Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylancım çıkmadımda daha öncelerii yazmıyodum karıştırdım biraz acemiyim dahaa:))

bu kür diğerlerinden daha koly geldi ondan uyguladım rahatça deneyebilirsiniz.bol hamişlii günlerr:))

inşallahhhhhhh regl olamazsın bu durumda söylenecek başka bişey varmı sizce :)))

İnşallah hamileyimdir canım ya bugünde olmadım henüz bakalım o kdara sabırsızımki birde bu gece sabaha kadar uyuyamadım göğüslerimin ağrısından vede şişliğinden halende bu durum devam ediyo.Meraktanda çatlıyacam acabamı diye :))

cevap yazdım ya kuzumm
Bu ay bende incir bal tarçın yoğurt karışımı yedim ama atlaya atlaya :))))))))))

Yapmam mı zuzum baksana benim gözlere sengözlerimebaksanab
iyiiiii icimm rahatladii bugunkii dersin ise yavyumm
kendini sicakk tut agir kaldirmaa ayaklarinn hepp havaya dikk tamam mii anladinmiiii:çok üzgünüm: yarinn aynii islemlerii yine uygulaaaa:jeyyar::jeyyar:şakkıdı

alanyaaa...canim cok sevindim...bak sabrin sonu selamet...saglicakla kucagina al insallah o cennet kokulu melegini
darisi tum isteyenlere icinde bana da :)

iyiiiii icimm rahatladii bugunkii dersin ise yavyumm
kendini sicakk tut agir kaldirmaa ayaklarinn hepp havaya dikk tamam mii anladinmiiii:çok üzgünüm: yarinn aynii islemlerii yine uygulaaaa:jeyyar::jeyyar:şakkıdı

canım bugün ara yarın zaten dr.a gideceğim hayırlısu..

COKK ACIKTIMM BEN BIR SU ISIMI YAPIMM GELIRIMM OKK ayrica ceylanimm belki usutmusundur o yuzden bobreklerine vurmustur orayi sicaktut bide su ic klomen hakkinda pek bilgim yokk canimmyerimseniben

COKK ACIKTIMM BEN BIR SU ISIMI YAPIMM GELIRIMM OKK ayrica ceylanimm belki usutmusundur o yuzden bobreklerine vurmustur orayi sicaktut bide su ic klomen hakkinda pek bilgim yokk canimmyerimseniben

oyyy sofraya bak cokacimcoook
Hayatım sorma canım bugün kasıklarımda çok acı birde sağ böbreğimde belime doğru :1no2:

kızlar şuan ağlıyom hamileyim

alanya07 çok tebrik ederim canım inan okuyunca benimde gözlerim doldu.benimde dun adet olmam gerekiyordu ama olmadım henüz inşallah hayırlısı bekliyorum dörtgözle.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım tekrar tebrik ederim.a.s.

selam arkadaşlar biriniz bişeyler yazın delirmek üzereyim,çok mutsuzum,geçen ay 10 gün geçmişti okuyanlar bilir dr gittim minik kistin var dedi söktürücü verdi adetim geldi nerdeyse 10 gün sürdü,şimdide 29 unda olmam lazımdıbugün adet geçeli 4üncü gün sabah idrar testi yaptım,negatif,hala hastalanmadım,ne adet nede hamilelik belirtisi yaşıyorum ,sadece suratımda farklı olarak kabuk şeklinde yaralar arada kasık sancısı (ki bu kasık sancısı bende hep oluyo)halsizlik ,her ay aynı şey test yapmaya bile korkar oldum artık,1 yıl bitti bi sorunda yok diyo dr,kullandığım testin markasınimo iyimi bilmiyorum,bide arada kasığımın üstü kaşınıyo tatlı tatlı ,göğüs kaşıntısı ağrısı hiç yok zaten hastalanıcağım zamanda hiç olmaz bende ,kan grubum negatif eşimle kan uyuşmazlığı var varsada bi an önce iğne yaptırmak isterdim ,ooff ya nolur yardımmmmmm.....bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…