selam arkadaşlar biriniz bişeyler yazın delirmek üzereyim,çok mutsuzum,geçen ay 10 gün geçmişti okuyanlar bilir dr gittim minik kistin var dedi söktürücü verdi adetim geldi nerdeyse 10 gün sürdü,şimdide 29 unda olmam lazımdıbugün adet geçeli 4üncü gün sabah idrar testi yaptım,negatif,hala hastalanmadım,ne adet nede hamilelik belirtisi yaşıyorum ,sadece suratımda farklı olarak kabuk şeklinde yaralar arada kasık sancısı (ki bu kasık sancısı bende hep oluyo)halsizlik ,her ay aynı şey test yapmaya bile korkar oldum artık,1 yıl bitti bi sorunda yok diyo dr,kullandığım testin markasınimo iyimi bilmiyorum,bide arada kasığımın üstü kaşınıyo tatlı tatlı ,göğüs kaşıntısı ağrısı hiç yok zaten hastalanıcağım zamanda hiç olmaz bende ,kan grubum negatif eşimle kan uyuşmazlığı var varsada bi an önce iğne yaptırmak isterdim ,ooff ya nolur yardımmmmmm.....bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen,
kızlar şuan ağlıyom hamileyim
ceylancim hamilemisin yoksaa? benimde böbregime vuruyordu kasigimin agrisi.hadi hayirlisi bakalim..
canım hayırlısı ama daha yumoşlarım çatlamadı ki :uhm:
klomen tatlım. hatırlasana ben gecen ay klomen yüzünden ne kasık sızlaması çektim. bazılarında cok fazla ağrı yapıyormus işte. şimdi yumurtanın sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor bir bakımada. zaten yarın catlama günün normal bu gun cok sizlaması.
kız yoksa kayınpederine sinirlendiğinde, sinirdenmı çatladı neyaptınnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
klomen tatlım. hatırlasana ben gecen ay klomen yüzünden ne kasık sızlaması çektim. bazılarında cok fazla ağrı yapıyormus işte. şimdi yumurtanın sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor bir bakımada. zaten yarın catlama günün normal bu gun cok sizlaması.
kız yoksa kayınpederine sinirlendiğinde, sinirdenmı çatladı neyaptınnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
patricia cım klomenmi yapıyo kasık ağrısını benimde belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar var ama adet olamıyorum acaba o pembe akıntıyıda klomen mi yapıyo
oyyyy Patriciam bana da cevap yazarmış süprizzzzz Kıs çatlamasın abooo yeni çalışmalara başladık :1hug:ŞenizŞenizgel Öpem seniŞeniz
canım klomen yumurtlama doneminden baslıyo taaaaa regl olana kadar kasıkta sızlama yapıyo tabı bende siddetli olmadı ama ağrıdan yerinden kalkamayanlarda var tabi. hımm bide beni geçen ay 3 gun geciktirmiştiklava:
ceylancım sen klomen kullanmışmıydın bu ay seninde adetin geciktimi noluyoki yaa neden adet olamıyorum ben
Canımm benim klomen kullandım bugün daha 13.günüm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?