Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslarrr geldı kırmızılarr...bende bu aya kaldım,,hayırlısı:)umutlanmadığım kadar varmış cok sakındım hıçç düşünmüyodum iyi ki de ole yapmışım...kırmıızıları gorunce hiiçç uzulmedım...

kıslar şimdilik gidiyorum orada olursanız sonra görüşürüz...

ebrucum sabah asu rüyamda ebru diye birinin hamile olduğunu gördüm dedi
ama bende hangi ebru bilmiyorum canm

ebrucum sabah asu rüyamda ebru diye birinin hamile olduğunu gördüm dedi
ama bende hangi ebru bilmiyorum canm

yok ben değilim bu gün test yaptırcım önce sağlık ocağında idrar orda pozitif çıktı sonra gittim kan tahlili yaptırdım ordada 0.27çıktı yani negatif

Ayy çok saçma ya hala böyle düşünen insanlar var mı..Allah oğluna sağlıklı uzun ve hayırlı ömür versin canım.sen kafana takıpta stres yapma bu bir engel biliyorsundur umarım...yasakkelime

tabiki biliyorum Allaha şükür ama uzun süre geçmesi beni tedirgin ediyor ama tabiki Rabbim önce hiç olmayanlara nasib etsin sonra bana şu 3 yıldır bebişi olmayanları öyle iyi anladımki

kızlar bide size dün yaşadığım üzücü bir olaydan bahsetmek istiyorum komşumuz vardı 4 yıllık evli ama henüz 8 aylık hamileydi mutfak dolabına uzanıyor bişey almak için .ogün anlamıyor.2-3 gün sonra bebeğin hareketsizliğini farkedip dr unu arıyor oda gel diyor gittiğinde bebeğinin aryık yaşamadığını öyreniyor sebebi ise bebeğin emzikten düşmesi beslenememesi.yani sadece önlem ağır kaldırmamak değil henüz eve getirmediler kadını çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…