ben bunu bılmıyodum da esım belımın altına yastık koyuyo ayyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen adete kadar calısıcan mı yavrum :jeyyar:
kızlar bu arada gun asırı kelımesı yanlıs anlasılıyor galıba gun asırı demek bır gun yapıp bır gun yapmamak demek yanı ıkı gunde bır:1hug:
yok yok yok kafanı hemen temızle bu dusuncelerden canım dıger gebelıgını unut ve buna bambaska bı gozle bak kendıne de cok dıkkat et... Ayrıca hemen bı doktora gıt...sogul inşallah öyledir cok korkuyorum ben daha önce erken dogum yapıp bebegimi kaybettim yine aynı şeyleri yaşamaktan kafa cok karışık
evet düşnyrz bi aksilk çıkmazsa adete kadr
yok yok yok kafanı hemen temızle bu dusuncelerden canım dıger gebelıgını unut ve buna bambaska bı gozle bak kendıne de cok dıkkat et... Ayrıca hemen bı doktora gıt...
ayy hadı kıs ınsallahh bu ay kacmıycak hamıs olucassssa.s.
olur olur ınsallahh tatlımm gonlumuzu ferah tutalım bızzzz...Eşim korkuyor dıyor kı bız boyle gun asırı yapıyoruz ama cocuklar ıkız ucuz olmasınnndelikafadulden ayyy bırı tutsun da hayırlısıysa olur dımı amainşllh canım ben bide yumrtlama günüme kadr ada çayı içiyrm bide o ballı kürü yapıyrm 5 gndr inşllh faydası olur
saogul ozlemacar darısı bütün evlat özlemiyle yananlara biz 9 aydır deniyorduk olmuyordu artık bu ay tedaviye başlayacaktık hayırlısı bakalım:CüvCüv:
saglık sıhatli analı babalı olsunda gec olsun evlat nekadar güzel bi duyguysa bi okadarda acısı zor
işallah özlem cim keşkeeeeeee:Saruboceq:delikafadulden
çok iyi çalıştık özlem cim takmadık bu sefer kafamıza başka şeylerle meşgul olmaya çalıştık gün aşırı devam işte hayırşlısı artıkım :=)hihoyyyt
adamcegızım yoruldu yavkaydirigubbakcemile3 ama ben bebısı dusundukce ıstegım artıyo kuduruk oldum cıktım su bebıs yusunden bı gelsın deeeeeeesırnaşık şey:roflol:
sende durumlar nedır ummuşçuma.s.
özlemcım adet olman gereken gun martın kacı?yanı kac gunde bır adet oluyosun onu bılırsek yardımcı olabılırız belkı.ama arkadaslarında dedıklerı gıbı gun asırı en ıyısı :)
özlemcım adet olman gereken gun martın kacı?yanı kac gunde bır adet oluyosun onu bılırsek yardımcı olabılırız belkı.ama arkadaslarında dedıklerı gıbı gun asırı en ıyısı :)
biz adet gününe kadar devam ediyoruz hayatım işimizi sağlama alalım simi :)sengözlerimebaksanab
hehe ne cadısı yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?