Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm zaten hamileysem idrardada çıkar çünkü 36 gün oldu ama benim cesaretim yok 3 aydır tek çizgi görmekten

iyi ama bebiş yoksa ki inş vardır tedavini görürsün canım.biran önce yap sen testi.geciktir:CüvCüv:me.zaman kaybetmiş olursun.ilk hamiş sen ol hadi:)))

cnm zaten hamileysem idrardada çıkar çünkü 36 gün oldu ama benim cesaretim yok 3 aydır tek çizgi görmekten

canımcım bence sen yap artık su testi ve bir doktora git bi kontrol ol bosu bosuna ilac icme
insallah hamilesindir ve hersey yolundadir
doktora gitmelisinki saglıklı bir gebelik mi ogrenmelisin

inşallah ikimizde hamiş olur kocişleride tanıştırır beraber gezeriz otel için yardımcıda oluruz

canım biz orada berada kaldık..muhteşem bir tatildi..
o kale o deniz.....o kumsal....
harikaydı yaa..
kafamda sadece eşimle güzel günlerimi geçirmek doyasıya eğlenmek vardı öyle de oldu zaten
inş kocalarımızı da tanıştırız canım..
memnun oluruz bizde..

canımcım bence sen yap artık su testi ve bir doktora git bi kontrol ol bosu bosuna ilac icme
insallah hamilesindir ve hersey yolundadir
doktora gitmelisinki saglıklı bir gebelik mi ogrenmelisin

cnm haklısın ama inan beni bu psikoloji çok yoruyo dr hiçbir sorun yok diyo

ıyyyyyyyy gıcık etme bizi alanya
bir bak işte ne olacak sanki..
o psikolojıyı bende biliyorum ve o yüzden kesinlikle test yapmıyorum şimdi
ama adetin geçmiş senin
sen yap da bakalım ..
ilk hamilemiz sen ol yaa..

evet inş hepimiz bir gün hamile olacağız kızlar ümitsizlik olmasın yaaa. lütfen..

kız kızmadım espri yaptım..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
hadi görelim seni inş..

hamişlik belirtilerin filan yokmu?cok ümitsiz gördüm seni.salma hemen kendini.şimdi olmazsa ileride olucak inş ama pes etme bu kadar cabuk.

yaw kızlar mayısta 36 yasına gircem ben bu yasta hamile kaldım siz gencecik halinizle mi kalamayacaksınız bu ne umutisizlik yaw dellendirmeyin beni doverim hepinizi walla
bugune bugun hepinizin ablasi sayilirim ...
insallah sorunlari konusucaz paylasicaz beraber asicaz
tip ilerledi teknoloji ilerledi Allahin izniyle hepiniz evlatlarinize kavusacaksiniz..
itirazi olan varsa bir adim one gelsin de goreyim

ya benim karnımda acayip acayip şeyler oluyor esterya sen anlarsın belki..
böyle yanma ile karışık az bir acı acayip birşey yaa..
adet mi olacağım ne
uffffffffffffff belirsizlik adamı mahfediyor
adet olsamda kurtulsam yaaa

inşallah ablacım

selam kızlar benim de adetim 14 gün gecikti 5 gün önce test yaptım negatif halada adet olmadım bugün 2 damla pembemsi bi kanamam oldu ama devamı gelmedi sizce neden böyle bişey olmuş olabilir bi akıl verin kızlar hamiş olabilir miyim

cnm belki geç döllenmedir işde bende o negatif yazısından korktuğum için yapamıyorum test

benden sana tam destek alanyacım
bu arada bersucum hg aramıza
adetin stres yaptıysan gecikmiş olabilir..
bir kan tahlili yaptırman gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…