Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminnn bitanemmm inşallah ben kaçar bol bol dua edelim gelicek meleklerimiz inanıyorum benn

inşallah tatlım bende yatmaya gidiyorum yarın ablama gideceğim...

elıfsu belımde cok agrıyo ayakta durmak ıstewmıyorum cok fazla

ümütlendirmek istemem canım ama en belirgin belirtilerden bir tanesi bu, ben de 2-3 gündür çok şiddetli bel ağrısı çekiyordum
hamile olduğumu öğrendim..
daha sonra da araştırdım gerçekten doğruymuş
bununla beraber sık idrar çıkma,ve aşırı su içme ihtiyacı...

kacıncı gunundu yanı adetın gecmısmıydı bıde bırsey sorcam bu rahme yerlesme olayı varya herkeste lekelenme olayı olurmu

herkeste oluyor mu bilmiyorum ama, ben de olmuştu adetimin
bitiminden yaklaşık 12-13 gün sonra yani yumurtlama günüme
de denk geldi.
evet 2 gün geçtikten sonra test yaptım ve çıktı..ama zaten 4 haftalık felanmışım
eğer o kadar olmasaydı çıkmayacaktı belki de.

ben kaçıyorum arkadaşlar
sonra yine bol bol konuşuruz..
bu mübarek gece de bol bol dua edin
rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
şimdiden kandiliniz mübarek olsun
iyi geceler..

adet olmamı 4 gün kaldı.yani çarşamba günüm benim.3 aydır bekliyorum.üçüncü denememiz oldu.her iki denememizde olmayınca korkmaya başladım aslında.doktorun tavsiyelerine göre yumurtlama zamanında yapmaya çalıştık ama bu sefer ümitlendim aslında.inşallah hamişimdir.bugün gelen normal akıntım hep kahverengi geldi.merak etmeye başladım..[/QUOTE]

ınsallah canım mart ayında bi çok hamiş haberı alacak gıbıyız.hayırlısı ınsallah :))

gununun gelmesını bekle bence
varsa hamilelık kesınlıkle cıkmaz daha .hıc moralını bozma negatıfı gorup .bekle derım ben:)

günaydın kıslar kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde bütün dilekleriniz kabul olur inşllh

a.s.gunaydınnnnn kandılınız mubarek olsun ve dunya kadınlar gununuz de kutlu olsunnnnna.s.

Herkese gÜnaydııııınnnnn
kandılınız mÜbarek olsun
Çok dua edın bugÜn kızlar...

Günaydın kızlar... Kandilimiz mübarek olsun... bebeklerimiz artık gelsinn insallah kızlar...
dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…