bi dk canım bakıp adını soylıycem.. o arkadasımıss lısteye gırmek ıstıyorum demıstı ben de lısteyı senın tuttugunu soylemıstım bı dk bakayım adını ve gununu soyleyım ekle sen olurmu
nasıl yaaa adetını 10gun gectı ve sen hala test yapmadın mı nasıl dayanıyorsun canım ya yaptırsana cıkarrr:1shok:
evet canım zaten bızı cagırdıgında ben oyle soylemıstım eltıme bu zamana kadar herseyımızı kendımız kurduk yaptık ayaga kalktık kımse olmadan bundan sonra da boyle yasayabılırız demektır bu... sımdıye kadar yoktu bundan sonra da olmasa olur yanıcanım benim canını sıkmak icin acmadım konuyu ama az cok hissetlerini anlıyorum
napacaksınız bilmiyorum ama benim nacizane fikrim simdşyekadar görüsmemissiniz bundan sonrada görüsmesenizde olur bosuna huzursuz olursunuz onun yüzünü görmek bile yeter yaptıklarını hatırlayıp hatırlayıp strese sokarsın bosuna kendini bebisini düsün sen yeter:1hug::1hug:
yaz sonucu canım mutlaka haber ver bıze ıns. hamıssındırkarın ağrım yok artık sadece kasıkta ağrı var ve göğüslerimde
karnımda guruldamalar var akşam belki poliklinikte yaptırmayı düşünüyorum 5.günü idrar yapmıştım çıkmamıştı yarın sonucu yazarım
canım liste büroda pzt desene silme mesajı ya da bana atarsan mesajı pzt.ekleyeyim
slm kızlar bu liste neyin nesi bende ekletmek istiyorum
canım yaptım tabiki burda sizlerlede paylaştımya ama adetimden 5 gün geçmişti çıkmadı
buyüzden biraz daha bekledim zor dayanıyorum tabiki
Escales geçmiş sayfalarda kaldı eklerim tabii beklediğin tarihi özele mesaj Atarmısın Liste işyerimde
hatırlayamadık canım kusura bakma belki gec döllenme olmustur ondan cıkmamıstır
adet gectikten bazen en erken 10 gün sonra belli olabiliomus
özlemcim bizdede benzer durumlar var biz dügünümüzü yaparken kimse yoktu yanımızda bi zırnık bile almadılar simdide bizim durumuz iyi allaha sükür herkes bizi arıyo bizden yardm istiyolar böyleler iste napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?