Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiim...:sm_cool:

Çok yok tatlım ya beray60 var başka yok galiba, neyse haftaya patlama yapacağız inşallah

Çok yok tatlım ya beray60 var başka yok galiba, neyse haftaya patlama yapacağız inşallah

inşallah canım inşallah :Saruboceq: şubat ayının sonuna doğru çok hamiş haberi almıştık...:CüvCüv: martın daha başındayız dimi ya inşallah bu ay bizde adımızı yazdırırız hamiş listesine...:Saruboceq: :CüvCüv:

Kadişim ne oldu neden kötüsün ya?

benim yumurtlama takvimi bugün start verdi ama aşkım gitti iş seyahatine.:a015:..3 gün yok..senağlama pazartesi gelecek perşembe yine gidecek ve bir dahaki pazartesi gelecek...senağlama

Kadişim üzülme canım herşeyde bir hayır vardır bizimde oluyor öyle zamanlarımız, hem pazartesi-salı- çarşamba çalışma yaparsınız o zaman devam ediyor değil mi yumurtlama günlerin hem belli olmaz tutacağı varsa birgün bile çalışsan tutar

kıslar kimse yokmu cok heyecanlıyım hamileyimmm ama kafam karıstı
kan testimin sonuclarından bişi anlamadım bilen bakabilirmi

canım geçen ay dr.a gitmiştim ve reglimin tam onbeşinci günü yumurtalarımın çatladığını söylemişti bu ay gitmedim ama bugün reglimin 15. günü.senağlama..ya bugün çatladıysa yine..senağlama

Karakızz Ben sana dedim değil mi? Hayırlı olsun gözün aydın canım, ayy çok güzel oldu Cuma bereketi bir tane daha hamiş çıkt ohh çok şükür. Darısı başımıza olsun inşallah. Yaz canım bir bakalım değerine, belirtilerini de yazmayı unutma sakın:)))

kıslar kimse yokmu cok heyecanlıyım hamileyimmm ama kafam karıstı
kan testimin sonuclarından bişi anlamadım bilen bakabilirmi

Gözün aydın canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah...ama neden kafan karıştı anlamadım kan testinin sonucu nedir..CADIARZU

Kadişim eğer yumurtan bugün çatladıysa zaten bugünden sonra yapılan çalışmalar çok fayda vermez zaten. Bir bugün bir yarın önemli olurdu. Önemli olan bundan 3 gün önce, 2 gün önce ve dün çalışma olması. eğer çalışma yaptıysanız şansın iyi yani. Hem belki bu ay erken yumurtlamışsındır, her ay aynı olmayabilir yumurtlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…