son gün hamiş kalmışsındır yani inşallah tatlım..zaten yumrta döllenir döllenmez rahime yerleşmiyorki sanırım 48 saat sonra yerleşiyor ve yerleşmeden hemen sonra bhcg hormonunu salgılamaya başlıyor..buda idrar tahlilinde hemen belli olmuyor...ne bilim 1 haftalık olabilir 3-5 günlük olabilir....üfff amma konuştum ya ..kafamçokkarıştı kısacası inşallah hamişsindir...ağzın bal yesin emmmiiii senin.ya ben bu işi anlamıyom.anlatsana bi.şimdi yumurtanın ömrü zaten 24 saat miş ya.yani ne kadar geç döllenebilirkifisfisfis
ya kızlar birşey diyeceğim ama kızmayın...
son gün hamiş kalmışsındır yani inşallah tatlım..zaten yumrta döllenir döllenmez rahime yerleşmiyorki sanırım 48 saat sonra yerleşiyor ve yerleşmeden hemen sonra bhcg hormonunu salgılamaya başlıyor..buda idrar tahlilinde hemen belli olmuyor...ne bilim 1 haftalık olabilir 3-5 günlük olabilir....üfff amma konuştum ya ..kafamçokkarıştı kısacası inşallah hamişsindir...
ay inşallah yerleşmemidir nedir ondan olmuştur.
ama sana bişi sölim ben adetime 1 hafta falan kala ilişkiden sonra böle çok çok az tuvalet kağıdına gelecek şekilde lekelenmelerim oluyodu ordan adet olacağımı anlıyodum senin daha önce böle bişeyin oldumu.olmadıysa hamile olabilirsiiiiiiiiiiiiinnnn.inş
canım benim hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum diyebilirm
sadece adet günümde afedersin
kanamam başladığı zman böyle kırmısı kahverengi arası oluyor ama çok yoğun geliyordu canım bu çok farklı ilk defa adetimden nce oluyor böyle birşey ama
gelen leke de belli belirsizdi yani...
ben çok acıktım yaa...cokacimcoookyahu niye kızalııııımmmmm de bakalım sonra düşünürüz
isim vermek yasak ama (beni engellemeyin)prodüktör alırsan eczaneden şimdiden belli olur hamile olup olmadığın.20 tl
ben çok acıktım yaa...cokacimcoook
ay inşallah yaaaaa ne güzel olurşunlardan 3-5 tane .eee sen naptın ne gibi gelişmeler var belirti varmı
hımmm prodüktörün diğer hamilelik testlerinden ayıran özellikle ben bu konuda pek bir
bilgi sahibi değilimde..
daha yeni eni öğreniyorum
bir de kan tahlili daha kesin sonuç değil mi?
ben çok acıktım yaa...cokacimcoook
anam!!! hamilesin o zaman bu ssatte yeme kız kilo akırsın löp löp et lop lop yağ olur valla
hayır canım benim daha çoooook var çalışmalara devam...devam ama benim kocişde gidiyor bu hafta sonu ve ondan sonra ki hafta sonları...bakalım tutar mı...kaydirigubbakcemile2 zaten burdayken bile ne bu yaaa emireri gibi devamlı görevdeyiz diyor..:roflol:
evet ya şu görev olayı çok manyak yapıyo adamı.mecburiyet olunca insanın tadı kaçıyo.olaydan zevk alamıyosun.çok mu açık oldum
ya sorma bu ara yemediğim şeyleri yiyorum
yaş pasta nadir yerim onu yiyiyorum hatta bu ara takmışım frambuazlı pastaya..
çikolata 1 ayda veya 2 ayda br yerim şimdi 2 hafatada bir yemeye başladım..
ben sporcuyum 2 senedir de yapıyorum ama mecburen spor yapamıyorum bu zamanlarda...
evet kilo aldım ama bşka çarem yok yürüyüş yapıyorum sık sık
o da kilomu koruyor Allahtan
ama şimdi karnım acıktı ya..ne yesem..
bende biliyorum bu saatte yenmez yesen iki kat fazla alıyorsun bu saatte hemde
bunlarn hepsini o kadar ii biliyorum ki nerdeyse beslenme uzmanı olacağım yakında..
millete bunu yemeyin şöyle yiyin derken şu halime bak..cokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:
canım ya internette bi gebelik sitesinde bir çiftin hamilelik dönemlerini anlatan bi video var.yani gerçek olaylar.kadın yunuıs balıklarını eğitiyot onlarla bazı hareketler yapıyo hamile kaldığı andan itibaren doğuma çok az kalana kaar sürekli havuzda.
yani demek istediğim spor bebeğe zararlı olmaz heralde aşırıya kaçmadıkça.bende bugün yürüyüşe başladım evleneli 6 ay oldu 7 kilo aldım .yuh diyorum kendime
evet canım ya hele de görev görev bide bakıyosun yok bişey :1no2: zaten buda engelmiş biliyomusun hamiş kalmaya..:çok üzgünüm:
güldeee gittinmi kıs yemek yemeye...
tebrik ederim amirim nasıl başardın bunu ..kaydirigubbakcemile3 kabiliyet meselesi...
tebrik ederim amirim nasıl başardın bunu ..kaydirigubbakcemile3 kabiliyet meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?