herkes nıye sustu kı
ben burdayım
birazdan bende çıkacağım,inşallah salı günü bende müjdelerle gelirim.Tabi herşeyin ötesinde hayırlısı olsun diyorum.
slm arkadaşlar.ben de siteye yeni üye oldum.hamilleikle ilgili ilk belirtileri ararken yazılanlara rasladım.bir umut bekliyorum işte bende.bendeki şuanki değşikliklerden bahsedeyim.adetime 8 gün kala göğüslerim şişti ve yanlardan ağrımaya başladı.(normalde adetime 4 gün kala bu belirti olurdu)şuan da hala bu belirti devam ediyor.aynı zamanda adetime şuan 5 gün var ve bu sabahtan beri 3 damla koyu kahverengi bir akıntım geldi.(daha önce bu sorunla hiç karşılaşmadım.) normalde de adetimin ilk günü hep ağrılı geçerdi ve şuan ağrı yok.ancak çok az bir mide bulantım başladı.bununla birlikte aşırı yemek yeme isteğim oluyor.karnım hemen guruldamaya başlıyor.acaba bu belirtiler hamilleik belirtileri olabilirmi?inşallah hamileyimdir :)
nbra.s.
özlemciğim bende burdayım amam sen yoktun birarar çıktın sandım
yok tatlım burdaydım ben de kımse konusmadı ben de konusmadım ondan
şu 5 gün benim için o kadar uzun geçiyorki anlatamam.ümitlendim ya zor işte.evt haklısın günümü bekleyim de öle test yaptırayım.çarşamba gününe kadar bekliyeceğim o zaman.inşallah hamişimdir.hımmm olabılır ama adetıme daha var dıyosun sanırım azcık bekle test yaparsınCADIARZU
hosgeldın cnm ıyı sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız bakalım
canım birkaç gün önce beray60 arkadaşımız bana belirtileri sordu benimkilerden birkaçı onda da vardı test yaptımış hamileymiş bende olabilirim galiba eşimi bekliyorum gidip test yaptıracağım yarına bekleyemeyeceğim
şu 5 gün benim için o kadar uzun geçiyorki anlatamam.ümitlendim ya zor işte.evt haklısın günümü bekleyim de öle test yaptırayım.çarşamba gününe kadar bekliyeceğim o zaman.inşallah hamişimdir.
hosgeldın cnm ıyı sen nasılsın
BENDE İYİYİM CNM BEBİŞİMLE BERABER TEYZELERİ NE YAPIYO BİR BAKALIM DEDİKkaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlar.ben de siteye yeni üye oldum.hamilleikle ilgili ilk belirtileri ararken yazılanlara rasladım.bir umut bekliyorum işte bende.bendeki şuanki değşikliklerden bahsedeyim.adetime 8 gün kala göğüslerim şişti ve yanlardan ağrımaya başladı.(normalde adetime 4 gün kala bu belirti olurdu)şuan da hala bu belirti devam ediyor.aynı zamanda adetime şuan 5 gün var ve bu sabahtan beri 3 damla koyu kahverengi bir akıntım geldi.(daha önce bu sorunla hiç karşılaşmadım.) normalde de adetimin ilk günü hep ağrılı geçerdi ve şuan ağrı yok.ancak çok az bir mide bulantım başladı.bununla birlikte aşırı yemek yeme isteğim oluyor.karnım hemen guruldamaya başlıyor.acaba bu belirtiler hamilleik belirtileri olabilirmi?inşallah hamileyimdir :)
BENDE İYİYİM CNM BEBİŞİMLE BERABER TEYZELERİ NE YAPIYO BİR BAKALIM DEDİKkaydirigubbakcemile2
teyzelerı naabsın takılıo hamıs mıyım degılmıyım bu ay olucak mı nasıl olcuak kaydirigubbakcemile3
inşallah hepsi hamiledir teyzeleri benim bebişimde yanlız kalmaz büyürken inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz canlarımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?