Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ne olursa olsun yapmamalısın tatlım...saat 18 den sonra yenen yemekler vücutta saklanıyor biliyosun dimi...kaydirigubbakcemile boyun ve kilon kaç güldecim...

pantolonların payı yok mu canikom...açıver...kaydirigubbakcemile3

benim adetime 10 gün vardı normalde ama 3gün önce hafif hafif kahve rengi lekelenmeler başladı adet oldum sandım yıkıldım ama öylece kaldı şu durumda 4günüm var ama hala regl olmadım düne kadar sancım vagdı bugü oda yok ne dersiniz hamile olabilirmiyim hiç böyle olmazdıda

ne olursa olsun yapmamalısın tatlım...saat 18 den sonra yenen yemekler vücutta saklanıyor biliyosun dimi...kaydirigubbakcemile boyun ve kilon kaç güldecim...

canım biliyorum 2 yılda sağlıkla yaşamak için öğrenmediğim şey kalmadı bayağı bir bilgi sahibiyim aslında bu konuda (övünmelk amaçlı söylemiyorum yanlış analama)
yazın 7den sonra kışın altıdan sonra birşey yenmemeli..çay bile..
ama bu ara böyleyim düzene girer benimki merak etme...
alsam bile dengelemeye çalışırım her zaman.. kendimi salmam..
yazları özellikle çöp gibi olurum haftada 5 gün spor yaparım..hiç aksatmadan..
kilom58 boyum1.69-1.70 arası canım

rinadacım hoşgeldin
seninle reglimiz aynı canım
benim de 4 günüm var demin bende de lekelenme oldu..
ben bekleyeceğim ama sen beklemek isteiyorsan yarın ilk işin kan tahlili yaptırmak olsun..
orada 10 gün nceden bile sonuç alınıyor canım

vaaaaaaaaaaavvv fıstık gibiyim desene...kaydirigubbakcemile5 bende 1.75 boyunda 66 kiloyum...:sm_cool:

vaaaaaaaaaaavvv fıstık gibiyim desene...kaydirigubbakcemile5 bende 1.75 boyunda 66 kiloyum...:sm_cool:

yok canım yaa
kendimi beğenmem bu isyan değil de hoşlanmıyorum kendimi övüp beğenmekten
ama bence esas fıstık gibi olan sensin
ben sporu bıraktım diye biraz vücudum saldı senin boyun dha uzun olduğu için kilonu saklayabilirsin canımyerimsenibenyerimseniben

canım tarihlerini tam anlamadım ama yerleşme kanaması olabilir ama bazı bayanlarda yumutlama dönemlerinde de kanama olabiliyomuş onu hesapla eğer yumutlama döneminde olmadıysa yerleşmedir.kan testi yaptırsana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…