yapıcam cnm ama tek çizgi korkusu
merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1 yıllık evliyim 3 ay korunmdık bu ay sevgili arnavut güzelinin kürünü uyguladım adet günümde leke geldii <baya ve sancım vardı ben adet olucam sandım sonra baktım bişey yok ümitlendirmekte istemedim kendimi belirtiler vardı göğüs sertleşmesi ucunda damar belirlmişti kasık ağrısı bel ağrısı dayanamadım iilk kez test yaptı ikinci çizgi çok belirgin deildii
bi kaç gün daha olmazsam kan tahilili yaptırırım dedim sağlık ocağına gittim ordada idrar varmış kan yokmuş meğer öylesine verdim tahlil hemşire hemen çağırdı hamilesin diye şok oldum
hala inanamıyorum daha doktora gitmedim haftaya nasipse gidicem şu an belirtiler kabızlık hiç olmazdım önceleri yorgunlk ve göğüste deişiklik var allah herkese yaşatsın bu duyguyu tüm isteyenlere
merhaba kızlar ben yeni üyeyim 1 yıllık evliyim 3 ay korunmdık bu ay sevgili arnavut güzelinin kürünü uyguladım adet günümde leke geldii <baya ve sancım vardı ben adet olucam sandım sonra baktım bişey yok ümitlendirmekte istemedim kendimi belirtiler vardı göğüs sertleşmesi ucunda damar belirlmişti kasık ağrısı bel ağrısı dayanamadım iilk kez test yaptı ikinci çizgi çok belirgin deildii
bi kaç gün daha olmazsam kan tahilili yaptırırım dedim sağlık ocağına gittim ordada idrar varmış kan yokmuş meğer öylesine verdim tahlil hemşire hemen çağırdı hamilesin diye şok oldum
hala inanamıyorum daha doktora gitmedim haftaya nasipse gidicem şu an belirtiler kabızlık hiç olmazdım önceleri yorgunlk ve göğüste deişiklik var Allah herkese yaşatsın bu duyguyu tüm isteyenlere
Günaydın Kızlar. Nabersiniz? Destna gözünaydın cnm. Hayırlısı olsun.
Kızlar bugün 2 li tarama testine gidicez. Dua edin bize teyzeleri güzel haberlerle gelelim.
Tebrikler a.s.
kürü anlatırmısın??
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım ama hemen sonuçlar çıkmıyor bildigim kadarıyla 2 hafta sonra bende gidicem canım bana ayrıntıları anlatırmısın gelince unutma beni:))
belki cinsiyetinide görürsün kız
Teyzelerini üzmez meleğimiz dualarımız sizinle a.s.a.s.
Iyi gidio çok şükür mojikiju doktor kontorolünü bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?