Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yakamosum nasılsın tatlım ne yaptın valla geçmişi okuyamadım...meraktayım dr.a gidecektin...

pek te iyi sayılmam güzelim demedigi kalmadıki dokturun
ilk teshis servisit rahim agzı dokusu iltihabı ama yarada olabilirmis rahim agzı yarası iltihap oldugu icin tam gözükmüyomus 2 kutu ilac verdi adet baslayınca kullanacakmısım ama gebelikte kullanılmadıgı icin dikkat edecekmisim önce olmadıgından emin olacakmısım
buarada suan gebelikte tavsiye etmiyomus hanfendi söylemesi kolay tabibiraz daha ertele demek suana hamile kalırsam ve yara varsa zor olurmus kanamayla hastaneye bile kaldırılabilirmisim
bide biraz yumurta tembelligide var gibiymis
meme ultrasonuda cekicem ve tekrar gidicem
ama benim icim rahat etmiyor yarın sabah baska bi doktordanda randevu aldım
anlayacagın durumlar karısık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sıkma kendini...inş..ii olacaksın sana dua edeceğim canım:)):teselli:

üüüüüüüüüüüüüüffffff bu ne yaaaaaaa kadın seni strese sokmak için elinden geleni yapmış...delikafadulden ben yoruldum okurken tatlım ya..:teselli: bence sen başka bir dr. a gitsen fisfisfis muayenehaneye mi gittin sen canım hastaneye mi...CADIARZU

inş yakamozcum aslında bende alanya gibi test yaptırmak istemiyorum ama...eğer yine günüm geçerse artık son çare yaptıracağım...

canım sıkma kendini...inş..ii olacaksın sana dua edeceğim canım:)):teselli:

sagol tatlım et canım dua et vallah cok sevinirim cok ihtiyacım var suan
bide burda baska bi topikte okudum rahim agzı yarası olanlar yazmıs yarayı yaktırdıktan sonra biri hemen 2 ay sonra hamile kalmıs onları okuyunca biraz rahatladım

bak ii şeylerde oluyormuş yakamozcum moralini bozmak için daha erken...:teselli:

guldecim son care ne demek tabiki yapacaksın test yoksa nasıl ögreneceksin
biliyorum tek cizgi görmekten insan daralıyo ama napalım kaderimiz elbet cift cizgi görecegiz bi gün

ümitsizlik yoooooooooooooookkk..bu ay olmadı öbür ay öbür ay olmadı ondan sonraki ay....şaka şaka bu kadar beklemicez inşallah burada herkes birbirine karşılıksız dua ediyor.:Saruboceq:..Allahım duyuyor hepimizi...:Saruboceq:.

sen aldırma ...
kadisiminde dediği gibi dr.unu değiştir tekrar bize haberlerini getir

yarın sabah baska bi doktora gidicem bakalım o ne diyecek
kızlar vallah iyiki var burası ve iyiki varsınız insan dertlesecek paylasacak birilerini arıyo

tabi yakamozcum
daha demin bende çok panikledim
ama arkadaşlar bu ortam rahatlattı beni..

dün kayınvalidem ee ne dedi doktor diye sordu bende anlattım kadın hicbisey demedi ya baska havadan caldı
ben varya harbi salagım diyorum kendi kendime ben onlar icin neler yapıyorum kollarım kopa kopa erzak tasıyorum yardım ediyorum herseylerine kosuyorum onlarda beni kullanıyolar sadece

canım benim
bu dönemde daha çok stres yapma kendine
boşver bir derdin oldu mu da gel bize anlat..boşver ok??

kocamo arayıp aglıyolar zırlıyolar paramız yok diye bizde salagız ya herseferinde buson diyip yine yapıyoruz hemde üvey babaya cok zoruma gidiyo ya biz evlenirken hic bisey yapmadılar bi cöp bile almadılar simdide bizden para istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…