Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ağzın bal yesin emmmiiii senin.ya ben bu işi anlamıyom.anlatsana bi.şimdi yumurtanın ömrü zaten 24 saat miş ya.yani ne kadar geç döllenebilirkifisfisfis
son gün hamiş kalmışsındır yani inşallah tatlım..zaten yumrta döllenir döllenmez rahime yerleşmiyorki sanırım 48 saat sonra yerleşiyor ve yerleşmeden hemen sonra bhcg hormonunu salgılamaya başlıyor..buda idrar tahlilinde hemen belli olmuyor...ne bilim 1 haftalık olabilir 3-5 günlük olabilir....üfff amma konuştum ya ..kafamçokkarıştı kısacası inşallah hamişsindir...

ay inşallah yaaaaa ne güzel olur şunlardan 3-5 tane .eee sen naptın ne gibi gelişmeler var belirti varmı

canım benim hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum diyebilirm
sadece adet günümde afedersin

kanamam başladığı zman böyle kırmısı kahverengi arası oluyor ama çok yoğun geliyordu canım bu çok farklı ilk defa adetimden nce oluyor böyle birşey ama
gelen leke de belli belirsizdi yani...

isim vermek yasak ama (beni engellemeyin)prodüktör alırsan eczaneden şimdiden belli olur hamile olup olmadığın.20 tl

isim vermek yasak ama (beni engellemeyin)prodüktör alırsan eczaneden şimdiden belli olur hamile olup olmadığın.20 tl

hımmm prodüktörün diğer hamilelik testlerinden ayıran özellikle ben bu konuda pek bir
bilgi sahibi değilimde..
daha yeni eni öğreniyorum
bir de kan tahlili daha kesin sonuç değil mi?

ay inşallah yaaaaa ne güzel olur şunlardan 3-5 tane .eee sen naptın ne gibi gelişmeler var belirti varmı

hayır canım benim daha çoooook var çalışmalara devam...devam ama benim kocişde gidiyor bu hafta sonu ve ondan sonra ki hafta sonları...bakalım tutar mı...kaydirigubbakcemile2 zaten burdayken bile ne bu yaaa emireri gibi devamlı görevdeyiz diyor..:roflol:

hımmm prodüktörün diğer hamilelik testlerinden ayıran özellikle ben bu konuda pek bir
bilgi sahibi değilimde..
daha yeni eni öğreniyorum
bir de kan tahlili daha kesin sonuç değil mi?

tabiki kan tahlili en kesin cevabı verir.ama bazı yerlerde kan tahlilini çok pahalıya yapıyolarmış.prodüktorde erken hamileliklere cevap veriyo yani yanılgı payı çok düşük

anam!!! hamilesin o zaman bu ssatte yeme kız kilo akırsın löp löp et lop lop yağ olur valla

ya sorma bu ara yemediğim şeyleri yiyorum
yaş pasta nadir yerim onu yiyiyorum hatta bu ara takmışım frambuazlı pastaya..
çikolata 1 ayda veya 2 ayda br yerim şimdi 2 hafatada bir yemeye başladım..
ben sporcuyum 2 senedir de yapıyorum ama mecburen spor yapamıyorum bu zamanlarda...

evet kilo aldım ama bşka çarem yok yürüyüş yapıyorum sık sık
o da kilomu koruyor Allahtan
ama şimdi karnım acıktı ya..ne yesem..
bende biliyorum bu saatte yenmez yesen iki kat fazla alıyorsun bu saatte hemde
bunlarn hepsini o kadar ii biliyorum ki nerdeyse beslenme uzmanı olacağım yakında..
millete bunu yemeyin şöyle yiyin derken şu halime bak..cokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:

evet ya şu görev olayı çok manyak yapıyo adamı.mecburiyet olunca insanın tadı kaçıyo.olaydan zevk alamıyosun.çok mu açık oldum

evet ya şu görev olayı çok manyak yapıyo adamı.mecburiyet olunca insanın tadı kaçıyo.olaydan zevk alamıyosun.çok mu açık oldum

evet canım ya hele de görev görev bide bakıyosun yok bişey :1no2: zaten buda engelmiş biliyomusun hamiş kalmaya..:çok üzgünüm:

canım ya internette bi gebelik sitesinde bir çiftin hamilelik dönemlerini anlatan bi video var.yani gerçek olaylar.kadın yunuıs balıklarını eğitiyot onlarla bazı hareketler yapıyo hamile kaldığı andan itibaren doğuma çok az kalana kaar sürekli havuzda.

yani demek istediğim spor bebeğe zararlı olmaz heralde aşırıya kaçmadıkça.bende bugün yürüyüşe başladım evleneli 6 ay oldu 7 kilo aldım .yuh diyorum kendime

tebrik ederim amirim nasıl başardın bunu ..kaydirigubbakcemile3 kabiliyet meselesi...

güldeee gittinmi kıs yemek yemeye...

valla az da olsa yedim ama sebze yemği Allahtan ir de ben yemeklere çok az yağ koyarım(vicdanımırahtlatıyorum):roflol:

tebrik ederim amirim nasıl başardın bunu ..kaydirigubbakcemile3 kabiliyet meselesi...

valla kabiliyet ama o kabiliyeti ben de başardım..
evlenince alıyor insan
en çok da eşn yemek yemeyi seviyorsa...
bu arada spor yapmak hamileliğe zarar vermiyor canım biliyorum ama
ilk aylarda tehlikeli..düşük olmasına yol açabiliyor..
hiçbir spor eğitmeni ve doktrlar ilk aylarda izin vermiyor spora..
benim bildiğim böyle ama ileriki aylardaözel hamile sporları yapılıyor tabiiki..

canım şimdi şöle oluyo bebek bebek derken haliyle yoruluyosun enerjiye ihtiyacın oluyo kalıkıp yaş pastayı indiriyosun mideye sonraki gece kızartma yapıyosun onuda aynen sonra tabi uyuyamıyosunuz kokişle ikiniz napcanız aldığınız enerjiyi harcak için çalışıyosunuz bu böle kısır bi döngü devam ediyo .bide bakıyosun löp löp yağ olmuşsun.pantolonlarının sadece biri oluyo sadece onunla işe gidip geliyosun.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…