arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak adet tarihim 8 mart ama bugün test yapsam çıkarmı acaba çok merak ediyorummm
alanya 07 tebrik ederim hayırlı bi hamilelik geçir inşallah idrar testi yaptınmı yaptıysan ne zaman öğrendin hamileliğini
severcim, erkekse giciklik yap adetim duzensiz muayeneye gidecem die
canım Allah kucağında görmeyi sağlıkla nsip etsin..
bak dün gece ne kadar mutsuzdun sana demiştim:))yerimsenibenyerimsenibenhihoyyyt
evet cnm çok mutluyum allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın:1hug:
severcim seni cok iyi anliyorum, benim onceki isimde oyle bir tip vardi...kadinsal mazeret, rutin kontrol dersen ustune pek gitmeyecektir diye dusunuyorum
canım benim ben regl oldum benimki artık nisana...
sen üç ay sonra hamile oldun değil mi???
Ceylanım ben 9 mart demiştim ama bu ay erken regl oldum. hatta bugün bitmek üzere bileee. gene gitti yımırtalarım çöpe yaaaaa:a015::a015::çok üzgünüm:
ceylan valla bravo sana :)) burdakılerı dert yananları cozum arayanları içi sıkılanları ne guzel rahatlatıyosun.enerjın cok ıyı hıc bıtmesın ınsallah :) rabbım senıde sewındırsın bı an once.eksık olma kendı adıma ve herkesın adına teşekkur edıyorum sana
Canımsınız yaaİnşallah sizler olduğunuz müddetçe bitmez 8.aydayım hala umutluyum biliyorum Rabbim nasip ettiğinde sağlıklı verecek ben ve biz elimizden geleni yapalım dimi CADIARZU
:enbuyukkk::enbuyukkk:[/Qsende bu pozıtıflık oldugu surece bosa cıkmaz umıtlerın .
insallah en yakın zamanda benım ılk ayım bakalım nolcak cok heyecanlıyım gunlerı beklerken ılk ay oldugu ıcın herhalde.sureklı aklımda.kafama cok takmayım dıyorum ama olmuyo ya
cnm değerimi bilmiyorum o heyecanla onu almadım sadece pozitif olduğunu ögrendim benimle bu mutluluğumu paylaşan herkeze teşekkürler allahım bütün evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin canlarım çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?