kızlar günaydın adet tarihim dün dü ama hala olmadım test yaptım sabah ama yine çıkmadı son zamanlar bazı olaylar yaşamıştım iş ve aile gibi onlara baglıyorum geçikmeyii ilk kez olunca biraz umjtlanmıştım ama olmadı salık olsun
kızlar günaydın adet tarihim dün dü ama hala olmadım test yaptım sabah ama yine çıkmadı son zamanlar bazı olaylar yaşamıştım iş ve aile gibi onlara baglıyorum geçikmeyii ilk kez olunca biraz umjtlanmıştım ama olmadı salık olsun
alanya07 canım 1 hafta nasıl dayandın hayret sen istikrarlı biri olaraktan biz yap desek dinleyecekmisin?
Günaydın kızlarr
alanya test yapsana ya 1 hafta geçmiş abowww
alanya kac gunde adet oluyorsun, eger kisa ise bir iki gun daha bekle uzunsa da testini yap canim....stres falan yapmissan vucudunun dengesi de bozulmus olabilir...kendini iki duruma da hazirlayarak testini yap ama...insallah senin icin en hayirli sonuc cikar canim
esteryacım senin hamişliğin kesinleşti mi tatlım...bize kızamık çıkarttırmıştın.....
evet canım ya size az cektirmedim bugun 5+1 oldum :)
günaydın ablacım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bişey sorabilirmiyim şu hamilelerde olan akıntı sendede oldumu bende 3 sabahtır hafif bir akıntı oluyo
canım bende akıntı hafif olmustu kayda deger degildi
alanyacım ALLAH RIZASI ICIN su testi yap artık be guzelim
ablacım yapıcam ama wc gittim idrarım gelmedi akıntı benimde çok değil sabahları hemen 1 kaç damla 3 gündür
gel ablacım hem destek olursun ama eğerki varsa bebişim dünyalar benim olur abla sen idrardami ögrendin kandamı bide kaçıncı gün ögrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?