış galiba aşağıdan gelen sesleri duydum kayınvalidem 9 yaşındaki oğluma ağıza alınmıycak laflar söylüyodu bağarıyodu ve yukardan duymuyolarmı atıyolar seni başıma gelip almıyolar falanda diyodu çok sinirlendim ellerim titremeye başladı (afedersiniz 9 yaşındaki çocuğuma şerefsiz diye bağarıyodu ) ellerimi görseydiniz sinirlerim boşalmıştı adeta o sinirle aşağıya indim kayınvalideme neler söyleyip bağardığımı hiç hatırlamıyorum bağararak yukarıya çıktım eşim uyuyodu birden kalktı ve hiçbişey yapmadan oturdu çok sinirlendim hiçbi zaman bizi annesine karşı savunmadı tamam bizede bişey demedi ama eşim taviz vermeseydi kayınvalidem bize böyle hakaretler edemezdi o kadar sinirliydimki o anda eşimi bile bırakıp gitmek geldi içimden o anda ikinci çocuğu almamaya karar verdim ağlayarak ve ağlayıp bağararak bunu eşime söyledim yine hiç ses çıkarmadı ertesi gün doktora gitmem gerekiyodu o günden beri doktorada gitmedim 20 gün eşimle konuşmadım şu an adetim iki gün geçti test bile yapmadım kesin yumurtalarım büyüdü ve kiste dönüştü şu an hala bu konuyu yazarken titriyorum ertesi gün kayınvalidem geldi benden özür diliyo yok uykusuzmuş hastaymışta ne dediğini bilmiyomuş o an eltiminde çocuğu var ona hiç böyle davranmıyo hep benim çocuğuma hakaretler savuruyolar görümcemle ikisi bıktım artık hayattan soğudum onlar yüzünden yani anlıyacağınız ben vazgeçtim arkadaşlar ikinci çocuktan o günden beri siteye girmek istediğim zamanlarda ağlamaya başlıyodum bütün hayallerim umutlarım gitti onlar yüzünden allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları başka ne diyim evlendiğim günden beri etmedikleri hakaret kalmadı ailemi hep huzursuz ettiler anlatsam taş bile çatlar hep sabrediyorum ama artık bedduamıda esirgemiyorum benim herkes gibi yaşanacak bi hayatım var 10 senelik evliyim 10 senede yemediğim hakaret kalmadı artık yeter dayanamıyorum onunda kızı var allah onada göstersin aynısını kızı bi gün yüzü görmesin onların bana yaptığı gibi onların kızınada yapsınlar bütün duam bu yani anlıyacağınız o günden beri elim gitmedi siteye girmeye sizleri çok özledim bugün kendimi daha iyi hissettim ve girdim hemen arkadaşlarımı üzmeye hakkım yok dedim ve girdim eşimle 20 güne yakın konuşmadım daha sonra bi şekilde gönlümü almak için yaklaştı ve ben korun dediğim halde korunmadı adetimde iki gün geçti ama bebek olduğunu zannetmiyorum çünkü klomen kullananların gecikmesi olabiliyomuş doktorumuda bıraktım ne olursa olsun dedim yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi vurucaktı iğne vurulmdı ve yumurtalarım ne kadar büyüdü çatladımı yoksa kistemi dönüştü onuda bilmiyorum sağlık olsun napalım 10 senedir yaşadıklarımın yanında bunlar hiç kalır işte böyle kızlar sizleri çok seviyorum kendi derdimle sizleride daha fazla üzmiyim sizlerde ne var ne yok varmı hamileler
canım benim çok büyük sorunlar yaşadım biliyosun klomen tedavisine başlamıştım doktor bakıyodu yumurtalar büyümüşmü diye kayınvalidem alt katımda oturuyo sonra bi akşam oğlum indi kayınvalideme orda biraz şımarmış galiba aşağıdan gelen sesleri duydum kayınvalidem 9 yaşındaki oğluma ağıza alınmıycak laflar söylüyodu bağarıyodu ve yukardan duymuyolarmı atıyolar seni başıma gelip almıyolar falanda diyodu çok sinirlendim ellerim titremeye başladı (afedersiniz 9 yaşındaki çocuğuma şerefsiz diye bağarıyodu ) ellerimi görseydiniz sinirlerim boşalmıştı adeta o sinirle aşağıya indim kayınvalideme neler söyleyip bağardığımı hiç hatırlamıyorum bağararak yukarıya çıktım eşim uyuyodu birden kalktı ve hiçbişey yapmadan oturdu çok sinirlendim hiçbi zaman bizi annesine karşı savunmadı tamam bizede bişey demedi ama eşim taviz vermeseydi kayınvalidem bize böyle hakaretler edemezdi o kadar sinirliydimki o anda eşimi bile bırakıp gitmek geldi içimden o anda ikinci çocuğu almamaya karar verdim ağlayarak ve ağlayıp bağararak bunu eşime söyledim yine hiç ses çıkarmadı ertesi gün doktora gitmem gerekiyodu o günden beri doktorada gitmedim 20 gün eşimle konuşmadım şu an adetim iki gün geçti test bile yapmadım kesin yumurtalarım büyüdü ve kiste dönüştü şu an hala bu konuyu yazarken titriyorum ertesi gün kayınvalidem geldi benden özür diliyo yok uykusuzmuş hastaymışta ne dediğini bilmiyomuş o an eltiminde çocuğu var ona hiç böyle davranmıyo hep benim çocuğuma hakaretler savuruyolar görümcemle ikisi bıktım artık hayattan soğudum onlar yüzünden yani anlıyacağınız ben vazgeçtim arkadaşlar ikinci çocuktan o günden beri siteye girmek istediğim zamanlarda ağlamaya başlıyodum bütün hayallerim umutlarım gitti onlar yüzünden allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları başka ne diyim evlendiğim günden beri etmedikleri hakaret kalmadı ailemi hep huzursuz ettiler anlatsam taş bile çatlar hep sabrediyorum ama artık bedduamıda esirgemiyorum benim herkes gibi yaşanacak bi hayatım var 10 senelik evliyim 10 senede yemediğim hakaret kalmadı artık yeter dayanamıyorum onunda kızı var allah onada göstersin aynısını kızı bi gün yüzü görmesin onların bana yaptığı gibi onların kızınada yapsınlar bütün duam bu yani anlıyacağınız o günden beri elim gitmedi siteye girmeye sizleri çok özledim bugün kendimi daha iyi hissettim ve girdim hemen arkadaşlarımı üzmeye hakkım yok dedim ve girdim eşimle 20 güne yakın konuşmadım daha sonra bi şekilde gönlümü almak için yaklaştı ve ben korun dediğim halde korunmadı adetimde iki gün geçti ama bebek olduğunu zannetmiyorum çünkü klomen kullananların gecikmesi olabiliyomuş doktorumuda bıraktım ne olursa olsun dedim yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi vurucaktı iğne vurulmdı ve yumurtalarım ne kadar büyüdü çatladımı yoksa kistemi dönüştü onuda bilmiyorum sağlık olsun napalım 10 senedir yaşadıklarımın yanında bunlar hiç kalır işte böyle kızlar sizleri çok seviyorum kendi derdimle sizleride daha fazla üzmiyim sizlerde ne var ne yok varmı hamileler
ceylancım yukarıda yazdım neden giremediğimi bu arada ben girmeyince herşey değişmiş site , listemiz hepsi değişmiş çok özlemişim sizleri listemiz ne güzel olmuş :))))
canım senle benim adet tarihim aynı bende beklemedeyim
Canım benim ..Çıkar tabii bence yaptır artık kaydirigubbakcemile2
Canım bence ağlamak yerine bizle paylaşabilseydin daha çok rahatlardın canın saolsun bence çocuğun hakaret edildiğini devamlı düşünüyorsan herkesi ez geç çocuğunun kimse tarafından ezilmesine imkan verme kusura bakma da kocaların çoğu öylee ailelerine karşı sesleri çıkmıyor Sen sen ol ve kendini ve oğlunu ezdirme sağlıklısın ve onlar hayatında olmadan da yaşayabilirsin
sencede şubat ayı kandırdımı bizi ben öyle düşünmeye başladım
sağol canım benim iyiki sizler varsınız sizleri çok seviyorum inanın
geçen akşam yazdıklarınızı okudum herkesler merak etmiş sormuşlar beni inanın derya nerde yazılarını her okuduğum yerde ağladım içimden çok girmek istiyorum ama elim gitmiyo dedim hep bugün biraz daha iyi hissettim kendimi girmeye gücüm vardı sanki ve girdim inanın hepinizi çok seviyorum
ceylanımmm cimcimem, istersen girme ben seni elimle koymus gibi bulurum kaydirigubbakcemile2
mart miyavlamasına hazırmısınız kızlarrrrrrrr, hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
canım ya sen boşver onları kendi hayatına bak sonra ilerde neden bir tane daha yapmadım diye pişman olma hem kendinde çok istiyormuşsun anladığım kadarıyla Allah a havale et onları zaten bizim yaptığımız da bundan ibaret değilmi Allah ından bulsun de yeter ben Allahın adaletine çok inanıyorum yakın oturmanız da kötü aslında yok mu bir ümit uzağa gitmek gibi???
derya002 canım belki beni hatırlamazsın ama ben seni net hatırlıyorum ve evet uzun zamandır kızlarla derya002 niye girmiyor diye konuşuyorduk. Eşin keske seni ezdirmeseymiş o ayrı tabi ama sen demişsin hayattan soğudum. ne munasebet canım niye soğuyasın hayattan, onlar soğusun. yanı bunları konuşacak topik burası değil biliyorum ama yazmadan edemeyeceğim, nekadar yakın olursan okadar sorun çıkıyor eşinin ailesiyle. bende görümcemle altlı üstlü oturuyorum ama artık hiç muhattap olmuyorum kapısını bile çalmıyorum artık. baktım ezmeye calısıyorlar o zaman hiç sevmediğim bişey yaptım. hepsine yüksekten baktım , bakısımla aşşaladım, oyle bi düzeldilerki sana anlatamam ama artık ben hıçç çalmıyorum kapılarını. allah kolaylık versin canım.
Kızlar ben kaçtım test yaptırmaya gidiyorum
Bulursun anacım sen kaydirigubbakcemile3
Miyavlayacağız bu ay Şubat gibi patlama yaratacağız :CüvCüv:
Kasık bölgem ağrımaya başladı şakkıdı
sen hep gel ya derya sitedekilerin seni ne kadar çok sevdiğini merak etmelerinden anladım
bak hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız
deryacığım yaşadıkların gerçekten kötü ama hiçbizaman beddua etme olurmu çünkü döner dolaşır sana bulaşır seninde oğlun var bırak ne halleri varsa görsünler sende içini dökmüşsün iyi olmuş keşke başında yapsaymışsın çünkü örnek ben başında yaptım yapıcağımı ve bana karışamıyolar artık sende soğuk davran artık boşver sen çocuğunla ve kocanla mutlu olmaya çalış şimdi eşlerimizede hak vermemiz gerekiyo eşinin yerine oğlunu koy sana laf söylemesi hoşuna gidermi anne ve babaya karşı gelinmez bizim ailede ben en azından böyle gördüm o yüzden eşinede kızma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?