Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

vallah bugün beni sağlık ocağındaki doktar bi ümitlendirdi koşarak gittim kan testi yaptırmaya kesin hamilesin dedi

ya artık nıye sohbet odalarına gıremıyoruz bılen varmı yoksa benmı tek gıremıyorum?

canım bana da öyle oluyor çift pencere açınca oluyormuş arkadaşlar böyle dedi..

Kıs bekle dedik sana umutsuz yengeç gibi davran demedik a.s.

ee..yengecim sonuçta..burcumun özellliği:))

vallah gulde en iyisini yapıyon canım umutlanma benim kimi sonu kötü oluyo

ben aptal olmamak için ümitlenmiyorum zaten

burdamısınız kızlar

evet canım buradayız:))

kahve canım kahve..bir deçözebilsem.. ne olduğunu

öylenleyin ablamla konuştum o da 9 aylık oğlu var o öyle adetine 5gün kala lekelenme olmuş hemen ogün test yapmış hamile çıkmış yani adetine 5 gün kala hamile olduğunu öğrenmiş o beni sevindirdi çünkü bende şuan öyleym

ben hemen atlamayacağım teste
biliyorum yok çıkacak çünkü ablan için de hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ebrucum böyle insanlara kanma yaa
sonra hüsrana uğruyorsun...kimseyi dinleme canım

kızlarr bugun hıç bı yazmığıma cevap yokk hayırdırr?bı hafta gırmedım unuttunuz mu benı,,bı selam bıle veren yok...sengözlerimebaksanab

slm kızlar kimler var bakalım bizimkilerden, uzun zamandır evde internet olmadığı için pek giremiyodum ama artık kavuştum ama bu geçen sürede bende bi değişiklik olmadı yine hamiş değilim

kızlarr bugun hıç bı yazmığıma cevap yokk hayırdırr?bı hafta gırmedım unuttunuz mu benı,,bı selam bıle veren yok...sengözlerimebaksanab

yok canım sayfalar nasıl ilerliyor anlayamıyoruz kusura bakma okyerimseniben

slm kızlar kimler var bakalım bizimkilerden, uzun zamandır evde internet olmadığı için pek giremiyodum ama artık kavuştum ama bu geçen sürede bende bi değişiklik olmadı yine hamiş değilim

hoşgeldin canım :))a.s.

ben atladım hemde 3kere sonuç mağlum tabi

benimki de kesin öyle olacak..bekleyelim görelim canımm.

ebrucum böyle insanlara kanma yaa
sonra hüsrana uğruyorsun...kimseyi dinleme canım

canım doktar dedik o bilmicekte ben mi bilcem tahlil sonucunu söyledi zaten hemşire kağıda pozitif yazmıştı nasıl inanmayım adetimde gelmemişti bütün belirtiler vardı kafayı yicem ya

özlemmmcimmm hoşşşgelldinnn
valla şimdi seni geçiriyordum aklımdan
ama eşinin evde olduğunu hatırladım o yüzden girmemiştir dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…