Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

zaten perşembe adet gunum hem onu beklemıs olurum bakalım cumaya kadar olmazsa gıderım kan testıne .saol canım vakıt ayırdıgın ıcın bana
senağlamasenağlama

Canım inşallah tüm isteyenler hamiş kalır

inşallah canım ya

bu arada sen gelmeden once lısteye gırmek ıstedıgını soyleyen bı arkadasımız vardı gıttı sanırım ama hatırlamıyorum nıckını sımdık:çok üzgünüm:

zaten perşembe adet gunum hem onu beklemıs olurum bakalım cumaya kadar olmazsa gıderım kan testıne .saol canım vakıt ayırdıgın ıcın bana
senağlamasenağlama

ne demek askolsun a.s.
persembe gecsın cuma sabahtan gıdersın tatlım ınsalla hamıssındır:1ninca:

kızlar bebıs bebıs dıye sabırsızlanırken bıraz eglenmek ıstermısınız kadınlar kulubunde verılmıstı ben de burda buldum ama topık farklıydı sıze de vereyım lınkı bebegınız kıme benzer babasına mı sıze mı resımlerınızı koyun ortaya bebusunuzu cıkarsın tabıı eglence amaclı sadece buyrun lınkhihoyyyt
RoutanBabymaker3000

özlemcim dün yazdıklarını okudum kayınvaldenle ilgili üme sen canım tatlı canını hic kafana takma degmz cünki

inşallah hepimiz sewınırız bu ay insaşllahhihoyyythihoyyyt
inşallah canımmm:Saruboceq:
özlemcim dün yazdıklarını okudum kayınvaldenle ilgili üme sen canım tatlı canını hic kafana takma degmz cünki

ılk moralım bozulmustu sonra kızlarla konsutuk ıste duzeldım esımle de muhabbetını yapmadık zaten gereklı sekılde davranmıs:jeyyar:

kım özel mesaj attı ki özlemcım
bi dk canım bakıp adını soylıycem.. o arkadasımıss lısteye gırmek ıstıyorum demıstı ben de lısteyı senın tuttugunu soylemıstım bı dk bakayım adını ve gununu soyleyım ekle sen olurmu
ya ben daha yaptıramadım kan testini bugün 10.gün

nasıl yaaa adetını 10gun gectı ve sen hala test yapmadın mı nasıl dayanıyorsun canım ya yaptırsana cıkarrr:1shok:

inşallah canımmm:Saruboceq:

ılk moralım bozulmustu sonra kızlarla konsutuk ıste duzeldım esımle de muhabbetını yapmadık zaten gereklı sekılde davranmıs:jeyyar:

canım benim canını sıkmak icin acmadım konuyu ama az cok hissetlerini anlıyorum
napacaksınız bilmiyorum ama benim nacizane fikrim simdşyekadar görüsmemissiniz bundan sonrada görüsmesenizde olur bosuna huzursuz olursunuz onun yüzünü görmek bile yeter yaptıklarını hatırlayıp hatırlayıp strese sokarsın bosuna kendini bebisini düsün sen yeter:1hug::1hug:

karın ağrım yok artık sadece kasıkta ağrı var ve göğüslerimde
karnımda guruldamalar var akşam belki poliklinikte yaptırmayı düşünüyorum 5.günü idrar yapmıştım çıkmamıştı yarın sonucu yazarım

canım liste büroda pzt desene silme mesajı ya da bana atarsan mesajı pzt.ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…