selam kızlar ..
hamile kalanlar sizde ne gibi bir akıntı olmuştu?? ya da olmuşmuydu??
benim adetime 10 gün vardı normalde ama 3gün önce hafif hafif kahve rengi lekelenmeler başladı adet oldum sandım yıkıldım ama öylece kaldı şu durumda 4günüm var ama hala regl olmadım düne kadar sancım vagdı bugü oda yok ne dersiniz hamile olabilirmiyim hiç böyle olmazdıda
rinadacım hoşgeldin
seninle reglimiz aynı canım
benim de 4 günüm var demin bende de lekelenme oldu..
ben bekleyeceğim ama sen beklemek isteiyorsan yarın ilk işin kan tahlili yaptırmak olsun..
orada 10 gün nceden bile sonuç alınıyor canım
bak ummuhan ben onu biliyorum hamileyken rahim açık ve aşağıda olduğu için enfeksiyon kapma olasılığı yüksek oda akıntıya sebep oluyor
yok canım yaa
kendimi beğenmem bu isyan değil de hoşlanmıyorum kendimi övüp beğenmekten
ama bence esas fıstık gibi olan sensin
ben sporu bıraktım diye biraz vücudum saldı senin boyun dha uzun olduğu için kilonu saklayabilirsin canımyerimsenibenyerimseniben
bende de var kızlar..
ama şunu merak ettim enfeksiyonlu olursa akntı kokulu olur ..(afedersiniz de)
ama arkdaşalr hamilelik belirtisinde akıntının kokulu olması olmaz diyorlardı
2 gündür 3kere idrar testi yaptım ama çıkmada sözde buay stres yapmıycaktık işte böyle son 5 güne girince ipler geriliyor
canım stres yaptığın ay olmuyr ben denedim
bende öyleyim..
senin kaçıncı ayın canım yani ne kadardır istiyorsunuz??
şöyle anlatayım güldecim ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında oğlum var oğlum 3yaşına gelince ona bi kardeş istedik 1yıl bekledik olmayıca hsg di hormondu spermiyografiydi iğne ilaç 2yıldır uğraşıyoruz dr lar sorun yok bekleyin gençsiniz diyo am aeşim evin tek oğlu ailesi biraz tedirgin oluyo açıkçası bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?