arada girsene canım yaa özlettin kendini.nasılsın canım.
olurmuş canım sende akıntımı var? regline nekadar var, ve nasıl bi akıntı kokulu renkli bişeymı?
:uhm:
eneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmdelikafadulden yeminliydim deeemiiiiiiiiiii enemmmmmmdelikafadulden :enbuyukkkpankartta başka bişi yazıyoo, anlarsın yakaydirigubbakcemile3)
dimi canım, arada bir girmek lazımm bende sizleri çoook ösledimmmmmm yeğenim napıyooo büyüdümüüüüüü:1hug:
DERYACIM HOŞGELDİNNNN TATLIMM YUMOŞLARIN NASILL DOKTORA DEVAM EDİOSUN DEMİİİklava:
cnm gözün aydın geldimi bebişin göbüşüne allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin birde hamilelik belirtelerini paylaşırmısın
eneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmdelikafadulden yeminliydim deeemiiiiiiiiiii enemmmmmmdelikafadulden :enbuyukkkpankartta başka bişi yazıyoo, anlarsın yakaydirigubbakcemile3)
canimm gulde hamis degill arkadaslarimizz baristida ona seviniyooo .insallahh allah soyletmistir sanada:1hug:
canimm gulde hamis degill arkadaslarimizz baristida ona seviniyooo .insallahh allah soyletmistir sanada:1hug:
evet gülümm doktorumu değiştirdimm Beyazz arkadaşımızın tavsiye ettiği doktora gittim, moralli çıktımm bebekle ilgili stresim yok bu ay çok şükür, klomen ve glukofen verdi cumartesi kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım teyzesiii:1rolleyes: işyeriyle ilgili problemlerim var biraz.. bakalım ne olacak...
evet gülümm doktorumu değiştirdimm Beyazz arkadaşımızın tavsiye ettiği doktora gittim, moralli çıktımm bebekle ilgili stresim yok bu ay çok şükür, klomen ve glukofen verdi cumartesi kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlarım teyzesiii:1rolleyes: işyeriyle ilgili problemlerim var biraz.. bakalım ne olacak...
guldecimmm canım benimm,sevorum seniiii nasılsınnn mckkk
balım benimmmmmmmm tavsiye ettiği doktor yazdım lem, ceyloşum la esroşum olmasa zaten değiştirmeyi düşünmüyodummm.. doktoru değiştir dediler değiştirdim rahatladım çok şükürrr... yerim senicokacimcoookŞenizBeyazz 'ın tavsiyesi heeeklava: klava: klava: klava:
küsümmmmmm:1rolleyes::tomato::çok üzgünüm:kötükedihüso
inci hanımı bıraktın demek hangi hast-doktora gidiosun canım söle benimde bilgim olsun fiyatı ne kadar felan belki bende degiştirirm , inşallahh büyümüştür yumoşların canım benim haber ver bize merak ederiz , izin alıosun sıksık die demi çıkmayımı düşünüosun yoksa hayırlısı canım strese girmemen lasım sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?