Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak adet tarihim 8 mart ama bugün test yapsam çıkarmı acaba çok merak ediyorummm

canım acele etme..anlıyorum seni ama bekle adet gününü hastalanmazsan yaparsın test..öncesinde yapılan testlerin olumsuz çıkma ihtimalleri var bu pssikolojini bozar canım benim..

inşallah en kısa zamanda allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin

Hamişleri tebrik ediyorum inş. hayırlısıyla kucağımıza alırız.Kızlar müjdeli haberlerinizi bekliyorum.Hamilelik güzel giyor valla özledim hepinizi iş için şehir dışındaydım iş hamilelik dinlemiyor yoğun çalışıyorum fabrikada doğurucam heralde böle giderse:roflol:

severcim, erkekse giciklik yap adetim duzensiz muayeneye gidecem die

canım erkek ve aşırı burada yazmıyayım şimdi ona kalkıp öyle bişey dersem herhalde beni burda rezil eder bi kere kavga ettik yerine geçicem diye korkuyo beyefendide patrona şikayet etti patronumda kendi işini kendin hallet demiş iyidir benim patronum ya bi tanedir aslına ona söyleyebilirim ama şimdi değil ((

severcim seni cok iyi anliyorum, benim onceki isimde oyle bir tip vardi...kadinsal mazeret, rutin kontrol dersen ustune pek gitmeyecektir diye dusunuyorum

severcim seni cok iyi anliyorum, benim onceki isimde oyle bir tip vardi...kadinsal mazeret, rutin kontrol dersen ustune pek gitmeyecektir diye dusunuyorum

evet rutın kontrolum dersem sağlık ya bişey demez herhalde bakalım şu adetim geçsin önce iyi bi doktor bulayım ondan sonrada gideyim kendi doktorum 5 ay sonra gel demişti 25 aralıkta 3 ay oldu daha bide çok yaşlı bende huy bu maalesef bi doktora gidersem kolay kolay değiştiremem

Ceylanım ben 9 mart demiştim ama bu ay erken regl oldum. hatta bugün bitmek üzere bileee. gene gitti yımırtalarım çöpe yaaaaa :a015::a015::çok üzgünüm:

ceylan valla bravo sana :)) burdakılerı dert yananları cozum arayanları içi sıkılanları ne guzel rahatlatıyosun.enerjın cok ıyı hıc bıtmesın ınsallah :) rabbım senıde sewındırsın bı an once.eksık olma kendı adıma ve herkesın adına teşekkur edıyorum sana

ayy Alanya hamileymişsinnnn..gözün aydın.

cook tebrik ederim.. darısı başımıza insallahh r-Rabbim bize de yaşatır bu duyguyuuuuuuuu...

Canımsınız yaaİnşallah sizler olduğunuz müddetçe bitmez 8.aydayım hala umutluyum biliyorum Rabbim nasip ettiğinde sağlıklı verecek ben ve biz elimizden geleni yapalım dimi CADIARZU
:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım gozunaydın:))tebrık ederım.sorunsuz bı hamılelık gecırmen dılegıyle ınsallah .dıkkat et kendıne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…