cnm zaten hamileysem idrardada çıkar çünkü 36 gün oldu ama benim cesaretim yok 3 aydır tek çizgi görmekten
cnm zaten hamileysem idrardada çıkar çünkü 36 gün oldu ama benim cesaretim yok 3 aydır tek çizgi görmekten
Alanyaya geldim 2 hafta önce cok begendım...
sadece oradayken bıraz olsun bebeği unutmuştum ....
inşallah ikimizde hamiş olur kocişleride tanıştırır beraber gezeriz otel için yardımcıda oluruz
canımcım bence sen yap artık su testi ve bir doktora git bi kontrol ol bosu bosuna ilac icme
insallah hamilesindir ve hersey yolundadir
doktora gitmelisinki saglıklı bir gebelik mi ogrenmelisin
iyi ama bebiş yoksa ki inş vardır tedavini görürsün canım.biran önce yap sen testi.geciktir:CüvCüv:me.zaman kaybetmiş olursun.ilk hamiş sen ol hadi:)))
haklısın cnm ama inan hiç halim yok umudum yok dr herşey yolunda diyo sadece
ıyyyyyyyy gıcık etme bizi alanya
bir bak işte ne olacak sanki..
o psikolojıyı bende biliyorum ve o yüzden kesinlikle test yapmıyorum şimdi
ama adetin geçmiş senin
sen yap da bakalım ..
ilk hamilemiz sen ol yaa..
hamişlik belirtilerin filan yokmu?cok ümitsiz gördüm seni.salma hemen kendini.şimdi olmazsa ileride olucak inş ama pes etme bu kadar cabuk.
hamişlik belirtilerin filan yokmu?cok ümitsiz gördüm seni.salma hemen kendini.şimdi olmazsa ileride olucak inş ama pes etme bu kadar cabuk.
yaw kızlar mayısta 36 yasına gircem ben bu yasta hamile kaldım siz gencecik halinizle mi kalamayacaksınız bu ne umutisizlik yaw dellendirmeyin beni doverim hepinizi walla
bugune bugun hepinizin ablasi sayilirim ...
insallah sorunlari konusucaz paylasicaz beraber asicaz
tip ilerledi teknoloji ilerledi Allahin izniyle hepiniz evlatlarinize kavusacaksiniz..
itirazi olan varsa bir adim one gelsin de goreyim
kız kızmadım espri yaptım..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
hadi görelim seni inş..
yok cnm kızmadığını biliyorum sadece biraz desteğe ihtiyacım var test yapabilmek için
selam kızlar benim de adetim 14 gün gecikti 5 gün önce test yaptım negatif halada adet olmadım bugün 2 damla pembemsi bi kanamam oldu ama devamı gelmedi sizce neden böyle bişey olmuş olabilir bi akıl verin kızlar hamiş olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?