ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun yinekafamçokkarıştı
Vuslat hoşgeldinnnnn
vuslatcım korkma canım yoktur bisey olabilir bazen böyle gecikmeler stres skıntı olabilir
yok be güzelim 26 yı 27 etmezdi saati bile bellidir yani o kadar.ama galiba kafayı takmıyorum desemde içten içe düşündüm heralde.kendimi mi kandırıyorum ne:1no2:
vuslatcım nasılsın???
sende devam et canım çalışmalara..
hoşbulduk canııııım naberler hadi be benim koca artık yok sizden güzel haberler bekliyoruzyerimseniben
güldeeeeeeeeeee valla öldürecen kıs sen beni.kaydirigubbakcemile3..neden seninle her konuşmamızda ağzım kulaklarıma gidiyor daha iyi anlamaya başladım...kaydirigubbakcemile3 sen çok tatlı bişeysin yaaaaaaaaa...yerim kıs ben seni....:1hug:
hoşbulduk canııııım naberler hadi be benim koca artık yok sizden güzel haberler bekliyoruzyerimseniben
acaba diyorum aldığım test çok ucuzdu bozukmu kidelikafadulden
inşallah geç döllenme olup hamişsindir o halde tatlım...inşallah...:Saruboceq:
:roflol: allah iyiligini versin kız güldürdün beni bidahakine en pahalısını al
hadi iyi aksamlar size öpüyorum
anam kiminle devam edim koçiş göreve gitti 2 ay sonraya kaldı benim umutlar.sende ne var ne yok bakem
:roflol: allah iyiligini versin kız güldürdün beni bidahakine en pahalısını al
hadi iyi aksamlar size öpüyorum
çalışmalar ertelendi yani hadi hayırlısı canım ya..
beni soruyorsan bende değişiklikler var ama hamileliğe bağlayamıyorum bir türlü..
daha demin wcye girdim(bende yılmadan usanmadan gelene gidene anlatıyorum millet bıkacak benden)çok çok az bir damla kahverengi leke gördüm..adetime de 4 gün var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?