ebrucum bencede arkadaşların da dediği gibi bir daha tekrarla testi canım geçmiş olsun tekrar canım..
YA arkadaşlar kisti soruyordum da
kist olunca kasıkta ağrı oluyor mu???
cnm bende 15 gün başlayacagım dr 6 ay devam dedi bu arada hamilede kalabilirsin hamile kalırsan yine devam edecez dedi içinde 20 tane cnm 10 gün kullanıyorsun ama bana dr ne zaman adet olucamla ilgili birşey demedi seninki dedimi
Evet Güldecimm anlıyorum ama iişte öğrenir öğrenmez gözlerimden yaşlar süzüldü...
ee 6 ay da doldu umutsuzluklar geliyor arada...
tabiki halime şükrediyorum saglıktan yana iyiyiz ama üzülmemek cook zor...
canım benim çok geçmiş olsun diyeceğim saçma olacak
çok üzüldüm senin adına Allah şifa versin inş..ağlama ne olur :teselli:
guldecim doktor bana alttan ultrasonla baktı 4 cm kist var ve regl olacagim gune kadar felaket agrım vardı regl gunum gecti agrı magrı kalmadı doktor bakacak tekrar pztesi gunu kistin hamileligin 3. ayina kadar kaybolması lazımmıs
ben ilk kullandığımda 3.gün adet olmuştum ayın 8iydi.gecen ay da 7sinde oldum.kendi kendine düzene sokuyo yani.her ay kutu bitiminde 3.gün olurum diye saymıyosun.demek20 tane var.farlutalda 1 kutuda 12tane vardı.herhalde benim duphastonu 1 kutu kullanmam yeterli olacaktır....
cnm duphastondada aynımı olur dedi dr ben hapı bitireli 10 gün oldu bende karın bel ağrısı var göğüsler biraz hassas adetin 26 gün hafif bir kahverengi 10 damla lekelenme oldu halada bişey yok ümitlemnmekde istemiyorum
doktor bana şu gün olursun dememişti.normalde 1 kutu kullanıyolar 10 güne kadar adet olmak gerekiyo diyolardı öyle okumuştum.ben 2 kutu kullandım 3.gün oldum.doktorunla 1 görüşseydin lekelenmeyi.her bünye aynı etkiyi vermez.1kutu bitirip hemen adet olan da oluyo.ilk kutun mu bu senin?
test filan yaptın mı alanya belki hamişsindir?
yok cnm yapmadım cesaretim yok ama inşallah öylledir
ayy inş alanya..
martın ilk hamilesi olarak yazar ceylancım seniii ne güzel olur..
bu arada alanyalımısın esasen...
cebın için sağol canım geçmiş olsun tekrar
canım bende demin bir kahverengi bir leke oldu da belli belirsz ama
sende de oldu mu canım
kan testi yapsan 10 günlük hamişliği bile çıkarır
evet alanyacım ne güzel olur
bu arada ben çok seviyorum alanyayı balayımızı orda yaptık 10 gün felan kalmıştık
süper bir yer yaa...
antalya da güzel ama ben alanyayı daha çok beğeniyorum..bu sene yine geleceğim inş...
bende olmadı guzelim veya olduysada anlamadım koyu renkli ic cmasırı giydigimden..
ya bence sen hamilesin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?