Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

e bunun nesine uff dedin şimdi gulde dayak istion heklava: Hani sakinleşmiştin herşeyin hayırlısı ben ilk bebegimi 5 haftalıkken kaybettim bebegin gelip gidecegine geç gelsin daha iyi

handancım senın bebegın neden dustu?? Nelere dıkkat etmemız lazım

Hayırlı olsun pinky pinky..
üzülme canım çok küçükken kese görünmeyebliyormuş buradaki hamile arkadaşlar öyle söylemişti...

Canım bi sebebi yoktu kromozom bozuklugu dedi doktor yani kalitesiz sperm yada yumurta denk gelmiş tutunamamış , ama tabi agır kaldırmamalıyız ani hareketler yapmamalıyız çok uzun süre sıcak su ile banyo yapmamalıyız

elaaaaa...canim elaaaa...nasilsin guzel hamisss...ayyy bir dahaki ay cinsiyet ogreneceksin ne guzeell
keyifler nasill

hayırlı olsun ayse on! ya bişey sorcam ne kadar gecikmiştin gittiğinde?benim 15 gün geçti,kan testinde de çıktı ama hala hiçbirşey görünmüyor çok korkuyorum!

15 gün geçtiyse yani 6 hftalık felanmısın canım sen ?? kesen görünmedimi ? bazı kadınlarda kese geç görünebiliomuş doktora ne zaman gideceksin canım

Bugün nedense listeyi koyamıyorum kızlar

ceylancım yaa..duyduğuma göre baya bilgilerin varmış bize aktarabileceğin..adet gününün bitiminden itibaren ovulasyon takibi ypılıyormuş..bu da idrar testiyle oluyormuş..bu konu hakkında bir fikrin var mı?

merhaba kıslar nasılsınız bugün hamiş haberi varmı bende durumlar maalesef kötü lekem gelmeye başladı regli olucam maalesef (((((

kızlar bende kür uygulasam mı???
hiç denemedim şimdiye kadar??
hiç inanmazdım böyle şeylere
alternatif tıpla ilgilenirim şifasına inanırım
ama ne bileyim hamilelik konusunda bir türlü ikn olamadım
ama arkdaşlar da ısrarla kür yapıp duruyor..
yapsam mı ki??

hg severcim alanya hamile
ben de regl oldum sabah şimdi hastayım uzanıyorum
sende ne var ne yok??

Arkadaşlar şuant adtliyim nerdeyse bitiyo ama midemde buanıyo acayip napayım sizce

bende seninle aynı konumdayım canım
yat uzan ilk başta.))tabi işte değilsen.
ılık süt..
sıcak birşeyler sar midene ve karnına bu dönemlerde hassas oluyor
ekmek içi ye bende sabah afedersin çıkardım zor olsa da ağzıma bir iki ekmek attım
faydası oldu ama ben hala dinleniyorum..mirmirmirmirmirmirmirmir

güldecim bee sen çok fazla acelecisin baksana kaç aylardır bekliyoruz ama sende bi telaş böle beynini hep hamileliğe odaklayıp kendini incelersen istedin kürü yap zaten olmaz
bence biraz farrklı şeyler düşün oluruna bırak benim 6. ayım boş geçti bu kadar takılmıyorum daha senelerce bekleyenler napsın ama dimi dağıt kafanı biraz bence...

güldeciğim daha vardı senin trihine öyle değilmi bende çok yorgunum bugün epeyce bi yürüdüm çok yoruldum işe geldiğimde tuvalete gittim ve maalesef kahverengi lekem gelmiş ((( üzüldüm şimdi doktor arayışındayım pazar günü çalışan ve tahlileri muayyenesinde yapılabilen bi doktor arıyorum ((

kıslar nabersınız.....sımdı doktordan geldım bennnnnnn....ilk defa bugun hamıle olduguma ınandım.....keseyı gordum.....Allah nasıp ederse 10 gun sonrada kalp atıslarını duyacakmısızzzzzzzzzzzz.......

canım benim yok kafama felan taktığım yok ..sen geçen ay beni görseydin....
artık sakinim çok şükür sadece bilmediğim şeyleri öğrenmye çalışıyorum..
kür için erken mi?
acaba bende başka bir sorun mu var?kist felan
doktora gideceğim bu sorunlar için ama önden sizlerden bilgi alayım dedim..
yoksa artık kafamda değil bu ay olmayacağını da zetn biliyordum..
sabah regl olduğumda hiç ağlayıp sızlanmadım
evet buruluk olmuyor desem yalan olur ama önceki ay gibi depresyona girmek üzereymiş
gibi hallere de girmedim çok şükür
duada ediyorum..
önceden de dediğim gibi ben ve eşim sağlıklı ve mutlu olalım inş.gerisi dua ve Allaha kalmış...yerimsenibenyerimseniben

hülyacığım şüphelenme bak madem öyle tuhaflık var yaptırabilirsen kan testi yaptır öğren canım korkma inş üstüne görmedir

asucuğum hadi gözün aydın ya çok sevindim inş kalp atışlarınıda duyup bizleri sevindireceksin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…