Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ama verdiğin cevap biraz sert olduğu için kırıldım...
ve öğlenden beride aklıma takıldı.
neyse konuyu dağıtmayalım burada oluş amacımız zaten çok farklı böyle yazışmalarla keyfimizi kaçırmayalım

Bebegimiz anladın bizi demi tatlım bu 3. Topigimiz oldu sanırım belrti harici çok konuşunca kitlenio bazen bizde sapıtıyoruz herkes birbirini uyarsın kıslar:)
canimm demin bende burclardan actimm farkinda olmadann allahtan hemen kapandi konuu insan farkinda olmuyo iste .. PATRICIA VE BEBEGIMIZZ sizden bir istegimm olcak ve cikcamm cokk isim varr hadii ir selamlasimn kapansin bu yanlis anlasilma hadi bi gorim hadiii hadiii amaklava:

kızların dediği gibi bu 3. topikimiz , 3 kere kapatıldık yanı. bazen hepimiz dalıyoruz ama birbirimizi uyarıyoruz. sen yeni olduğun için yanlış anladın. hatta bazen kilo muhabbetine bile giriyoruz. ama biri uyarıyor toparlanıyoruz.
neyse şimdi bebişine odaklan.:CüvCüv:

noliyo burdaaa :hooray:
ceyloşumun listesine bakmaya geldimmmmmmmmm, nabersinizz mıncıklarımmmmmmma.s.a.s.

handancimm seni kutluyorumm biliyomusunn bakk niyee..
hamissin hala izi merak ediyosun ve uzun zamandir buradasiin ne kadar sdikk bir insansinn sen yaaa seni opuyorum ve ben ciktim gercekten

canımmm sizi bırakırmıyım hepinizi ayrı arı seviyorum ben buraya ilk geldigimde hiçbişe bilmiodum kızlar sayesinde ögrendim herşeyi hamiş kalınca gitmek varmı öyle ,a.s.şimdi bende bildiklerimi paylaşıcamki hepiniz hamiş kalasınız inşallah bende seni öpüyorum canımm hepinizin hamile haberini almadan gitmem kaydirigubbakcemile5

Alanya canım genelde oluomuş ama bazı arkadaşlarda olmamıştı kişiden kişiye degişiyor sanırım

mesela ben adet günüme kadar kupkuru idim adet günümde akıntım başlamıştı tatlım

kız gel kafanda ekmek kırayım yemınını bozdun zillim
kaydirigubbakcemile3

eneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmdelikafadulden yeminliydim deeemiiiiiiiiiii enemmmmmmdelikafadulden :enbuyukkkpankartta başka bişi yazıyoo, anlarsın yakaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…