Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

özlem 30.03.09-04.04.09 tarihleri arası senin yumurtlama zamanınmış hayırlısı olsun canım yaaa inşallah bebişin oluy..

canım bence bu kadar katı program yapma,az çok tahmin yumurtlama günlerinde 10 gün düzenli çalışma yap.Bana doktorum şu gün bugün hiç demedi,' şu günden itibaren çalışmaya başla normal hayatına devam et ' dedi.Tabi insan istemeden kafasında program yapıyor ama telkin et kendini rahatla biraz, bakalım bu söylediklerim bende işe yaramışmı göreceğiz.

evet tam günlerinde yapmışsınız inaşallah tutar hayatım.30.03.2009 ile 04.04.2009 tarihleri yumurtlama tarihin hayırlısı olur inşallah tatlım

mart ayında yumurtlama tarihin 03.03.2009 ile 08.03.2009 tarihleri arasında inşallah tutar önceki yazdığım tarihde nisan ayı yumurtlama tarihi.....

mart ayında yumurtlama tarihin 03.03.2009 ile 08.03.2009 tarihleri arasında inşallah tutar önceki yazdığım tarihde nisan ayı yumurtlama tarihi.....

HEH ISTE BENIM DE kafam orda karısmıstı canımmm nısanı soyleyınce karıstı

karışmasın hayatım aslında ben ikisinide arka arkaya yazmıştımda geri tuşuna basınca biri gitmiş o yüzden karıltı hayatım kusura bakma...

sizce daha ne kadar devam edelım gun asırı ılıskıye ne zaman bırakmalıyız

arkadaşlar merhaba bu ay adetim 2 gün geçti dün kan testi yaptırdım 402 cıktı doktora henüz gitmedim acaba hamilemiyim

bence adete kadar gün aşırı çalışın canım sennle adetimiz aynıydı bide geçen burda hamişlerden biri bana ilişki esnansında belinn altına yastık koy dedi

ben bunu bılmıyodum da esım belımın altına yastık koyuyo ayyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen adete kadar calısıcan mı yavrum :jeyyar:

kızlar bu arada gun asırı kelımesı yanlıs anlasılıyor galıba gun asırı demek bır gun yapıp bır gun yapmamak demek yanı ıkı gunde bır:1hug:

sogul inşallah öyledir cok korkuyorum ben daha önce erken dogum yapıp bebegimi kaybettim yine aynı şeyleri yaşamaktan kafa cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…