Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm ceylan dün okudum hayırlısı olsun canım 3 yumosun olusmus dimi
Canım benim saol dün iğnemi oldum gece uykumdan çok kötü uyandım kasık ağrısıyla yumoşlarım yüzümden olurmuş baskı yaparmış bugünde çalışmalara başlayacağız nasipse :asigim:
Hoşbulduk naberrr kuşumm :asigim:
26 subattı yumurtlama gunum 1 mart son gun
Hadi hayırlısı..:asigim:
gunler tuttu bebıs de tutsa super olucakk canımkaydirigubbakcemile3

hosgeldın cnmcım ıyı yaptın ugradın ıyılesmedın mı dahasenağlama

İyiyim canım dün iğne çok sarsttı birde haftasonu temizlik ütü öldürüyor beni birazdan da yemeğe girişeceğim saat 5 olmuş :asigim:

son ilişki gunu 1 mart

evet ev ıslerı bıtırıyor ınsanı hadı bakalım ınsallah bu ay sen de hamıs olucaksın cnm :CüvCüv:işte büüüylekaydirigubbakcemile3
başladık biri çarşambaydı biride dündü netten hesaplamam gre daha başlamadı yumurtlama
kıss valla bız senle aynı gıdıyos sende adet bıttıkten bı gun sonra baslamısın gun asırı gıdıyon ınsalla aynı anda da hamıs olurusssdelikafadulden
kızlar bende vallah cok cıkıyorum wc ye o yüzden su icmek bile istemiyorum bazen

bol bol su ıcmek ıyıdır kızlar tuvalet durumu oluryo ama ıdare edıces artık bı de kendınızı sıcak tutun ne olursa olsun ozellıkle de ayaklarınısıınaniknanik

ceylancım hadi hayırlısı güzelim dualarımız seninle insallah alacagız hamis haberini bu ay

Kızlar internetteki hesaplamalar herkeste tutmayabilir o yüzden fazla takılmayın

son ilişki gunu 1 mart

canım en erken cuma gunu bellı olur kanda ... bence cumadan once gıtme
ama bır martta hamıs kaldıgını varsayarsak sayet kı daha oncekı bırlıktelıklerınızde hamıs kalmıs olabılırsen salı veya carsamba da cıkabılır sen bılırsın derım yıne de

eheheh inşllh cnım bu ay zaten patlama olucak zaten ayakları sıcak tutucaksın benm ayağımdan çorapla patik hiç eksik olmaz

evet özlemcim su cok saglıklıbisey vücudumuzu arındırıyoruz ne güzel wc ye katlanıcaz artık
sifonu ceke ceke su faturalarda kabarıyo ama napalım artık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…