yakamosum nasılsın tatlım ne yaptın valla geçmişi okuyamadım...meraktayım dr.a gidecektin...
pek te iyi sayılmam güzelim demedigi kalmadıki dokturun
ilk teshis servisit rahim agzı dokusu iltihabı ama yarada olabilirmis rahim agzı yarası iltihap oldugu icin tam gözükmüyomus 2 kutu ilac verdi adet baslayınca kullanacakmısım ama gebelikte kullanılmadıgı icin dikkat edecekmisim önce olmadıgından emin olacakmısım
buarada suan gebelikte tavsiye etmiyomus hanfendi söylemesi kolay tabibiraz daha ertele demek suana hamile kalırsam ve yara varsa zor olurmus kanamayla hastaneye bile kaldırılabilirmisim
bide biraz yumurta tembelligide var gibiymis
meme ultrasonuda cekicem ve tekrar gidicem
ama benim icim rahat etmiyor yarın sabah baska bi doktordanda randevu aldım
anlayacagın durumlar karısık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kusura bakma yakamozcum özür dilerim
bu arada sen nasılsın??
üüüüüüüüüüüüüüffffff bu ne yaaaaaaa kadın seni strese sokmak için elinden geleni yapmış...delikafadulden ben yoruldum okurken tatlım ya..:teselli: bence sen başka bir dr. a gitsen fisfisfis muayenehaneye mi gittin sen canım hastaneye mi...CADIARZUpek te iyi sayılmam güzelim demedigi kalmadıki dokturun
ilk teshis servisit rahim agzı dokusu iltihabı ama yarada olabilirmis rahim agzı yarası iltihap oldugu icin tam gözükmüyomus 2 kutu ilac verdi adet baslayınca kullanacakmısım ama gebelikte kullanılmadıgı icin dikkat edecekmisim önce olmadıgından emin olacakmısım
buarada suan gebelikte tavsiye etmiyomus hanfendi söylemesi kolay tabibiraz daha ertele demek suana hamile kalırsam ve yara varsa zor olurmus kanamayla hastaneye bile kaldırılabilirmisim
bide biraz yumurta tembelligide var gibiymis
meme ultrasonuda cekicem ve tekrar gidicem
ama benim icim rahat etmiyor yarın sabah baska bi doktordanda randevu aldım
anlayacagın durumlar karısık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sıkma kendini...inş..ii olacaksın sana dua edeceğim canım:)):teselli:
tabiiki canım elbette edeceğim hepinize
namazlarımdan sonra dua ediyorum zaten...
ama ben pek sanmıyorum canım yaa..
hamilelik bana sanki uzakmış gibi..
(görende beni yıllardır bekliyorum sanacak hehe:)):roflol::roflol:
yani kısacası pek sanmıyorum amile olduğumu..
dün kayınvalidem ee ne dedi doktor diye sordu bende anlattım kadın hicbisey demedi ya baska havadan caldı
ben varya harbi salagım diyorum kendi kendime ben onlar icin neler yapıyorum kollarım kopa kopa erzak tasıyorum yardım ediyorum herseylerine kosuyorum onlarda beni kullanıyolar sadece
kıslar kıslar gelemmi yananısdan öpemmi :teytey: :teytey:
olmaz hamilemisin yoksa ne bu sevinç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?