:Saruboceq:
cnm bnm valla o zaman hemen başlayayım..bu akşam..bu ay da olsun çok istiyorum artık..
canım o zaman 14gun sonra dollenme yoksa adet olunuyo demıssın ya benım adetım 20sınde gelmesı gerekıyorsu ya ozaman 20den gerıye 14gel bugun yanı 7si oluyo bız bugun beraber olduk esımle bı de tahmın verdın ya 4 5 6olabılır dıye bıde 4unde ... 5 ve 6es gectık uygun zamanda olmus mu sence tatlım bı de ne zamana kadar devam edelım gun asırı ılıskıye :uhm:
4 unde de yumurtlamıs olabılırsın dun aksamda .buyuk ıhtımalle denk gelıyo eslerde bı problem yoksa .spermler ıcın uygun ortam varsa 5 gune kadar bıle yasayanları var en azından 72 saat yasıyo yumurtanında 24 saate kadar yasadıgını düşünürsek kacırmıs olmuyosun canım merak etme ınsallah bu ay hamile olursun olazsada eger kı ben oyle yapmayı dusunuyorum ovulasyon testlerı en guzel care bu iş için.gıttıgıdıyorda 16 ovulasyon testı 4 gebelık testı 30 lıra .cok pahalıda degıl.umarım ıhtıyacın olmaz ona .ben yumurtlama tarıhının 4 gun oncesı ve 4 gun sonrası gun asırı ılıskı oldu.bakalım 4 gunum kaldı beklıyorum sabırsızlıkla . bız cok yenı denemeye baslayanlardanız mıllet yıllarca beklıyo sadece aklın sureklı hesaplamalarda olmasın kotu etkılemesın bıraz zor ınsan düşünmeden edemıyo ama napalım :))
basla hayatım ya benımkı 27sınde bıttı 28ınde hemen basladım ben de ıstemıyorum bu ayı kacırmakkk:roflol:
ayça sen başla tatlım çalışmaya sana bir öneri beş dakika beline yastık koy ve kendini çalışma esnasında rahat bırak beline yastık koyarsan daha rahat yumurtalıklarına ulaşır sperm anladınmı canım...kaydirigubbakcemile
bu arada önerin için sağol cnm..tamam bu ay yastıkta koyarım ve yumurtlama tarihine kadar ada çayı da içecem kafaya koydum..kaydirigubbakcemile3
yenı lıste yapıldı canım lıstemızı ceylan tutuyor o acık olunca tarıhını ver senı de lısteye eklesın benı ekledı 20mart dıyetarih listesi yapıyorduk ya onu yeniden yazsakk..güzel olur bence..hem yeni bir liste yeni bir şans olur belki ne dersiniz.. bnm tarihim 1 nisan ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özlemmm bırakıyımmı felan demişsn adet gününe kadr bırakma gün aşırı çalışın kaydirigubbakcemile3
evet cnm ınsallah kacırmıs olmayız bu ayı ...
ben de daha yenıyım bu ıkıncı denememız ama ılkınde bılmıyorduk ıkımızde sadece bır kez yapmıstık tutmadı sonra ogrendım kı gun asırı ve yumurtlama gunlerınde fılan olması gerekıyormus.bıraz boyle dogal yollardan denemek ıstıyoruz.zten esıme soyledım bu ay da tutturamazsak olivasyon testı alıcam dedım baktım hayatım onlara uygun fıyatları da bakalım inşallah gerek kalmaz.
bu arada ınsallahh bıze mujdelı haberı verırsın ya uzman olmus gibisin gunler konusunda inşallah tutmustur bebişin senınledir mutlaka haber ver bıze de tmm mı beklıyoruz heycanlaa.s.
bende aynen bunu yapıyrm yastık koyuyrm en az 1 saat kalkmıyrm yataktan ada çayıda içiyrm bakalım ne olcak bu ay inşllh olur
kızlar ben çıkıyorum aşkım gelicek kib aeo hepiniz öptüm
kızlar adaçayına fazla yüklenmeyin,hamile kaldığınızda zararı oluyo..hamilelere adaçayı yasak,zararı..
şimdi zaten hamile kalsanız öğrendiğinizde 4.haftanız olacak ..yani hamile olduğunuzu bilmessiniz adaçayı içersiniz allah korusun..
dikkat edin kendinize..
eğer bişey istiyosanız incir kürü,keçiboynuzu kürü felan var onları deneyin bence..hem onlardan olumlu sonuç aldıklarını söyleyen çok kişi var
umarım en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşarsınız.allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
tamam cnm ınsallah olumlu bı haber alırsınnnnnnuzmanlasmak zorunda oldum .cunku rahatsızlıgımdan dolayı ılk hamılelıgın düşük olma ıhtımalının cok yuksek oldugunu soledı doktor.ve problemlı bı gebelık olacagını da ekledı bunları goze alıyosan bu yola cık dedı.ben bı bucuk yıldır ewlıyım artık zamanıdır dıyorum.ve aklıma hıc kotu bişe gelmıyo. ya dogru hıssedıyorum yada cok istıyorum psıkolojık olarak kotulerı bı kulagımdan gırıyo dıgerınden cıkıyo:)) persembe haber werırım mutlaka:)
eşimde bana diyo bana syleme diyo yumurtlama günlerini
tamam cnm ınsallah olumlu bı haber alırsınnnnnn
evet canım ya benımkı de bu ılk aydı soyledım su gunler yumurtlama gunlerım dıye adam stres oldu kıyamam ya soylemıycem sadece bu ay da olmazsa bundan sonra dişiliğimi kullanıp yaklasıcam hayır dıyemez asla ben bıleyım o bılmesın zaten kaydirigubbakcemile3 sen de oyle yap cnmmmm:teytey:
onlar bizden çok strese gryolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?