güldeciğim daha vardı senin trihine öyle değilmi bende çok yorgunum bugün epeyce bi yürüdüm çok yoruldum işe geldiğimde tuvalete gittim ve maalesef kahverengi lekem gelmiş((( üzüldüm şimdi doktor arayışındayım pazar günü çalışan ve tahlileri muayyenesinde yapılabilen bi doktor arıyorum ((
kıslar nabersınız.....sımdı doktordan geldım bennnnnnn....ilk defa bugun hamıle olduguma ınandım.....keseyı gordum.....Allah nasıp ederse 10 gun sonrada kalp atıslarını duyacakmısızzzzzzzzzzzz.......
ceylancım yaa..duyduğuma göre baya bilgilerin varmış bize aktarabileceğin..adet gününün bitiminden itibaren ovulasyon takibi ypılıyormuş..bu da idrar testiyle oluyormuş..bu konu hakkında bir fikrin var mı?
ben hiç test yapmadım eczaneden alıp kendim yapsam ama adetliyim şuan bide gün içeriisnde olurmuhülyacığım şüphelenme bak madem öyle tuhaflık var yaptırabilirsen kan testi yaptır öğren canım korkma inş üstüne görmedir
severcim merhaba, pazar olacak diye kendini kisitlama...dr lar 3 ila 5. gunler arasi gelin diyor..tabii 3 olsa iyidir ama yine de iyi bir dr a git canim.
bir de daha kahverengi lekelenme hemen stres yapma...belki gerisi gelmeyecek...her iki ihtimali dusunerek bekle canim....kendini sakinlestir...
ben hiç test yapmadım eczaneden alıp kendim yapsam ama adetliyim şuan bide gün içeriisnde olurmu
severcim ayni durumdayiz canim yaaa...benim esim de kendi isinde...bu ara piyasalarda limoni..benim kazandigimla geciniyoruz. ustune bi de varikosel ameliyati olmasi gerekiyor...para denklestiremedik...ama olsun diyorum..bu gunleri gormemiz gerekmis ki sukretmemiz lazim diyorum...senin is yerin nerede, ogle yemeginde cikarsin bankaya ugrayacam dersin....
slm kızlar ben geldim kan testimde pozitif allah herkeze nasip etsin inşallah bebişim 5+1 günlük
slm kızlar ben geldim kan testimde pozitif allah herkeze nasip etsin inşallah bebişim 5+1 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?