Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oyyyy topictede kriz var anlaşılannn, hamiş çıkaramıyomusunuz yawwwwww :))

canım ben hamile kaldığımda havalar daha sıcaktı ama benim ellerim ve ayaklarım buz gibiydi ve üşüyordu.

Evet kızlar yaaa.yok hala hamilemiz
dediğiniz gibi belki cuma çıkar..mübarek günlerin hikmeti işte...

Derya002 canım yazdıklarını okudum...... ne denirki Allah sabrını verecek ınsallah....

sen yine gel canım arada bebek istemesen de gel... ben de çalısma yapmıyorum... eşim gidiyo geliooo ..
ama yine de topik e geliyorum :)

severcim benim reglime 10 gun kala agrılarım başladı kasıklarım fena agrıyordu ve batıyordu. adetimden 3 gun once kan testi yaptırdım hamile cıktım. ama mide bulantım falan yok. bugun 5 haftam bitti..
arkadaslar sormak istediginiz herseyi sorabilirsiniz bana

evt canım bende öyle oluyodu,halada devam ediyo.. yani regl olacakmışım gibi hafif sancı gibi bişeyler oluyo geri gidiyor..

ama her belirtiye güven olmaz..en güzeli adte gününü beklemek ve gecikince test yaptırmak..

umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere allah sağlıklı bebekler nasip eder.

canım ben hamile kaldığımda havalar daha sıcaktı ama benim ellerim ve ayaklarım buz gibiydi ve üşüyordu.

hamile mamile bilmiyorum ama ben hep üşüyorum özellkle hep ayaklarım buz gibi
aybaşında da afedersiniz ama doğum sanısına benzer sancı çekiyorum..ölüyorum ağrıdan..

Deryacım inşallah yeni doktorun bebişini müjdeler sana takma tabi ya bebşin gelecegi varsa her engeli aşarda gelir inş tatlım

hamile mamile bilmiyorum ama ben hep üşüyorum özellkle hep ayaklarım buz gibi
aybaşında da afedersiniz ama doğum sanısına benzer sancı çekiyorum..ölüyorum ağrıdan..

ay canım benimde öyle olurdu ne yapsam kar etmezdi ölürdüm o sancıdan yaa nasıl bir acıdır sinir bozucu bişeydir bu anlamam...

hamile kalınca kurtuldum ne güzel..inşallah sende en kısa zamanda kalırsında bak ne güzel geçiyo adet günleri ne ağrı ne sancı...

allahım tüm isteyenlere versin bir an önce..

canım derya002 ye ne olmuş.

canım benim ellerim ve ayaklarım maalesef hep buz :)) ya bende regli olucam gibi üşüyorum gögüslerim sızlıyo resmen gögüs ağrılarımda geçen haftadan beri devam ediyo reglimede 3 gün var

anlatınn yaa kimin belirtisi var.. ne güzel okuyorduk....

TUBACIM
benimkini anlatayım istersen
benimde 10 gün önceden kasık ağrılarım vardı..(ama yumurtlama olabilir gerçi ben yumurtlamamı hesaplayamıyorum)
1-2 saniye başım dönüyor(o da bende tansiyon düşüklüğü var ona yordum)
acayip dercede acıkıyorum habire yemek yiyorum
ağzım boş kalmıyor yani..
ilk defa kasık ağrım bacağıma vurdu..
hala akıntım var (ama benim hep oluyor)
ilk defa bu adet günüme yakın benim afdersin ama koltuk altım şişer ve dokunamam bir de aybaşından beri ağrıyan göğsüm şimdi yumuşacık...
o da yok(bununla ilgili bir yorumum yok)
sabah adet olacakmışım gibi sancılandım ama şimdi o da yok...
sağ sol kasıklarıma kramp giriyor adetime de 4 gün var..
ama ben hiç ihtimal vermiyorum niyeyse...umudum yok...hepsi bana göre adet belirtisi..

Derya bugun geldi kıslar eşiyle kayınvalidesiyle felan sorunları varmış pek iyi degildi çocuktan vazgeçmiş gibiydi allah yardımcısı olsun çok üzüldük adeti 3 gün gecikm,iş ama test felan yapmamış umurunda degil gibiydi doktorada gitmiomuş

hoşgeldin yakamozcum ne haberler getirdin bize yaaa bir
tane HAMİLE ÇIKSIN ARTIK BU ARA...
MORALE İHTİYACIMIZ VAR HAKSIZ MIYIM
HADİ KIZZLARRR SİZE GÜVENİYORUM :roflol::roflol::sm_cool:

hosbulduk tatlım yok vallah bende hiiic güzel haberler yok icim daralıyo benim yarın baska bi doktora daha gidicem

Suzancımm morali bozulmuş ailevi nedenlerden baya bir yazmış geçmişte var ...
ama sayfasını unuttum....doktora da gitmeyı bırakmışş .
morali düzelene kadar bebek de istemıyor .... moral lazım ona....

insallah bebeklerimiz sürpriz yapar da gelrler...

Gülde ciim baya belirtin varmışş...

ben de geceden beri yarım kilo tatlıı yedim ( hamile var canı istemesin)
benım de 5-6 güne reglim gelicekk ondan heralde...
ayy ben de calısamadıkk eşim yoktu.. cok istiyorum bebikkcik.. ama umudum kalmadı...
6 aydır hüsrann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…