Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slmlar herkese..kızlar bnm adetimin bugün son günüydü..bnm yeni tarihim 1nisan..şimdi sizce ne zaman başlamalıyız çalışmalara? sanırsam yumurtlama tarihimde 17mart..

olsun ama sizlerle dertleşip rahatlıyorum işte konuşucak hiç arkadaşım yoktu şimdi bir sürü arkadaşım oldu iyiki varsınız süprizzzzz

yumurtlama olduktan 14 gun sonra dollenme yoksa adet olunuyo.yuksek ıhtımalle senın 4-5- yada 6 mart yumurtlama gunun oluyo .1 mart ıtıbarıyle gun asırı ve 10 una kadar olsa yuksek ıhtımalle denk getırebılırsın.ınsallah guzel haberlerını alırız ıkı haftaya kalmaz.benımde bu ay bızımde ılk denememızdı ve cok fazla arastırarak basladım cunku ben epılepsı hastasıyım ve buda hamıle kalmayı zorlastıran etkenler arasında .allah bı anonce bızlerı sewındırsın.bende 12 martı beklıyorum az bı ıhtımal ama ınsallah adet olmam :))

olsun ama sizlerle dertleşip rahatlıyorum işte konuşucak hiç arkadaşım yoktu şimdi bir sürü arkadaşım oldu iyiki varsınız süprizzzzz
benım de yoktu arkadas canım konusabılcek burda bır suru oldu cok guzel bı yer k.k ıyı kı de acmıslar dıymı
slmlar herkese..kızlar bnm adetimin bugün son günüydü..bnm yeni tarihim 1nisan..şimdi sizce ne zaman başlamalıyız çalışmalara? sanırsam yumurtlama tarihimde 17mart..

canım adet bıtımınden sonra bence baslaaa yumurtlama gununu bekleme cok duydum oyle adetten hemen sonra hamıle kalanı cunku gun asırı yapmaya calıs yanı ıkı gunde bır fılankaydirigubbakcemile3

ayça sen başla tatlım çalışmaya sana bir öneri beş dakika beline yastık koy ve kendini çalışma esnasında rahat bırak beline yastık koyarsan daha rahat yumurtalıklarına ulaşır sperm anladınmı canım...kaydirigubbakcemile

ewet yumurtlama tarıhın 17 mart ama 3-4 gun oncesınden baslasan ıyı olur erken catlayabılır bellı olmuyo 22 marta kadar dewam :))

canım o zaman 14gun sonra dollenme yoksa adet olunuyo demıssın ya benım adetım 20sınde gelmesı gerekıyorsu ya ozaman 20den gerıye 14gel bugun yanı 6sı oluyo bız bugun beraber olduk esımle bugun 7si ama bı de tahmın verdın ya 4 5 6olabılır dıye bıde 4unde ... 5 ve 6es gectık uygun zamanda olmus mu sence tatlım bı de ne zamana kadar devam edelım gun asırı ılıskıye :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
:Saruboceq:
cnm bnm valla o zaman hemen başlayayım..bu akşam..bu ay da olsun çok istiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…