valla az da olsa yedim ama sebze yemği Allahtan ir de ben yemeklere çok az yağ koyarım(vicdanımırahtlatıyorum):roflol:
valla kabiliyet ama o kabiliyeti ben de başardım..
evlenince alıyor insan
en çok da eşn yemek yemeyi seviyorsa...
bu arada spor yapmak hamileliğe zarar vermiyor canım biliyorum ama
ilk aylarda tehlikeli..düşük olmasına yol açabiliyor..
hiçbir spor eğitmeni ve doktrlar ilk aylarda izin vermiyor spora..
benim bildiğim böyle ama ileriki aylardaözel hamile sporları yapılıyor tabiiki..
kızlar ben bişey sorucam oralarda tecrübeli birileri varmı
kızlar ben bişey sorucam oralarda tecrübeli birileri varmı
canım şimdi şöle oluyo bebek bebek derken haliyle yoruluyosun enerjiye ihtiyacın oluyo kalıkıp yaş pastayı indiriyosun mideye sonraki gece kızartma yapıyosun onuda aynen sonra tabi uyuyamıyosunuz kokişle ikiniz napcanız aldığınız enerjiyi harcak için çalışıyosunuz bu böle kısır bi döngü devam ediyo .bide bakıyosun löp löp yağ olmuşsun.pantolonlarının sadece biri oluyo sadece onunla işe gidip geliyosun.delikafadulden
sor canım tecrubeli sayılmayız ama cevaplamaya çalışırız
ne olursa olsun yapmamalısın tatlım...saat 18 den sonra yenen yemekler vücutta saklanıyor biliyosun dimi...kaydirigubbakcemile boyun ve kilon kaç güldecim...
selam kızlar ..
hamile kalanlar sizde ne gibi bir akıntı olmuştu?? ya da olmuşmuydu??
selam kızlar ..
hamile kalanlar sizde ne gibi bir akıntı olmuştu?? ya da olmuşmuydu??
pantolonların payı yok mu canikom...açıver...kaydirigubbakcemile3
canım biliyorum 2 yılda sağlıkla yaşamak için öğrenmediğim şey kalmadı bayağı bir bilgi sahibiyim aslında bu konuda (övünmelk amaçlı söylemiyorum yanlış analama)
yazın 7den sonra kışın altıdan sonra birşey yenmemeli..çay bile..
ama bu ara böyleyim düzene girer benimki merak etme...
alsam bile dengelemeye çalışırım her zaman.. kendimi salmam..
yazları özellikle çöp gibi olurum haftada 5 gün spor yaparım..hiç aksatmadan..
kilom58 boyum1.69-1.70 arası canım
vaaaaaaaaaaavvv fıstık gibiyim desene...kaydirigubbakcemile5 bende 1.75 boyunda 66 kiloyum...:sm_cool:
benim adetime 10 gün vardı normalde ama 3gün önce hafif hafif kahve rengi lekelenmeler başladı adet oldum sandım yıkıldım ama öylece kaldı şu durumda 4günüm var ama hala regl olmadım düne kadar sancım vagdı bugü oda yok ne dersiniz hamile olabilirmiyim hiç böyle olmazdıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?