Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım iki gün geçmiş hamile olabilirsin test yapsana artık, bugünün ilk hamişi de sen olursun inşallah.

Ay canım ya allahmı söyletti sana ne güzel dedin inşallah canım bu akşam eve giderken bi test alsammı acaba o kadar kararsızımki ya negatif çıkarsa diye (

Karakızz eğer bebek yoksa ne kadar beklersen bekle negatif olacak zaten. Ama ya bir de varsa:)) (inşallah). Öğrenince havalara uçarsın. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Tuvalete gitme 4 saat ve evde test yap bize de haber ver, hayırlısı olsun canım

karakıoz ben adet günümde öğrendim hamile olduğumu,seninki 2 gün geçmiş,rahat ol ve bir test yap bence varsa çıkar ..hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin

asu1984 gerçekten 2 gün geçince yaptığındamı çıktı yani hamile olduğun benimkide cıkarmı acaba bu arada senide tebrik ederim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende cok sabırsızlanıyorum ama dediğim gibi bir yandanda korkuyorum negatif cıkarsa diye

evet canım gecen hafta ogrendım hamıle oldugumu.....cıkacak sonuca kendnı hazırlaaaaaaaa.....negatıfı poıtıf yapamazsın......ama pozıtıfseeeeeee hamılelıgın keyfını cıkar vee bu stresten kurtul benceee.....

Kızlar bu akşam eve giderken bir test almaya karar verdim allahım inşallah hayırlısı ile kendime eşime ve silere güzel haberler veririm şimdi 4 saat mi idrarımı tutmam gerekiyo

benım bu gunun ılk haberı alan hamılyım saglık ocagında tetst yaptırdım
canım ben dün sana okadar dedim test yap diye içime doğmuştu çok sevindim canım Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bebkleınız hayırlı olsun ne zmandan beri istiyorduzu benımde olmuyor yumurtalıklarımda tembelık çıktı
böyle sorunu olupta hamila kalan varmı

hamile arkadaşları tebrk ederim sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsiniz inş.bebeklerine kavuşursunuz bende adetimi bekliyorum 8 mart benim inşallak gelmez adetim

arkadaşlar herkese merhaba.aranıza yeni katılıyorum.bende 25 inde 3.aşılamamı yaptırdım.gün sayıyorum haftaya belli olcak.umarım hepimiz güzel olumlu haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…