Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CNM ÜZÜLME YA HERŞEY NASİP bende sabah test aldım benimde 1 hafta geçti test bana bakıyo ben teste csaret edemiyorum

Sağlık olsun bitanem gün gelecek şans gülecek bizlere de :asigim::asigim:

alanya07 canım 1 hafta nasıl dayandın hayret sen istikrarlı biri olaraktan biz yap desek dinleyecekmisin?

alanya07 canım 1 hafta nasıl dayandın hayret sen istikrarlı biri olaraktan biz yap desek dinleyecekmisin?

cnm ünaydın dün akşam yatarken karar verdiğimi düşünüyodum sabah hafif bir mide bulantım var gibiydi psikolojikde olabilir ama şimdi bütün cesaretim gitti dr tel açtım ben adet düzenleyici kullanıyordum olmadıysa bekle şuan yapacak birşey yok dedi belki hamilede olabilirsin dedi

alanya kac gunde adet oluyorsun, eger kisa ise bir iki gun daha bekle uzunsa da testini yap canim....stres falan yapmissan vucudunun dengesi de bozulmus olabilir...kendini iki duruma da hazirlayarak testini yap ama...insallah senin icin en hayirli sonuc cikar canim

cnm benim adet döngüm 30 gün bugün ocak 29 adet olmuştum

GÜNAYDIN KIZLARRRRnasılsınız bugun...alanya canım test yap bole muallakta kalamk daha zor bence...inş hamılesındır:Saruboceq:

günaydın ablacım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bişey sorabilirmiyim şu hamilelerde olan akıntı sendede oldumu bende 3 sabahtır hafif bir akıntı oluyo

canım bende akıntı hafif olmustu kayda deger degildi
alanyacım ALLAH RIZASI ICIN su testi yap artık be guzelim

gel ablacım hem destek olursun ama eğerki varsa bebişim dünyalar benim olur abla sen idrardami ögrendin kandamı bide kaçıncı gün ögrendin

gel ablacım hem destek olursun ama eğerki varsa bebişim dünyalar benim olur abla sen idrardami ögrendin kandamı bide kaçıncı gün ögrendin

canımcım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. benim reglime 3 gun kala 2. cizgi cok silik cıkmıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…