Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım ben henüz hamile değilim Allah izin verirse olacağım inşallah. Rabbim ne zaman yazdıysa artık, inşallah tez zamanda oluruz hepimiz. Rabbim iseyen herkese çok bekletmeden versin inşallah. Sen ne durumdasın?

inşallah arkadaşım.hayırlı sağlıklı olsun yeterki.dr haftaya bakalım dedi.nasıl geçecek bilmiyorum.sabırla bekleyeceğim artık.inşallah mutlu haberler alırız hepimiz.allah gönlümüze göre versin.

aaa evet canım sen aşılama yaptırmışsın değil mi inşallah tutmuştur tatlım, haftaya mutlu haberini alırız inşallah.

rüzgaryamu merhaba canım. ne yaptın öğrenebildin mi nedenmiş o yüksek değerin?

benim aşılama evet.25 inde aşılama yapıldı bugün progesteron için kan verdim oda yarın sabah belli olcak.anne olmak için sabırsızlanıyorum.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

Amin canım. İnşallah progesteron değerin yüksek çıkar, bazen çok yüksek çıkınca hamileliğe dair işaret verebiliyor çünkü, haydi hayırlısı.

valla açıkçası progesteronla ilgili okadar bilgimde yok.sadece yumurta çatlamışmı çatlamamışmı ona bakılıyo diye bilgim var.inşallah senin dediğin gibi yüksek çıkar.yüksek çıkması hamilelik olasılığınımı artırıyo.

xara sendemi aşılama yaptırcaksın?
Yok canım henüz aşılama durumu yok, inşallah gerek kalmadan normal yolla hamile kalabilirim.

Cnım progesteron yumurtlayıp yumurtlamadığını gösteren bir hormon. Birkaç arkadaşın değeri 40-60 falan çıkmıştı ve hamilelerdi ama kesin değil tabi. Umutlanmamak lazım, en doğrusu kanda gebelik testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…