ndkcığım hoşgeldin yeniden
kıssslar bişey sorucam ya hamile arkadaşlar özellikle size hamile kaldığınızda regli dönemini beklerken hamile çıktınız ya o zamanlar regli olucak gibi üşüyomuydunuz ben üşüyorum ve gene kırmızıları görücem galiba benimde akıntım var regliden öncede akıntı oluyomuş benim geçen ayda olmuştu hamilelikteki akıntı nasıl oluyo acaba
kıssslar bişey sorucam ya hamile arkadaşlar özellikle size hamile kaldığınızda regli dönemini beklerken hamile çıktınız ya o zamanlar regli olucak gibi üşüyomuydunuz ben üşüyorum ve gene kırmızıları görücem galiba benimde akıntım var regliden öncede akıntı oluyomuş benim geçen ayda olmuştu hamilelikteki akıntı nasıl oluyo acaba
canım ben hamile kaldığımda havalar daha sıcaktı ama benim ellerim ve ayaklarım buz gibiydi ve üşüyordu.
hamile mamile bilmiyorum ama ben hep üşüyorum özellkle hep ayaklarım buz gibi
aybaşında da afedersiniz ama doğum sanısına benzer sancı çekiyorum..ölüyorum ağrıdan..
Derya002 canım yazdıklarını okudum...... ne denirki Allah sabrını verecek ınsallah....
sen yine gel canım arada bebek istemesen de gel... ben de çalısma yapmıyorum... eşim gidiyo geliooo ..
ama yine de topik e geliyorum :)
canım ben hamile kaldığımda havalar daha sıcaktı ama benim ellerim ve ayaklarım buz gibiydi ve üşüyordu.
anlatınn yaa kimin belirtisi var.. ne güzel okuyorduk....
hoşgeldin yakamozcum ne haberler getirdin bize yaaa bir
tane HAMİLE ÇIKSIN ARTIK BU ARA...
MORALE İHTİYACIMIZ VAR HAKSIZ MIYIM
HADİ KIZZLARRR SİZE GÜVENİYORUM :roflol::roflol::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?