bak şimdi canım. burda benı bilen bilir, ve özellikle kinli bir şekilde konuşmayacağımıda bilir. dikkat edersen cümlemde yanaklarımıkızartan ifadeyi kullanarak yazmıştım. keşke uyarı aldığımız sayfalar çok geride olmasaydı sana okutabilseydim. ben o anda denk geldim ve topikin bekçisi değil bi kullanıcısı olarak (topik kapanmasın diye) uyarmak istedim.
hee ters anlasıldım, ters anlasılıncada bende terslendim. ama biz aylardır bu topikte bu sitede dertleşiyoruz. hı yine ben topikte değildim haber geldi sana mesaj var diye girip cevap yazmak istedim. bence ben değil bu topikin kapanmasını istemeyenler'' erken hamilelik belirtileri üzerine paylasım alanı'' başlığının dısına çıkarsak, herkes uyarıda bulunmalı.
canimm demin bende burclardan actimm farkinda olmadann allahtan hemen kapandi konuu insan farkinda olmuyo iste .. PATRICIA VE BEBEGIMIZZ sizden bir istegimm olcak ve cikcamm cokk isim varr hadii ir selamlasimn kapansin bu yanlis anlasilma hadi bi gorim hadiii hadiii amaBebegimiz anladın bizi demi tatlım bu 3. Topigimiz oldu sanırım belrti harici çok konuşunca kitlenio bazen bizde sapıtıyoruz herkes birbirini uyarsın kıslar:)
bende yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ama verdiğin cevap biraz sert olduğu için kırıldım...
ve öğlenden beride aklıma takıldı.
neyse konuyu dağıtmayalım burada oluş amacımız zaten çok farklı böyle yazışmalarla keyfimizi kaçırmayalım
handancimm seni kutluyorumm biliyomusunn bakk niyee..Haydi kıslarrrrrrrrrr gelsin bebişler göbişlereeeeeeee anneleriii
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim her hamilede akıntı oluyormu
heyyyy yaşasın mutlu sonnnnkaydirigubbakcemile5:lepi::teytey::dance::1hug:
handancimm seni kutluyorumm biliyomusunn bakk niyee..
hamissin hala izi merak ediyosun ve uzun zamandir buradasiin ne kadar sdikk bir insansinn sen yaaa seni opuyorum ve ben ciktim gercekten
noliyo burdaaa :hooray:
ceyloşumun listesine bakmaya geldimmmmmmmmm, nabersinizz mıncıklarımmmmmmma.s.a.s.
ceyloşumun listesine bakmaya geldimmmmmmmmm, nabersinizz mıncıklarımmmmmmma.s.a.s.
kız gel kafanda ekmek kırayım yemınını bozdun zillim
kaydirigubbakcemile3
canimm gulde hamis degill arkadaslarimizz baristida ona seviniyooo .insallahh allah soyletmistir sanada:1hug:cnm gözün aydın geldimi bebişin göbüşüne allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin birde hamilelik belirtelerini paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?