Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim adet olamadığın için kasık sancısı yapar adaçayı iç söktürür tabii hamile değilsen Güzelim kan uyuşmazlığı varsa bir dr.gitsene biran önce kan testine güvenme idrara

ceylancim hamilemisin yoksaa? benimde böbregime vuruyordu kasigimin agrisi.hadi hayirlisi bakalim..

canım hayırlısı ama daha yumoşlarım çatlamadı ki :uhm:

klomen tatlım. hatırlasana ben gecen ay klomen yüzünden ne kasık sızlaması çektim. bazılarında cok fazla ağrı yapıyormus işte. şimdi yumurtanın sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor bir bakımada. zaten yarın catlama günün normal bu gun cok sizlaması.
kız yoksa kayınpederine sinirlendiğinde, sinirdenmı çatladı neyaptınnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

oyyyy Patriciam bana da cevap yazarmış süprizzzzz Kıs çatlamasın abooo yeni çalışmalara başladık :1hug:ŞenizŞenizgel Öpem seniŞeniz

slm kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 4. günüm dün garip bişey yaşadım afedersiniz kilodum pembe boyanmış acaba giydiğim eşyalarmı boyadı dedim ama pembe bişey giymedim hatta altımda siyah eşofmanım vardı kan değil bu akıntı ama rengi toz pembe ve kilodun heryerini boyamış neyki bu şimdi fikri olan varmı eğer yerleşme kanamasıysa testte bugün çıkmaz dimi

patricia cım klomenmi yapıyo kasık ağrısını benimde belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar var ama adet olamıyorum acaba o pembe akıntıyıda klomen mi yapıyo

patricia cım klomenmi yapıyo kasık ağrısını benimde belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar var ama adet olamıyorum acaba o pembe akıntıyıda klomen mi yapıyo

canım klomen yumurtlama doneminden baslıyo taaaaa regl olana kadar kasıkta sızlama yapıyo tabı bende siddetli olmadı ama ağrıdan yerinden kalkamayanlarda var tabi. hımm bide beni geçen ay 3 gun geciktirmiştiklava:

oyyyy Patriciam bana da cevap yazarmış süprizzzzz Kıs çatlamasın abooo yeni çalışmalara başladık :1hug:ŞenizŞenizgel Öpem seniŞeniz

ceylanım güzelim cimcimem Şeniz gel ben çatlatam senın yumurtaları iğneye hiç gerek yok kuzummm:roflol::roflol:

canım klomen yumurtlama doneminden baslıyo taaaaa regl olana kadar kasıkta sızlama yapıyo tabı bende siddetli olmadı ama ağrıdan yerinden kalkamayanlarda var tabi. hımm bide beni geçen ay 3 gun geciktirmiştiklava:

hmm demekki klomen gecikmede yapabiliyo belkide o toz pembe renkli akıntıda ondandır en son 18 ocakta adet olmuştum bugün martın 5 i ve adetimin üstünden 46 gün geçti normalde en son 43. gün mutlaka olurdum neyse artık hayırlısı

Kıslar bende hala beklemedeyim ya dun adet olmam gerekirdi henüz olmadım artı bugun istiğfar ettim ilk sabah ne yediysem çıkardım

Canımm benim klomen kullandım bugün daha 13.günüm :1hug:

benim şu da var yanlız klomeni kullandım bitti yumurtalar büyürken tedaviyi bırakmak zorunda kaldım biliyosun çatlatma iğnesi falan olmadı belki bununda etkisi olmuş olabilir belkide yumurtalar büyüyüp kiste dönüşmüştür ama kist olduğu zaman adet olamıyomuki insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…