Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen canım bende tek çizgi görmekten fenalık geldi 8 aydır o nedenle test yapmaya hayal kırıklığına uğramaktan korkar oldum

ctesi randevum var dr da o zamana kadar gelmezse kırmızılar test yapar doktor ultrasonda da bakar ama ctesiye kadar kafayı yiyem

ablacım rica etsem bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olrya

etmemmi be ablacım Allah kalplerinizdeki dualarinizi kabul etsin size saglıklı hayırlı evlatlar versin , hakkınızda herseyin hayırlısı insallah..
butun burda yazan veya yazmayan tum evlat isteyen kullarına allahım hayırlısıyla evlat versin.. alanya guzel haberini bana bildirmeyi unutma oldu mu canım kardesim.
istersen mail adresimi veririm beni burda bulamazsan ordan yazarsın :)

kadisim hoşgeldin canım..gece kuşu nerelerdesin..
yakamozcum sorumu cevaplamadın da..

ablacım buğün vermiştin mail adresini sanada ail atarım

ayy yanlış söylemişim esteryaacım sana demiştim ben sorumu cevaplamadın diye

kadisim hoşgeldin canım..gece kuşu nerelerdesin..
yakamozcum sorumu cevaplamadın da..

hoşbuldum fıstık napim ya geceden beri yazılanlara bakim dedim ama beceremedim iyi mi kıs.:roflol:...yuh yani dicem kısım 50 syfa mı olmuş ne..kaydirigubbakcemile3 bu ne dedim vasgeçtim...sen ne yaptın kaç raundda kaldın dün gece...:roflol: :roflol: :roflol:

esteryacım senin hamişliğin kesinleşti mi tatlım...bize kızamık çıkarttırmıştın.....

guldecim bende girer girmez hayırdır dedim icinemi dogdu ne girecegim diye
sastım.........

yakamosum nasılsın tatlım ne yaptın valla geçmişi okuyamadım...meraktayım dr.a gidecektin...

raundu tamamladım canımbu arada evet hızlı ilerliyor sayfalar sorma:))
ayrıca benim başka bir sorunum daha oldu daha demin arkadaşlarda söyledim..
wcye gittim çok çok az belli belirsiz kahverengi lekelenme olmuş..ama adetimden nce hiçbir zaman böyle birşey olmazdı ilk defa oluyor...
daha adetme 4 gün var..
böbreklerim sırtım ve kaburgalarımda batma var ama üşütmüşümdür diyorum
niyeyse hamileliğe ihtimal vermek istemiyorum
niyesi değil işte ortada kalmamak için ümitlenmiyorum

ayyy hadi tatlım inşallah hamişsindir...:CüvCüv: :dance: herşeye hazırlıklı ol emi canım...sakin ol ve bekle...:1hug: bi de dua et bol bol haaaaaa beni de unutma sakın...:Saruboceq:

ayyy hadi tatlım inşallah hamişsindir...:CüvCüv: :dance: herşeye hazırlıklı ol emi canım...sakin ol ve bekle...:1hug: bi de dua et bol bol haaaaaa beni de unutma sakın...:Saruboceq:

tabiiki canım elbette edeceğim hepinize
namazlarımdan sonra dua ediyorum zaten...
ama ben pek sanmıyorum canım yaa..
hamilelik bana sanki uzakmış gibi..
(görende beni yıllardır bekliyorum sanacak hehe:)):roflol::roflol:
yani kısacası pek sanmıyorum amile olduğumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…