Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olurmuş canım sende akıntımı var? regline nekadar var, ve nasıl bi akıntı kokulu renkli bişeymı?
:uhm:

cnm ilgin için teşekkürler benim adetim düzensiz oluyodu 21 gün geliyodu 10 gün sürüyodu bende dr gittim duphaston verdi adetin 15 günü kullan 10 gün devam et dedi ama ne zaman adet olacağımı söylemedi ilaç biteli 10 gün oldu 9 gündür karnım sanki adet olacakmışım gibi sancı var belim agrıyo adetin 27 gün kahverengi lekelenme gibi birşey oldu bugün kahverengi yada krem renkli bir akıntı geldi tam anlata bildimmi bilmiyorum ama durumum bu ama test yapmak istemiyorum 3 aydır hüsran oluyo

DERYACIM HOŞGELDİNNNN TATLIMM YUMOŞLARIN NASILL DOKTORA DEVAM EDİOSUN DEMİİİklava:

evet gülümm doktorumu değiştirdimm Beyazz arkadaşımızın tavsiye ettiği doktora gittim, moralli çıktımm bebekle ilgili stresim yok bu ay çok şükür, klomen ve glukofen verdi cumartesi kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım teyzesiii:1rolleyes: işyeriyle ilgili problemlerim var biraz.. bakalım ne olacak...

cnm gözün aydın geldimi bebişin göbüşüne allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin birde hamilelik belirtelerini paylaşırmısın

canım hamile değilimmmm ki hehe:)))

eneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmdelikafadulden yeminliydim deeemiiiiiiiiiii enemmmmmmdelikafadulden :enbuyukkkpankartta başka bişi yazıyoo, anlarsın yakaydirigubbakcemile3)

nerelerdesin ndkcım özledik seni....

canimm gulde hamis degill arkadaslarimizz baristida ona seviniyooo .insallahh allah soyletmistir sanada:1hug:

valla dediğin gibi ravzanurcum belki de Allah söyletti olabilir yani..:1hug:

Beyazz 'ın tavsiyesi heeeklava:klava:klava:klava:
küsümmmmmm:1rolleyes::tomato::çok üzgünüm:kötükedihüso

inci hanımı bıraktın demek hangi hast-doktora gidiosun canım söle benimde bilgim olsun fiyatı ne kadar felan belki bende degiştirirm , inşallahh büyümüştür yumoşların canım benim haber ver bize merak ederiz , izin alıosun sıksık die demi çıkmayımı düşünüosun yoksa hayırlısı canım strese girmemen lasım sonuçta

ayy valla ceylancım benimde kasıklarım ağrıyor belime birşeyler sardım biraz ii geldi.sende sar istersen

ndkcığım hoşgeldin yeniden

kıssslar bişey sorucam ya hamile arkadaşlar özellikle size hamile kaldığınızda regli dönemini beklerken hamile çıktınız ya o zamanlar regli olucak gibi üşüyomuydunuz ben üşüyorum ve gene kırmızıları görücem galiba benimde akıntım var regliden öncede akıntı oluyomuş benim geçen ayda olmuştu hamilelikteki akıntı nasıl oluyo acaba

Beyazz 'ın tavsiyesi heeeklava:klava:klava:klava:
küsümmmmmm:1rolleyes::tomato::çok üzgünüm:kötükedihüso
balım benimmmmmmmm tavsiye ettiği doktor yazdım lem, ceyloşum la esroşum olmasa zaten değiştirmeyi düşünmüyodummm.. doktoru değiştir dediler değiştirdim rahatladım çok şükürrr... yerim senicokacimcoookŞeniz

bıraktım canımm, yeni doktorum şişlide zuhal hanım muayenehanesine gidiyorum hastanede çalışmıyor sanırım sorarım ama cumartesi günü çok şeker bi hatunn çok aydınlattı benii veeee dedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepimize umut olsunnnnnnnnnn;
BEBEK İSTEYENLER ARASINDA EN ÇABUK SONUÇ ALINAN TEDAVİ EDİLEBİLEN HASTALIK PKOYMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ PKOYU DERT ETME DEDİİİİİİİ:dance::sm_cool:

hoşgeldin yakamozcum ne haberler getirdin bize yaaa bir
tane HAMİLE ÇIKSIN ARTIK BU ARA...
MORALE İHTİYACIMIZ VAR HAKSIZ MIYIM
HADİ KIZZLARRR SİZE GÜVENİYORUM :roflol::roflol::sm_cool:

eveettttt ben de hamilee varmııymışş ona bakıyorum ama yok....
ben gidiiim cuma mı geliim nee... hep cuma günü çıkıoo da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…