Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylancım aYça24 arkadasımız tarıhı 1nisanmıs eklermısın suan cıkmıs o

canım yaptım tabiki burda sizlerlede paylaştımya ama adetimden 5 gün geçmişti çıkmadı
buyüzden biraz daha bekledim zor dayanıyorum tabiki

evet canım zaten bızı cagırdıgında ben oyle soylemıstım eltıme bu zamana kadar herseyımızı kendımız kurduk yaptık ayaga kalktık kımse olmadan bundan sonra da boyle yasayabılırız demektır bu... sımdıye kadar yoktu bundan sonra da olmasa olur yanı
yaz sonucu canım mutlaka haber ver bıze ıns. hamıssındır
canım liste büroda pzt desene silme mesajı ya da bana atarsan mesajı pzt.ekleyeyim

tmm canım ben sana ozel mesaj yollayayım sımdı ordan alır eklersın

canım yaptım tabiki burda sizlerlede paylaştımya ama adetimden 5 gün geçmişti çıkmadı
buyüzden biraz daha bekledim zor dayanıyorum tabiki

hatırlayamadık canım kusura bakma belki gec döllenme olmustur ondan cıkmamıstır
adet gectikten bazen en erken 10 gün sonra belli olabiliomus

Escales geçmiş sayfalarda kaldı eklerim tabii beklediğin tarihi özele mesaj Atarmısın Liste işyerimde

Escales geçmiş sayfalarda kaldı eklerim tabii beklediğin tarihi özele mesaj Atarmısın Liste işyerimde

cnm o ayçaydı escales de sımdık katılmak ıstıyor aramıza ayy ne kadar cogaldık dımı yaa super vallaaaa:lepi::dance::dance:

hatırlayamadık canım kusura bakma belki gec döllenme olmustur ondan cıkmamıstır
adet gectikten bazen en erken 10 gün sonra belli olabiliomus

canım hatırlamamak doğal çünkü hergünyeni arkadaşlarda katılıyor
bende burdan hep okudum diğer arkadaşlar söylemişlerdi geç döllenmeyi belkide dediğin gibi dir inşallah öyledir hamileyimdirsüprizzzzz

özlemcim bizdede benzer durumlar var biz dügünümüzü yaparken kimse yoktu yanımızda bi zırnık bile almadılar simdide bizim durumuz iyi allaha sükür herkes bizi arıyo bizden yardm istiyolar böyleler iste napcan

hıcbırı umrumda degıl artık cnm felsemfem: tan ın bı sarkısı var ya sözleri tam benlik

Vazgeç gecenin karanlığından
Ben vazgeçtim sabah olacak
Her yeni gün bana kuvvet olacak
Kendime ördüğüm duvara karşı

Sür son hız kaderin üstüne doğru
Dimdik olmayan yenik olacak
Düşenin dostu yok
Kendi kalktı
Son kozu elinde huzur olacak

Zor mu, bu kadar zor mu
Yaşadığım kötü günü affedip yeniye uyanmak
Olur mu, söyle olur mu
Umudunu odalara hapsedip geceye göz yummak

Bende seni o gecelerde buldum
Pişman değilim seviyordum
Sonunda karanlık bir kuyuda boğuluyordum
Kendi elini kendi tutan olmaz
Hayat bu yalnız yaşanılmaz
O karanlık kuyuya ufak bir sevgi ver
GÜNEŞE LUZUm OLMAZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…