Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun yinekafamçokkarıştı

güldeeeeeeeeeee valla öldürecen kıs sen beni.kaydirigubbakcemile3..neden seninle her konuşmamızda ağzım kulaklarıma gidiyor daha iyi anlamaya başladım...kaydirigubbakcemile3 sen çok tatlı bişeysin yaaaaaaaaa...yerim kıs ben seni....:1hug:

güzellerim ben cıkıyorum yorgunum uzanıcam biraz
size hayırlı geceler iyi bakın kendinize

yok be güzelim 26 yı 27 etmezdi saati bile bellidir yani o kadar.ama galiba kafayı takmıyorum desemde içten içe düşündüm heralde.kendimi mi kandırıyorum ne:1no2:

inşallah geç döllenme olup hamişsindir o halde tatlım...inşallah...:Saruboceq:

sağol canım sende çok tatlısın ama ne yapayım
bende biraz kıtlık varda..anlayamıyorum kusura bakma canım ben böyleyim işte..:çok üzgünüm:

yakamosum iyi geceler tatlım....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....

anam kiminle devam edim koçiş göreve gitti 2 ay sonraya kaldı benim umutlar.sende ne var ne yok bakem

çalışmalar ertelendi yani hadi hayırlısı canım ya..
beni soruyorsan bende değişiklikler var ama hamileliğe bağlayamıyorum bir türlü..
daha demin wcye girdim(bende yılmadan usanmadan gelene gidene anlatıyorum millet bıkacak benden)çok çok az bir damla kahverengi leke gördüm..adetime de 4 gün var..

ay inşallah yerleşmemidir nedir ondan olmuştur.
ama sana bişi sölim ben adetime 1 hafta falan kala ilişkiden sonra böle çok çok az tuvalet kağıdına gelecek şekilde lekelenmelerim oluyodu ordan adet olacağımı anlıyodum senin daha önce böle bişeyin oldumu.olmadıysa hamile olabilirsiiiiiiiiiiiiinnnn.inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…