gunler tuttu bebıs de tutsa super olucakk canımkaydirigubbakcemile3
tutar elbet sen icini ferah tut
:dance:
:jeyyar:ahh inşallaaahhh inşallaaahhh:jeyyar:
salı bitti
sıksık tuvalate cıkıyormusun sen de ben cok sık gıdıyorum bugun oldu nedenseeee
Canım benim saol dün iğnemi oldum gece uykumdan çok kötü uyandım kasık ağrısıyla yumoşlarım yüzümden olurmuş baskı yaparmış bugünde çalışmalara başlayacağız nasipse :asigim:slm ceylan dün okudum hayırlısı olsun canım 3 yumosun olusmus dimi
Hoşbulduk naberrr kuşumm :asigim:hoşgeldinnn
Hadi hayırlısı..:asigim:26 subattı yumurtlama gunum 1 mart son gun
gunler tuttu bebıs de tutsa super olucakk canımkaydirigubbakcemile3
hosgeldın cnmcım ıyı yaptın ugradın ıyılesmedın mı dahasenağlama
calısmalara basladınmı peki :dance:
ben zaten çok su içitiğim için çok çıkıyrm wc ye
bunu degıl tatlım esınle beraber oldugun son tarıhı hatırlıyomusun dıye sordum yanı belkı daha once gebe kalmıs olabılırsın ama bız en son tarıhten en kotu ıhtımalle kanda ne zaman cıkar onu bulalım dıye soruyorum
mısal en son beraber oldugunuzda hamıs kaldıysan en erken ne zaman ogrenebılırsın ona bakıcaz
başladık biri çarşambaydı biride dündünetten hesaplamam gre daha başlamadı yumurtlama
olsun güzelim seniyi yapıyosun basla gün asırı devam belli olmaz bu yumosların isi:roflol:
evet ev ıslerı bıtırıyor ınsanı hadı bakalım ınsallah bu ay sen de hamıs olucaksın cnm :CüvCüv:işte büüüylekaydirigubbakcemile3Canım benim saol dün iğnemi oldum gece uykumdan çok kötü uyandım kasık ağrısıyla yumoşlarım yüzümden olurmuş baskı yaparmış bugünde çalışmalara başlayacağız nasipse :asigim:
Hoşbulduk naberrr kuşumm :asigim:
Hadi hayırlısı..:asigim:
İyiyim canım dün iğne çok sarsttı birde haftasonu temizlik ütü öldürüyor beni birazdan da yemeğe girişeceğim saat 5 olmuş :asigim:
kıss valla bız senle aynı gıdıyos sende adet bıttıkten bı gun sonra baslamısın gun asırı gıdıyon ınsalla aynı anda da hamıs olurusssdelikafaduldenbaşladık biri çarşambaydı biride dündünetten hesaplamam gre daha başlamadı yumurtlama
kızlar bende vallah cok cıkıyorum wc ye o yüzden su icmek bile istemiyorum bazen
son ilişki gunu 1 mart
evet ev ıslerı bıtırıyor ınsanı hadı bakalım ınsallah bu ay sen de hamıs olucaksın cnm :CüvCüv:işte büüüylekaydirigubbakcemile3
kıss valla bız senle aynı gıdıyos sende adet bıttıkten bı gun sonra baslamısın gun asırı gıdıyon ınsalla aynı anda da hamıs olurusssdelikafadulden
bol bol su ıcmek ıyıdır kızlar tuvalet durumu oluryo ama ıdare edıces artık bı de kendınızı sıcak tutun ne olursa olsun ozellıkle de ayaklarınısıınaniknanik
Kızlar internetteki hesaplamalar herkeste tutmayabilir o yüzden fazla takılmayın
ceylancım hadi hayırlısı güzelim dualarımız seninle insallah alacagız hamis haberini bu ay
eheheh inşllh cnım bu ay zaten patlama olucak zaten ayakları sıcak tutucaksın benm ayağımdan çorapla patik hiç eksik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?