Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sana da geçmiş olsun canım
bu arada bildiğim bir doktr yok canım belki başkası sana bu konuda yardımcı olabilir..
bu arada adetime vardı pazar günü olacaktım ama bugün oldum..şimid de yatıyorum hastayım..mirmirmirmirmirmirmirmir

kıslar nabersınız.....sımdı doktordan geldım bennnnnnn....ilk defa bugun hamıle olduguma ınandım.....keseyı gordum.....Allah nasıp ederse 10 gun sonrada kalp atıslarını duyacakmısızzzzzzzzzzzz.......

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..
sen kaç aydır istiyordun??

severcim merhaba, pazar olacak diye kendini kisitlama...dr lar 3 ila 5. gunler arasi gelin diyor..tabii 3 olsa iyidir ama yine de iyi bir dr a git canim.
bir de daha kahverengi lekelenme hemen stres yapma...belki gerisi gelmeyecek...her iki ihtimali dusunerek bekle canim....kendini sakinlestir...

ceylancım yaa..duyduğuma göre baya bilgilerin varmış bize aktarabileceğin..adet gününün bitiminden itibaren ovulasyon takibi ypılıyormuş..bu da idrar testiyle oluyormuş..bu konu hakkında bir fikrin var mı?

Merhabalar canım Eczanelerden alıp yumurtlamanın 14.günde olup olmadığını yumurtalık testleriyle doğrulayabilirsin ben 3 ay kullandım kesinlikle doğru yanıt elde edebiliyorsun kusura bakma geç cevapladım bugünlerde yoğunum

ebrucuğum ya işten zor izin alıyorum sorun oluyo o yüzden pazar günü istiyorum belki ama benim kırmızılar maalesef geliyorlar bugün 27. günüm bir önceki adetimden sonraki aslında kafaya takmıyorum ama kırmızıları görünce 9. ayda boşuna gitti diyorum kötü oluyorum eşimde diyoki gidelim bi doktora sanada baksınlar banada hangimizde sorun varsa tedavi yoluna bakalım diyo bilmiyorum ya dün internetten baktım şişlide bi kadın var onamı gitsem diyorum ama çok pahalıdır eminim bilmiyorum şuanda sadece benim kazandığımla idare ediyoruz eşim dükkan açtıda ((

ceylan slm duygu ben 22x17 mm lik bir yumurta ortalama kaç günde çatlar biliyormuusn senin baya bilgin varmış duyduğuma göre

severcim ayni durumdayiz canim yaaa...benim esim de kendi isinde...bu ara piyasalarda limoni..benim kazandigimla geciniyoruz. ustune bi de varikosel ameliyati olmasi gerekiyor...para denklestiremedik...ama olsun diyorum..bu gunleri gormemiz gerekmis ki sukretmemiz lazim diyorum...senin is yerin nerede, ogle yemeginde cikarsin bankaya ugrayacam dersin....

canım tuzlada burada hastane yok polklinik var ve bizim maalesef bi öğle yemeği saatimiz bile yok (( yemeğimizi yer işimizin başına geçeriz ve bankada yanımızda ((( sorma öyle gıcık bi amirimiz varki bugün için öylene kadar izin alacağım özel mözel anlamıyo soruyoda soruyo kaçta gelcen ne yapcan sanki iş güç varda geldim bilgisayarımın önüne bir sürü çizim bırakmış o kadar gıcık yani

arkadaşlar merhaba size bi sorum olacak adet tarihim 8 mart ama bugün test yapsam çıkarmı acaba çok merak ediyorummm

alanya 07 tebrik ederim hayırlı bi hamilelik geçir inşallah idrar testi yaptınmı yaptıysan ne zaman öğrendin hamileliğini

cnm değerimi bilmiyorum o heyecanla onu almadım sadece pozitif olduğunu ögrendim benimle bu mutluluğumu paylaşan herkeze teşekkürler allahım bütün evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin canlarım çok güzel bir duygu

slm kızlar ben geldim kan testimde pozitif allah herkeze nasip etsin inşallah bebişim 5+1 günlük

canım Allah kucağında görmeyi sağlıkla nsip etsin..
bak dün gece ne kadar mutsuzdun sana demiştim:))yerimsenibenyerimsenibenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…