Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet düşnyrz bi aksilk çıkmazsa adete kadr

sogul inşallah öyledir cok korkuyorum ben daha önce erken dogum yapıp bebegimi kaybettim yine aynı şeyleri yaşamaktan kafa cok karışık
yok yok yok kafanı hemen temızle bu dusuncelerden canım dıger gebelıgını unut ve buna bambaska bı gozle bak kendıne de cok dıkkat et... Ayrıca hemen bı doktora gıt...
evet düşnyrz bi aksilk çıkmazsa adete kadr

ayy hadı kıs ınsallahh bu ay kacmıycak hamıs olucassssa.s.

inşllh canım ben bide yumrtlama günüme kadr ada çayı içiyrm bide o ballı kürü yapıyrm 5 gndr inşllh faydası olur

ummahan fıstıgım bence sen en erken hamıs haberını verıceksın bızeeee arkasından da bıssss ınsallaaaahhh yarabbım ınsallaaaahh:ecrin_bebek:

saogul ozlemacar darısı bütün evlat özlemiyle yananlara biz 9 aydır deniyorduk olmuyordu artık bu ay tedaviye başlayacaktık hayırlısı bakalım:CüvCüv:

inşllh canım ben bide yumrtlama günüme kadr ada çayı içiyrm bide o ballı kürü yapıyrm 5 gndr inşllh faydası olur
olur olur ınsallahh tatlımm gonlumuzu ferah tutalım bızzzz...Eşim korkuyor dıyor kı bız boyle gun asırı yapıyoruz ama cocuklar ıkız ucuz olmasınnndelikafadulden ayyy bırı tutsun da hayırlısıysa olur dımı ama
saogul ozlemacar darısı bütün evlat özlemiyle yananlara biz 9 aydır deniyorduk olmuyordu artık bu ay tedaviye başlayacaktık hayırlısı bakalım:CüvCüv:

canım saol zaten bır sene zamanı varmıs bunun bır sene sureklı deneyıp tutturamıyosak doktora gıtmelıymısız benım de ıkıncı ayım cok umutluyum ınsallaaaa olur yaaa hayırlı vaktınde gelsın dıyorum

saglık sıhatli analı babalı olsunda gec olsun evlat nekadar güzel bi duyguysa bi okadarda acısı zor

çok iyi çalıştık özlem cim takmadık bu sefer kafamıza başka şeylerle meşgul olmaya çalıştık gün aşırı devam işte hayırşlısı artıkım :=)hihoyyyt

çok iyi çalıştık özlem cim takmadık bu sefer kafamıza başka şeylerle meşgul olmaya çalıştık gün aşırı devam işte hayırşlısı artıkım :=)hihoyyyt

anam halaa devam edıonus mu calısmalara ayın 7sı kıs bugunnnlülülülülülü

özlemcım adet olman gereken gun martın kacı?yanı kac gunde bır adet oluyosun onu bılırsek yardımcı olabılırız belkı.ama arkadaslarında dedıklerı gıbı gun asırı en ıyısı :)

özlemcım adet olman gereken gun martın kacı?yanı kac gunde bır adet oluyosun onu bılırsek yardımcı olabılırız belkı.ama arkadaslarında dedıklerı gıbı gun asırı en ıyısı :)

canım ortalama 28gunde bır adet oluyorum ya bır ıkı gun erken yada bır ıkı gun gec gelır o kadar oynar yanı fazlası olmaz
martın 20sınde adet olmam gerekıyor
subatında 20sınde adet olmustum...

biz adet gününe kadar devam ediyoruz hayatım işimizi sağlama alalım simi :)sengözlerimebaksanab

canım ortalama 28gunde bır adet oluyorum ya bır ıkı gun erken yada bır ıkı gun gec gelır o kadar oynar yanı fazlası olmaz
adetım bıttıgı gunden berı gun asırı yapmaya calısıyoruz ıste canım 28 subat 2mart 4mart 7mart yaptık
dıyorum kı 9mart ve 11martta da yapıp bıraksak mı acaba

tunesar tatlım bak yazdım ne dıyorsun

adetım bıttıgı gunden berı gun asırı yapmaya calısıyoruz ıste canım 28 subat 2mart 4mart 7mart yaptık
dıyorum kı 9mart ve 11martta da yapıp bıraksak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…