Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1 yıllık evliyim 3 ay korunmdık bu ay sevgili arnavut güzelinin kürünü uyguladım adet günümde leke geldii <baya ve sancım vardı ben adet olucam sandım sonra baktım bişey yok ümitlendirmekte istemedim kendimi belirtiler vardı göğüs sertleşmesi ucunda damar belirlmişti kasık ağrısı bel ağrısı dayanamadım iilk kez test yaptı ikinci çizgi çok belirgin deildii
bi kaç gün daha olmazsam kan tahilili yaptırırım dedim sağlık ocağına gittim ordada idrar varmış kan yokmuş meğer öylesine verdim tahlil hemşire hemen çağırdı hamilesin diye şok oldum

hala inanamıyorum daha doktora gitmedim haftaya nasipse gidicem şu an belirtiler kabızlık hiç olmazdım önceleri yorgunlk ve göğüste deişiklik var Allah herkese yaşatsın bu duyguyu tüm isteyenlere

tebrikler hayırlısı olsun herkese nasip etsin

Günaydın Kızlar. Nabersiniz? Destna gözünaydın cnm. Hayırlısı olsun.

Kızlar bugün 2 li tarama testine gidicez. Dua edin bize teyzeleri güzel haberlerle gelelim.

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ama hemen sonuçlar çıkmıyor bildigim kadarıyla 2 hafta sonra bende gidicem canım bana ayrıntıları anlatırmısın gelince unutma beni:))

belki cinsiyetinide görürsün kız

Tebrikler a.s.
kürü anlatırmısın??

bır arnavut guzelı kurunden hamıs kalan dahaaaaa.....kıslar sıze anlatmıstım...ılk defa gecen ay denedım bende ve o ay hamıs kaldım...sızde deneyınnnnnnn.......

saol handan 2546 iyi dileklerin için teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...0-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-bir-kur.html
daha geniş bilgi almak isteyen burdan bakabilir 1çay kaşığı bal ve polen tozu her sabah aç karşınına 1 çay kaşığı ben eşimle birlikte yedim. adetin 5 gününden sonra adaçağı yağını pamuğa damlatıp tampon yapıp rahime koyuyoruz ben 3 gün koyabildim

canlarimm daha nasill diyeyimm boll hamislii gunlerr hepinizeee:sm_cool:ceylanimm ne olduu yaptinmii dun gece dediklerimizi:jeyyar::jeyyar:

Saol cnm. Ense kalınlığı ölçülücek ya ordan en azından biraz ipucu alırız iyi olup olmadığına dair. Gelince yazarım zaten merak etme. Dediğin gibi belki doktor söyler cisiyetini. Yinede umutlandırmıyorum kendimi. Senin nasıl gidiyo hamişlik.?

1 cay kasıgı polen ve 1 cay kasıgı balı karıstırıyosunuz...bıde ben ıcıne tarcın ılave ettım.oda rahmı temızlıyo...her sabah ac karınka 1 tatlı kasıgı yıyosunuz.......bırde adacayı yagı onuda adetınız bıttıkten sonra 1 hafta uyguluyosunuz.....pamugun ucuna yagı damlatın ve rahmınıze tanpon seklınde uygulayın...accık ıcıne gırsın....azcık yakıyo...ama cok degıl....ben sabah 10 gıbı koydum 4 gıbı cıkarttım.....bunun yanında bırde hergun 3 tane kuru ıncır yedımmmmmm...deneyın arkadaslarrrrr.....

SİZEDE MAŞALLAH TATLIM CANIM BENİM BİDAHAKİ KONTROLÜMDE 12.HAFTANIN BAŞI OLACAK ACABA İKİLİ TESTTE YAPILSIN DİE BİRAZDAHA BEKLEYİPMİ GİTSEM YOKSA DOKTORUM YAPARMI ? BENDEN KAN VE İDRAR TESTİ İSTEDİ ONLARI YAPTIRIP GİDİCEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…